- 9 Ocak 2019
- 240
- 145
Bu test bozuk sanrm çizgi düz değil yada fazlamı damlattınız
Ben adetime bir hafta kala yaptrdım 1.20 çıktı adetim bir hafta geçti 7520 falandı
Belirtileriniz neydi peki sizin erken gebelik[/QUOTE
16kasımda adetim bitti 5gün sonra pembe leke geldi ardından tek seferde afedersiniz bir bütün yumurtanın akı kadar akıntı geldi çok sancı girdi o gelir gelmez 10gün boyunca sürdü gaz sancısıda çok oluyordu bide garip bi sancı vardı rahim kosmında adetime bir hafta kalmıştı hala geçmedi sancılar test verdm çılmadı ağrım devam etti snra sağ tarafıma yoğunlaştı bekledim adetim bir hafta geçti sancım bulantım vardı eşimde yine kan verelm dedi ben birazdaha bekleyelm geçen ayda 10 gün gecikmişti eşimde bekletmedi gittik 3 yada 4 haftalık dedi doktor öle öğrendim yani rahimde batmalar ve gaz sancım çok oldu kozomda hamile kaldığımı anlamamıştım bile buda böle öğrendim
Ben de bekleyeceğim artık. İlk gebeliğim de bir hafta 10 gün kala idrar testinde silik çizgi çıkmıştı çok az olsadaBen adetime bir hafta kala yaptrdım 1.20 çıktı adetim bir hafta geçti 7520 falandı
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Gaz olabiliyor canım. Belirtiler değişiyor kişiden kişiye benim ilk gebeliğim de göğüslerimde ağrı hiç olmadı ama gözle görülecek kadar şişmişti ve damarlar gözüküyordu. Aşırı halsizlik ve uyku halim vardı sürekli tuvalete çıkıyorsun ve su içme isteği oluyor insanda. Yoksa göğüste batma ve ağrı hiç olmadı mesela bendeRabbim inşAllah kucağınıza almayı nasip eder darısı da bize hayırlısı ile
Benimde 9 gün var adetime geçen gün yaptım hafif çizgi yaptı 2 gün üstüste sonra ki gün çıkmadı. Dün kan verdim negatif çıktı aslında erken biliyorum ama testlerde hafif çizgi olunca ben de umutlanmıştmBen bu gün erken gebelik testi yaptım arkadasım hiç bir şey çıkmadı tek çıktı anlamadım ki bu testler neden böle bide 2 3 gündür habire karnım gurulduyor ya bağırsaklarım hareket ediyor ve 7 gün var regl olmama kafam karışık bi Ümit bekliyorum test aldım işte bu gün tekrar dayanamdım ama çıkmadı
Mesela benimde şuan aşırı mide yanmam var ve baş ağrısı ama yormuyorum artıkEylullum1
Karın neden guruldar habire göğüslerimde ağrı yok ama şiştiler istiyorum olsun belki de psikolojik midir bunlar nedir bilemedim
Benimde 9 gün var adetime geçen gün yaptım hafif çizgi yaptı 2 gün üstüste sonra ki gün çıkmadı. Dün kan verdim negatif çıktı aslında erken biliyorum ama testlerde hafif çizgi olunca ben de umutlanmıştm
Bekleyelim bakalım arkadasım nasip artık hayırlısı
Bekleyelim bakalım arkadasım nasip artık hayırlısı
Canim var gibi ben goruyorum cizgiyi hakkında hayirlisi kan ver canim banada haber et
Senin var gibi demen bile araksdım beni mahvetti biliyor muısn şu anda benim ne hissettiğimi bilemezsin bu cevap bile beni çok mutlu etti Allah razı olsun ben 12 gün kala nedense başladım bu testlere son 5 gün bi düşük var bebeğim yok çok istiyorum olsun bebeğimiz ama hayırlısı sağol arkadasım darısı sana inŞAllah haber ederim tamamCanim var gibi ben goruyorum cizgiyi hakkında hayirlisi kan ver canim banada haber et
Canım ben de hafif çizgi belirdiğini düşünüyorum. İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir kucağımıza bir bebek