- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
İNŞALLAH canım Allah sana da bana da isteyen herkese nasip etsinBanada haber et canım ama çıkmıs yani net hamişsin Kan ver. Bencede sen Allahım darısı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH canım Allah sana da bana da isteyen herkese nasip etsinBanada haber et canım ama çıkmıs yani net hamişsin Kan ver. Bencede sen Allahım darısı bana
Ben özele verdim 35 TLydi sigorta 60 TL mi aldı ben mi yanlış anladımKanı nerede veriyorsun özel de mi yoksa ben geçen verdim sigortaya 60 idi sen ne kadar verdin camım
Ama bu akşam devlete acile gidicem canım Ankara3151İNŞALLAH canım Allah sana da bana da isteyen herkese nasip etsin
Ben özele verdim 35 TLydi sigorta 60 TL mi aldı ben mi yanlış anladım
Hangi özel o canım 35 ben özele verdim 60 farka bakar mıısn
Ama bu akşam devlete acile gidicem canım Ankara3151
Bursa da yaptırdım canım ben sadece gebelik testi istedimHangi özel o canım 35 ben özele verdim 60 farka bakar mıısn
Direkt yapmıyor sanırım.. Rahatsızlık söyleyip ilaç kullanamıyorum diyomuşsun beta bakabilirmisiniz diyince bakıyolarmıs . Ki 1 haftadır aşırı mide yanması halsizlik ve baş ağrısı yaşıyorum ilaç alamıyorum gebelikte olabilir diyince bakarlar dedilerAcil yapıyor mu canım yani istesek direk yapmaz heralde sen direk istiyor musın
Ama ilkinde aile hekimliğine gitmiştim orda ertesi günn çıkıyor sonuç onlar dirket alıyor zaten gebelik için kanAcil yapıyor mu canım yani istesek direk yapmaz heralde sen direk istiyor musın
Ama ilkinde aile hekimliğine gitmiştim orda ertesi günn çıkıyor sonuç onlar dirket alıyor zaten gebelik için kan
Hakıkaten bende 4 5 gündür öksürdük halsizlik vallahi ilaç almıyorum nebolur ne olmaz diye ona bişey olmasın diye bakarlar yani doğru denemek lazımDirekt yapmıyor sanırım.. Rahatsızlık söyleyip ilaç kullanamıyorum diyomuşsun beta bakabilirmisiniz diyince bakıyolarmıs . Ki 1 haftadır aşırı mide yanması halsizlik ve baş ağrısı yaşıyorum ilaç alamıyorum gebelikte olabilir diyince bakarlar dediler
Ben de öyle canım yarın gidicem sanırım kan vermeye baksana ikinci test negatif çıktı hangisine inanayım şimdiHakıkaten bende 4 5 gündür öksürdük halsizlik vallahi ilaç almıyorum nebolur ne olmaz diye ona bişey olmasın diye bakarlar yani doğru denemek lazım
Canım sen kan yaptır bence çıkacak yoksa diğeri de hiç çıkmazdı oda negatif çıkardıBen de öyle canım yarın gidicem sanırım kan vermeye baksana ikinci test negatif çıktı hangisine inanayım şimdi
Merhabalar hamilemisiniz ?merhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
Merhaba sonucunuz neErken gebelik testi böyle çıktı Kızlar