Adete 10 gün kala beta hcg 1.20 çıkanlar

Canım bunun çizgi yerleri farklı sanırım yanlış görmüyorsam ama hafifte olsa çizgi çıkıyorsa vardır demişlerdi bana. Çünkü normalde olan testlerde pembe çizgi asla çıkmıyor. Herhangi bozukluk yoksa

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ben bu gün erken gebelik testi yaptım arkadasım hiç bir şey çıkmadı tek çıktı anlamadım ki bu testler neden böle bide 2 3 gündür habire karnım gurulduyor ya bağırsaklarım hareket ediyor ve 7 gün var regl olmama kafam karışık bi Ümit bekliyorum test aldım işte bu gün tekrar dayanamdım ama çıkmadı

Rabbim inşAllah kucağınıza almayı nasip eder darısı da bize hayırlısı ile
Gaz olabiliyor canım. Belirtiler değişiyor kişiden kişiye benim ilk gebeliğim de göğüslerimde ağrı hiç olmadı ama gözle görülecek kadar şişmişti ve damarlar gözüküyordu. Aşırı halsizlik ve uyku halim vardı sürekli tuvalete çıkıyorsun ve su içme isteği oluyor insanda. Yoksa göğüste batma ve ağrı hiç olmadı mesela bende

Benimde 9 gün var adetime geçen gün yaptım hafif çizgi yaptı 2 gün üstüste sonra ki gün çıkmadı. Dün kan verdim negatif çıktı aslında erken biliyorum ama testlerde hafif çizgi olunca ben de umutlanmıştm

Bekleyelim bakalım arkadasım nasip artık hayırlısı

Hayırlı sabahlar arkadaşlar rabbim bekleyişlerimizi fetihle sonuçlandırsın inşAllah nerde anne olmak isteyen varsa sen nasip et Allahım içindede burada bebek bekleyen tüm arkadaslarıma ve bana amin

Eklentiler

• 2E79B821-9701-40BB-A598-5E52EC87F986.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 207
Canim var gibi ben goruyorum cizgiyi hakkında hayirlisi kan ver canim banada haber et
Senin var gibi demen bile araksdım beni mahvetti biliyor muısn şu anda benim ne hissettiğimi bilemezsin bu cevap bile beni çok mutlu etti Allah razı olsun ben 12 gün kala nedense başladım bu testlere son 5 gün bi düşük var bebeğim yok çok istiyorum olsun bebeğimiz ama hayırlısı sağol arkadasım darısı sana inŞAllah haber ederim tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…