- 9 Ocak 2019
- 240
- 145
Amin inşAllah arkadasımCanım ben de hafif çizgi belirdiğini düşünüyorum. İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir kucağımıza bir bebek
Amin inşAllah arkadasım
Kızlar erken gebelik testi yaptım gene çizgi fotoda belli olmuyor ama ben bakınca normalde silik çıktı siz ne dersiniz görebiliyor muusnız
Canim bende 6senelik evliyim bir dusuk yasadim 2017de bidaha da olmadi rabbim yüzümüze bakar insallah herzaman duamda butun isteyenlere diye dua ederim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip.etsin isteyen herkeseSenin var gibi demen bile araksdım beni mahvetti biliyor muısn şu anda benim ne hissettiğimi bilemezsin bu cevap bile beni çok mutlu etti Allah razı olsun ben 12 gün kala nedense başladım bu testlere son 5 gün bi düşük var bebeğim yok çok istiyorum olsun bebeğimiz ama hayırlısı sağol arkadasım darısı sana inŞAllah haber ederim tamam
Çok geçmiş olsun rabbim bundan sonra hamile kalıp inşAllah Doğuma gitmeni ve bebeğini sağlıkla doğurmanı eline almayı onu koklayıp ağlamanı nasip etsin sana bizede inşAllah bebeğin olacak sabır et şakın isyan etme şakın neden ben deme sadece bekle İnan olacak inşAllah canım instagramda bi sayfa var clife bitkisel arkadasım düşük yaptı kaç sene olmadı ve bunu bir ay kullanmış bizede söylemedi hatta inanmayız diye onunla hamile kalmış bende geçen ay aldım yarım kullandım işte bakalım bu ay ne olacak canım adet olursam diğer yarışınıda kullanacağım öyle öyle bakalım ne olacak rabbim isterse olur onlar vesile sadeceCanim bende 6senelik evliyim bir dusuk yasadim 2017de bidaha da olmadi rabbim yüzümüze bakar insallah herzaman duamda butun isteyenlere diye dua ederim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip.etsin isteyen herkese
Evet Canım corasprin ve folik asit başladım gebe kalana kadar gebelikten sonrada doktor öyle olacak dedi geçen ay başladım her Şeye bebek düşünmeye düşükten sonra bir yıl geçti hayırlısı bakalımVar gözüküyor ama değer biraz düşük gibi. Madem düşük geçmişin var kan sulandırıcı kullanıyor musun. Doktorunu ara söyle belki bir ilaç verir
Çok geçmiş olsun rabbim bundan sonra hamile kalıp inşAllah Doğuma gitmeni ve bebeğini sağlıkla doğurmanı eline almayı onu koklayıp ağlamanı nasip etsin sana bizede inşAllah bebeğin olacak sabır et şakın isyan etme şakın neden ben deme sadece bekle İnan olacak inşAllah canım instagramda bi sayfa var clife bitkisel arkadasım düşük yaptı kaç sene olmadı ve bunu bir ay kullanmış bizede söylemedi hatta inanmayız diye onunla hamile kalmış bende geçen ay aldım yarım kullandım işte bakalım bu ay ne olacak canım adet olursam diğer yarışınıda kullanacağım öyle öyle bakalım ne olacak rabbim isterse olur onlar vesile sadece
Isyan yokk rabbim o dereceye getirmesin biz bi sinavdan geciyoruz rabbim bizi boyle siniyor bizeda sabretmek duserÇok geçmiş olsun rabbim bundan sonra hamile kalıp inşAllah Doğuma gitmeni ve bebeğini sağlıkla doğurmanı eline almayı onu koklayıp ağlamanı nasip etsin sana bizede inşAllah bebeğin olacak sabır et şakın isyan etme şakın neden ben deme sadece bekle İnan olacak inşAllah canım instagramda bi sayfa var clife bitkisel arkadasım düşük yaptı kaç sene olmadı ve bunu bir ay kullanmış bizede söylemedi hatta inanmayız diye onunla hamile kalmış bende geçen ay aldım yarım kullandım işte bakalım bu ay ne olacak canım adet olursam diğer yarışınıda kullanacağım öyle öyle bakalım ne olacak rabbim isterse olur onlar vesile sadece
