Adete 11 gün kala beta hcg

Merhaba benimde uygulamaya göre 16 gün var adetime kan verdim dün 1.20 çıktı belirtileri yaşıyorum ovulasyon testi yaptım pozitif çıkti resmi bırakıyorum yükselirmi acaba değerim 💜
Adetinize 16 gün varsa yumurtlama döneminde olma ihtimaliniz çok yüksek ovülasyon testiniz o yüzden pozitif çıkmıştır. Gebeliğin belli olması için erken bir dönem

Hahah benimde aynı dudağımda bile kirpiklerim dökülmüştü benim ipek kirpik yaptırmistim bı bakım aynaya dedim ana uzamış birbirine karışmış dudağımda bile uçuk çıktı ayaklarım uyusuyo benim agriyo
Sakın test falan yapma suan cok erken boşuna sitres olma adete yakın zamanda basla.sabah tekrardan yap at buraya bende bakayım bidaha yapma adet vaktine kadar inşallah pozitif görürüz sabah hepimiz

Yani umudunu kırmak istemem canım ama şuan gebelik var denilmek imkansız adetin belkide 14. Gününde filandın yumurtlama günlerini değerlendirdiysen o tarihten 10 gün sonra test yap bence
Ben bir ay içinde 2 defa regl oldum ve bu regl döneminde yani aralarinda lekelenme yasadim bu reglerin süresi 19 gün sonra sarı akıntım başladı şimdi sol kasık çok agriyo sırtım bile yattığımda bile sürekli biseylee yiyip içmek istiyorum uykusuzluk başladı

Yani umudunu kırmak istemem canım ama şuan gebelik var denilmek imkansız adetin belkide 14. Gününde filandın yumurtlama günlerini değerlendirdiysen o tarihten 10 gün sonra test yap bence
O yüzden kuzum 2 Aralık gibi bitti kanamam bu kanamalarda 2 gün sürdü dahada surmedi merak ettim yükselir mi diye

Fatmacim tekrardan test yaptın mi ben hala adet olmadım ne test nede kan verebildim uyku düzenim bozuldu cok uyuduğum icin uyanıp çıkamadım
dun beta verdim 1.8 cikti adet söktürücü yazdi doktor bende henuz kullanmadim oglum sunnet oldu onunla ilgileniyorum bakalim hayırlısı

Ayni durumu yaşıyoruz böyle gördükten sonra ilk 545 çıktı 4 gün sonra 2070 e yükseldi içini ferah tut yükselecek 💜
Merhaba benimde uygulamaya göre 16 gün var adetime kan verdim dün 1.20 çıktı belirtileri yaşıyorum ovulasyon testi yaptım pozitif çıkti resmi bırakıyorum yükselirmi acaba değerim 💜

Merhaba,
Reglime 7 gün var. Antibiyotik kullanmaya başladığım için emin olmak için test yaptım. Fakat hayalet çizgi var gibi mi yoksa ben telaşa kapılık yanlış mı görüyorum.

045B6556-4EC8-41D2-BCBC-5D3B25AAA06F.jpeg

X