Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var canım hayırlı olsun ama bi kac gün sonra tekrarla kaset test yap iyice netleştir sonra hastaneye git çok sevindim adinaAdetime 1 gün var sizce gebelik varmı artımed marka erken gebelik testi
Eki Görüntüle 3073297
var sanki bende böyle öğrendim ama dört gün kalaAdetime 1 gün var sizce gebelik varmı artımed marka erken gebelik testi
Eki Görüntüle 3073297
15 cıktı degermGebelik var canım hayırlı olsun ama bi kac gün sonra tekrarla kaset test yap iyice netleştir sonra hastaneye git çok sevindim adina
Kız
var sanki bende böyle öğrendim ama dört gün kala
15 cıktı degermBende görebildim. Hayırlı olsun![]()
Çook yeni bir gebelik 2gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkması gerekiyor hayırlı olsun15 cıktı degerm
Tebrikler benim 8 çıkmıştı böyleyken15 cıktı degerm
Teşekkür ederimmÇook yeni bir gebelik 2gün sonra tekrar kan verin iki katına çıkması gerekiyor hayırlı olsun![]()
İki katı yükselsinde sağlıklı olsun yeterTebrikler benim 8 çıkmıştı böyleyken
Pazartesi yine kan ver 2 katina çıkacakmı degerlerine bak15 cıktı degerm
Var gibi reglinr kaç gün varkızlar gebelik var mıdır
Bence her şey yolunda gidecekİki katı yükselsinde sağlıklı olsun yeter3 düşüğüm var
1 gün geçiyorVar gibi reglinr kaç gün var
Yumurtlama geç olmuştur kan baktır varsa çıkar1 gün geçiyor
Çarşambaya anca gdeblrmPazartesi yine kan ver 2 katina çıkacakmı degerlerine bak
İnşallahBence her şey yolunda gidecek![]()
Sizce benim de olabilir mi resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirimGebelik var canım hayırlı olsun ama bi kac gün sonra tekrarla kaset test yap iyice netleştir sonra hastaneye git çok sevindim adina
Yokncanm birşey olmaz barış ben burdayım diyo bebek bence hemn kaset test yap ondada varsa kan ver var benceSizce benim de olabilir mi resimde biraz daha koyu çıktı gerçi adetime 4 gün var. Birde bardağa idrarımı koyduğumda yanlışlıkla ekranın yarısına değdi hemen yukarı çektim ondan koyu çıkar mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim