Çünkü düşük yaptım ve gebe kalır kalmaz düşük Önleyiici ilaç kullanmam gerekiyor düşük sonrası adet düzensizleşiyor son günlerde aşırı mide yanması ve halsizlik uyku hali yaşadığım için önlem almak istedim10 gün kala niye test yapıyorsun ki canım az sabret ne acelen var zaten bebek varsa her türlü çıkacak :)
İNŞALLAH her şeyin hayırlısı tabi. Düşük yaptığım için daha önce biraz daha tedirginimAdet günune kadar hamilelik varsa artiş olur..allah gönlüne göre versin biraz sabirli olmak lazim
İNŞALLAH canım hepimizin inşallah. Zaten beklerim artık. İçim rahat etsin diye yaptırmak istedimÇok erken yaptırmışsın gecikirse tekrar yaptır canım, rabbim gönlüne göre versin
Merhaba benim de 12 gün kala 1.20 çıktı şimdi 8 gün var beklemekteyim erkem gebelik testi yapmıştım oda çok az belirgin çiktı 2 sat sonra bakalım ne çıkacakEvde yaptığım testlerde çok aşırı silik çizgi çıktı. 10 aralıkta beta 0 dı bugün özel hastanede kan verdim 1. 20 çıktı ama negatif yazıyor sizce 10 gün içinde artabilir mi? 0 çıkan değer 1.20 olabilir mi
Evde yaptığım testlerde çok aşırı silik çizgi çıktı. 10 aralıkta beta 0 dı bugün özel hastanede kan verdim 1. 20 çıktı ama negatif yazıyor sizce 10 gün içinde artabilir mi? 0 çıkan değer 1.20 olabilir mi[/QUOT
Ben adetime bir hafta kala yaptrdım 1.20 çıktı adetim bir hafta geçti 7520 falandıEvde yaptığım testlerde çok aşırı silik çizgi çıktı. 10 aralıkta beta 0 dı bugün özel hastanede kan verdim 1. 20 çıktı ama negatif yazıyor sizce 10 gün içinde artabilir mi? 0 çıkan değer 1.20 olabilir mi
MaşAllah arkadasım bana da dua et benimde öyle olsun inşAllah Allahım 1.20 çıktı 12 gün kala şu anda 8 gün var bekliyorum heyecanlaBen adetime bir hafta kala yaptrdım 1.20 çıktı adetim bir hafta geçti 7520 falandı
Ben adetime bir hafta kala yaptrdım 1.20 çıktı adetim bir hafta geçti 7520 falandı
İnşAllah bizimde artar arkadasım
İnşallah canm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim isteyen herkesi sevindirsinMaşAllah arkadasım bana da dua et benimde öyle olsun inşAllah Allahım 1.20 çıktı 12 gün kala şu anda 8 gün var bekliyorum heyecanla