- 26 Eylül 2022
- 1.075
- 995
- 33
-
- Konu Sahibi habibedemir
şimdi de ben aşerdimm resmenBen hamile kaldığımda (yumurtlamadan 2 gün sonra başladı bende belirtiler)
Gözlerim karardı bulantı baş dönmesi
Göğüslerim acımıştı ama çok değil
Kasık ağrısı çok oldu
Ayaklarım acaip ağrıdı öyle böyle değil
Hep bulantım oldu ve ilk aşerdiğim de de daha hamile olduğum kesinleşmemişti zeytinyağlı kuru patlıcan dolması aşermiştim
Adetime 8 gün varken idrar testinde çıktı adetime 7 gün varken tekrar test yaptım tekrar çıkınca hemen kan testi verdim kesinleşti
Ne güzelşimdi de ben aşerdimm resmen
Ha bide dünle bugün sık idrara çıkıyorumMaşallah cok güzelbenimde yumurtlamadan hemen sonra sol göğsümde aşırı bi siskinlik ağrı sanki patlayacak gibi oldu ve hala devam ediyor ara ara sol kasığımda ağrı oldu suan sadece belimde ağrı ve göğüs hassasiyetim devam ediyor ama 5 gün önce negatifti suan da gecmesini bekliyorum belki pozitife döner diye
Ayyy bende aynı şeyleri yaşıyorum suan kasık ağrısı sık idrara çıkma dün test yaptım negatif çıktı reglime de 2 gün var inşallah pozitifi görürüz yaHa bide dünle bugün sık idrara çıkıyorum
Maalesef ben adet oldum o göğüs hassasiyetim kanamayla birlikte kayboldu gitti o kadar umutluydum kiAyyy bende aynı şeyleri yaşıyorum suan kasık ağrısı sık idrara çıkma dün test yaptım negatif çıktı reglime de 2 gün var inşallah pozitifi görürüz ya
Benim dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım pazartesiye kadar bekliyecegim eğer hala olmadıysam test yapıcam . Sonuç ne olursa olsun buraya yazacağım inşallah iyi haberler alırız hepimizMaalesef ben adet oldum o göğüs hassasiyetim kanamayla birlikte kayboldu gitti o kadar umutluydum kiinşallah siz görürsünüz pozitifi lütfen bizede haber verin
Ayyy heyecanlandim inşallah vardırBenim dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım pazartesiye kadar bekliyecegim eğer hala olmadıysam test yapıcam . Sonuç ne olursa olsun buraya yazacağım inşallah iyi haberler alırız hepimiz
Az önce test yaptım negatif çıktı ve hala regl olmadım . Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı mı acaba regl gecikmesi yaşıyorumAyyy heyecanlandim inşallah vardır
Hic bir fikrim yok ama belkide geç döllenme olmuştur adet olmazsaniz bence kan verinAz önce test yaptım negatif çıktı ve hala regl olmadım . Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı mı acaba regl gecikmesi yaşıyorum
Merhaba ayak ağrısı nasıldı ya ben 1haftadır özelliklr oturup ayağa kalkacağım zaman ayaklarım ve ayak bileklerim çok ağrıyoBen hamile kaldığımda (yumurtlamadan 2 gün sonra başladı bende belirtiler)
Gözlerim karardı bulantı baş dönmesi
Göğüslerim acımıştı ama çok değil
Kasık ağrısı çok oldu
Ayaklarım acaip ağrıdı öyle böyle değil
Hep bulantım oldu ve ilk aşerdiğim de de daha hamile olduğum kesinleşmemişti zeytinyağlı kuru patlıcan dolması aşermiştim
Adetime 8 gün varken idrar testinde çıktı adetime 7 gün varken tekrar test yaptım tekrar çıkınca hemen kan testi verdim kesinleşti
Bende belki geç döllenmedir diyorum bi kaç gün daha beklicem hala regl olmazsam kan testi veririm artıkHic bir fikrim yok ama belkide geç döllenme olmuştur adet olmazsaniz bence kan verin
Baya ayak ağrım vardı yani nasıl anlatılır bilemiyorumMerhaba ayak ağrısı nasıldı ya ben 1haftadır özelliklr oturup ayağa kalkacağım zaman ayaklarım ve ayak bileklerim çok ağrıyoregle 5 gün var
Ayyy regl oldummm artık önümüzdeki aya inşallahHic bir fikrim yok ama belkide geç döllenme olmuştur adet olmazsaniz bence kan verin
Bu ay asla belirti aramayacagim ve cok stres yapmayacağım lütfen sende deneAyyy regl oldummm artık önümüzdeki aya inşallah
Bende öyle yapacağım hatta ovulasyon testi falan da yapmıcam akışına bırakıcam olacağı varsa olur zatenBu ay asla belirti aramayacagim ve cok stres yapmayacağım lütfen sende dene
Benimde aklimdan o geçti yapmasam mi acaba bu ay ovulasyon dedim çünkü bu sekilde aşırı bi beklentiye giriyorumBende öyle yapacağım hatta ovulasyon testi falan da yapmıcam akışına bırakıcam olacağı varsa olur zaten
Ne kadardır ugrasiyosunuz acaba gebelik içinBende öyle yapacağım hatta ovulasyon testi falan da yapmıcam akışına bırakıcam olacağı varsa olur zaten
Ama işte bu seferde yumurtlama gününü nasıl tahmin etcez benim normalde tam 14. Günü oluyordu bu kimyasal gebelikten sonra oda değiştiBenimde aklimdan o geçti yapmasam mi acaba bu ay ovulasyon dedim çünkü bu sekilde aşırı bi beklentiye giriyorum
6 aydır ama geçen ay gebelik geçirdim ama düştü işte kimyasaldı doktor korunma bu ay hamile kalabilirsin dedi korunmadım ama olmadı inşallah önümüzdeki ay . Siz ne zamandır deniyorsunuzNe kadardır ugrasiyosunuz acaba gebelik için