Merhaba canım değişik bi durum oldu mu adet falan geçiyor mu şu andaEvde yaptığım testlerde çok aşırı silik çizgi çıktı. 10 aralıkta beta 0 dı bugün özel hastanede kan verdim 1. 20 çıktı ama negatif yazıyor sizce 10 gün içinde artabilir mi? 0 çıkan değer 1.20 olabilir mi
Canım ben de şimdi yazacaktım adetime 7 dün var şuan test yazdım saniyeler içinde ikinci çizgi gelirdi çok heyecanlıyım ama yarın da testi tekrarlıcsm inşallah bozuk değildir test. Sen ne durumdasınMerhaba canım değişik bi durum oldu mu adet falan geçiyor mu şu anda
Canım ben de şimdi yazacaktım adetime 7 dün var şuan test yazdım saniyeler içinde ikinci çizgi gelirdi çok heyecanlıyım ama yarın da testi tekrarlıcsm inşallah bozuk değildir test. Sen ne durumdasın
Adetime 7 gün kala yaptığım test kızlar. İnşallah bozuk Vs değildir
Adetime 7 gün kala yaptığım test kızlar. İnşallah bozuk Vs değildir
Canım ya inşallah ben de heyecanlandım çok. Akşam kan vermeye gidicem tekrar olmazsa testi yenileyeceğim. İlki düşük olduğu içinn şuan hemen yoramıyorumm hamileyim diye ama benn de çok merak ediyorum diğer testler ne çıkacak akşama yapıcam inşallahKan testi kaç gün kala vermiştin canım sen 1.20 di seninde
Bakalım bende ne olacak ama sen çizgi net arkadasım bence birdha ver sen valla çok sevindim ya rabbim yüzünü güldürsün inşAllah
Canım 10 11 gün falan vardı adetime. Ama sonradan baktım <1.20 yazıyor sonuçta negatif yazıyordu. Bugünde umutsuzca aman bi yapayım dedim ve hemen çıktı çizgiKan testi kaç gün kala vermiştin canım sen 1.20 di seninde
Bakalım bende ne olacak ama sen çizgi net arkadasım bence birdha ver sen valla çok sevindim ya rabbim yüzünü güldürsün inşAllah
Erken gebelik ilk gebeliğim de yapmıştım ve negatif çıkmıştı ama normal testler 1 hafta sonra silik çizgi çıkardı ve hamilryidm. Bidaha da almadım erken gebelik testi.. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey.İkinci çizgi çıktı mı canım normal test mi erken gebelik testi mi benim 4 gün var işte olmama yaptığım testten sonra bir daha yapmıştım erken gebelik bu defa hiç çıkmadı bide 25 tl bi çıkıyor bi çıkmıyor anlamadık bizde bekleyeceğiz artık adetini bence para tuzağı onlar bi çıkıp bi çıkmaması saçma karnım ağarıyor ara ara belkide olurum ya amannnnnn 12 gün öncesinden başlarsam olacağı bu hayırlısı canım bidahaki aya bakalım
Ben de çok heyecanlıyım inşallah diğer testlerde de çıkarBence bozuk değil camım bu hamilesin senİkinci çizgi çok net hayırlı olsun inşAllah arkadasım kan versen bi ayyy çok heyecanlandım he
Canım ya inşallah ben de heyecanlandım çok. Akşam kan vermeye gidicem tekrar olmazsa testi yenileyeceğim. İlki düşük olduğu içinn şuan hemen yoramıyorumm hamileyim diye ama benn de çok merak ediyorum diğer testler ne çıkacak akşama yapıcam inşallah
Canım ya inşallah ben de heyecanlandım çok. Akşam kan vermeye gidicem tekrar olmazsa testi yenileyeceğim. İlki düşük olduğu içinn şuan hemen yoramıyorumm hamileyim diye ama benn de çok merak ediyorum diğer testler ne çıkacak akşama yapıcam inşallah