- 1 Aralık 2022
- 184
- 80
- 22
Şuan tam gunumdeyim dün olmam lazimdiEvet baya belirgin burda kaç gun gecikmen var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan tam gunumdeyim dün olmam lazimdiEvet baya belirgin burda kaç gun gecikmen var
Test yaptın mi bugun canim son durum nedirŞuan tam gunumdeyim dün olmam lazimdi
Yok canım yapmadımTest yaptın mi bugun canim son durum nedir
CaNim ne yaptın varmi gebelikYok canım yapmadım
Yok galiba test yapıyorum çıkmıyor şimdi de kafam karıştı anlamadım ben bişeyCaNim ne yaptın varmi gebelik
Sitresten olmuştur geçen ay biliyor sun bende ilk defa geciktim 6 7 gün sonra adet oldumYok galiba test yapıyorum çıkmıyor şimdi de kafam karıştı anlamadım ben bişey
Bu ay kafaya hiç takmadım canım c life kullanmaya başladım işte bakalımSitresten olmuştur geçen ay biliyor sun bende ilk defa geciktim 6 7 gün sonra adet oldum
Merhaba son durumunuzu bize de haber verir misiniz :) İnşallah pozitiftirMerhaba benim de son bat 6 aralık. Pcosum. 15 gün süren bi kasık ağrım ve yumurta akı gibi akıntım oldu ilk kez ve müthiş bi açlık. Sürekli açım. Regle 9 gün kala test verdim 2.30 çıktı sallantıda dendi. Hep 0 çıkar. 6 gün kala yine kasık ağrısıyla gittim ve alt muayene yaptılar sağ tarafta gebelik oluşmaya başlamış gibi görünüyo sanki dedi doktor ama benim sol kasığımda ağrı oluyor. O gün verdiğim kanda hcg 0.20 çıktı. Evde test yapmaya korkuyorum yoksa diye şuan 4 gün var çarşamba günü sağlık ocağına gidicem sonucu Perşembe alırım ama çok sabırsızlanıyorum kafamda kuruyorum sizce hamile miyim?
Belirtiler;
Yumurtlamadan üç gün önce başlayıp on gün süren sol kasık ağrısı ve aynı süreçte olan yumurta akı sümüğümsü uzayan sıvı
Sarımsı beyazımsı akıntı
Uyku
Ayak üşümesi
Çok çok acıkma
Harekete bağlı devam eden kasık ağrıları
15-16 gündür kabızlık
Sonuç aldınız mı acaba son durum nedirÇok teşekkür ederim cevabınız için evet adet ağrısı gibi ağrı ve mide yanması var ben yediklerimden diye düşünüyordum o saman mecburen perşembe sonuç gününü bekliycem
Merhaba 4. Gün gecikme kasık ağrısı bel ağrısı devam bu sabah idrar testi negatifMerhaba son durumunuzu bize de haber verir misiniz :) İnşallah pozitiftir
Ovulasyon testi yapıyor musunuz yumurtlama geç mi oldu acabaMerhaba 4. Gün gecikme kasık ağrısı bel ağrısı devam bu sabah idrar testi negatif
Yumurtlamadan 4 gün önce 2 gün önce ve reglden 2 gün önce korunmasız ilişki oldu o yüzden emin olamıyorum ama yumurtlamadan 2 gün önce olan ilişkiden hemen sonra belirtiler başladıOvulasyon testi yapıyor musunuz yumurtlama geç mi oldu acaba
Canim baksana bişey varmı ben hayali çizgi görüyorum gibiYumurtlamadan 4 gün önce 2 gün önce ve reglden 2 gün önce korunmasız ilişki oldu o yüzden emin olamıyorum ama yumurtlamadan 2 gün önce olan ilişkiden hemen sonra belirtiler başladı
Ben göremedim belki kamerada çıkmamıştırCanim baksana bişey varmı ben hayali çizgi görüyorum gibi
Merhaba iki kez düşük yaptım düşük önleyici dua var mı kiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah varsada elini karnına köy salâvat getir ve düşüğü önliycek dualar oku
Merhaba 3 kez mi düşük yaptınız bende 2 kez. Test sonuçlarınız nasıl çıktı neler yaptırdınızacıları geçmiyor tabiki benim 3 tane oldu,düşünüyorum en son doğmuş olan iki aylık olacaktı diye ..ama onları gördükçe daha çok acıyor insanın canım Allahım tez zaman da nasip etsin inşallahhhh
ikinci düşükten sonra genetik test yaptırdık pıhtılaşma çıktı,ama doktorum ilk aylarda ki düşüklerin sağlıksız embriyo oldugunu söylediler.benim 4tane daha dondurulmuş embriyom var onları kullanmayı hiç düşünmedim.Allahıma şükürler olsun gerek kalmadan doğal yolla gebe kaldım.Merhaba 3 kez mi düşük yaptınız bende 2 kez. Test sonuçlarınız nasıl çıktı neler yaptırdınız
hamile misinizÇok teşekkür ederim cevabınız için evet adet ağrısı gibi ağrı ve mide yanması var ben yediklerimden diye düşünüyordum o saman mecburen perşembe sonuç gününü bekliycem
Bunlar da az önce yaptıklarım artik sitresten gözlerim bozulacakBen göremedim belki kamerada çıkmamıştır
Regl oldum dün ne yazık kihamile misiniz