- 31 Temmuz 2024
- 61
- 9
- 26
-
- Konu Sahibi habibedemir
Yumurtlamanın kaçıncı günü bugünAdetime 1 gün var. Yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrısı ve hassasiyetim var. Ara ara kaşık ağrısı oldu ama 3 gün kala sol kasığımda batmalar oldu bugün de yine bel ağrısı,göğüs hassasiyetim var. 5 gün önce gebelik testi yaptım negatifti böyle durum yaşayıp gebe kalan var mı ?
Offf korkuyorum yarını beklesem daha iyi olmaz mı çünkü 5 gun varken yaptim nagatiftiKız ne duruyorsun test yapsanaaaa
12. Günü yumurtlamam 8 inde oldu ovulasyon testi kullandimYumurtlamanın kaçıncı günü bugün
Canım 12 gün olmuşsa tehlikeli baz alma çıkar yani12. Günü yumurtlamam 8 inde oldu ovulasyon testi kullandim
Yapinca buraya yazacağım insallah vardır sizin belirtileriniz neydi acaba kac gun sürdüYanlış yazmışım klavyeden12 gün olduysa gebelik varsa çıkar canım bir test yap
Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah vardır sizin belitileriniz neydiBiraz sakin kalıp bir iki gün daha bekle istersen içinin daha rahat olması için
Canım ben hamile değilim şuanda gebelik kayıplarım oldu onlardan biliyorum yumurtlamadan 10.11.gün cıkardı silikte olsaYapinca buraya yazacağım insallah vardır sizin belirtileriniz neydi acaba kac gun sürdü
Anladım kusuru bakmayın öyle bilinçsizce sordumCanım ben hamile değilim şuanda gebelik kayıplarım oldu onlardan biliyorum yumurtlamadan 10.11.gün cıkardı silikte olsa
İnşallah canım Allah büyüktürAnladım kusuru bakmayın öyle bilinçsizce sorduminşallah hepimiz en hayırlı zamanda anne oluruz