- 14 Mart 2025
- 138
- 18
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Ama kuruma da olabilir çünkü yapar yapmaz çıkmadı ben unuttum akşam baktım gördümTest bariz pozitif
Kiz positif bu yaaKızlar güncelleme yapıyorum akıntım yoğun bir şekilde devam ediyor sıvı beyaz gibi kokusuz.
Sol bel kısmım sol kaşık ağrım hafif ağrıyor
Ve sol diz kapağım çok fena ağrıyor.
Adet olucam sanırım yoksa gebelikte de olur mu böyle
Yarın adet olacağım gözüküyor.
Valla olabilir hatırlamıyorumBende ilk gebeliğimde ıkı uc saat sonra bakmıştım teste ve hamileydimtestin markası ne inşallah artimed değildir o yalancı pozitif çıkartıyor
Yani test pozitif. Siz kan verin bence. Ağrılar olabilir benim de ağrılarım var şu an aynı adet olacakmışım gibiKızlar güncelleme yapıyorum akıntım yoğun bir şekilde devam ediyor sıvı beyaz gibi kokusuz.
Sol bel kısmım sol kaşık ağrım hafif ağrıyor
Ve sol diz kapağım çok fena ağrıyor.
Adet olucam sanırım yoksa gebelikte de olur mu böyle
Yarın adet olacağım gözüküyor.
Aminnnn görücezKiz positif bu yaa
yarın yine test yapıcam kan testini 4/5 gün geçerse vermeyi düşünüyorum küçükse çıkmıyormuş vs sonra umut olmasınYani test pozitif. Siz kan verin bence. Ağrılar olabilir benim de ağrılarım var şu an aynı adet olacakmışım gibi
Tam tersine önce kanda çıkar değer küçükse idrar testinde çıkmaz :)Aminnnn görücez
yarın yine test yapıcam kan testini 4/5 gün geçerse vermeyi düşünüyorum küçükse çıkmıyormuş vs sonra umut olmasın
Valla ben ilk kez denediğim için herkes ne derse ona inanıyorum hayırlısı bence hamile değilim ama umarım hamileyimdirTam tersine önce kanda çıkar değer küçükse idrar testinde çıkmaz :)
İnşallah ama doktora da sorabilirsiniz hamile olunca en erken kanda öğrenilir sonra idrarda yani idrarda çıkacak kadar varsa kanda zaten çıkmama ihtimali yok merak etmeyinValla ben ilk kez denediğim için herkes ne derse ona inanıyorum hayırlısı bence hamile değilim ama umarım hamileyimdir
1 gün gecikmeyle 172 çıkmıştı benim varsa çıkar gecikme olduysaAminnnn görücez
yarın yine test yapıcam kan testini 4/5 gün geçerse vermeyi düşünüyorum küçükse çıkmıyormuş vs sonra umut olmasın
Tekrar test yaptınız mıAminnnn görücez
Hayır test sipariş verdim gelirse yapacağımTekrar test yaptınız mı
Yani sanki resmen adet olacağım sanki böyle rahmin yanıyor gibi sol tarafım ağrıyor hep zaten başından beri sadece bir dönem bir solda bir sağda ağrı şeklinde devam ettir sonra sadece solda kaldı sanki rahmiim ağrıyor gibi yani çözemedim ki ben deYani test pozitif. Siz kan verin bence. Ağrılar olabilir benim de ağrılarım var şu an aynı adet olacakmışım gibi
Benim de aynen anlattığınız gibi yanıyor rahmim idrar yolu enfeksiyonu olur da yanar ya o şekilde yanıyor. Ağrı da çokYani sanki resmen adet olacağım sanki böyle rahmin yanıyor gibi sol tarafım ağrıyor hep zaten başından beri sadece bir dönem bir solda bir sağda ağrı şeklinde devam ettir sonra sadece solda kaldı sanki rahmiim ağrıyor gibi yani çözemedim ki ben de
Adet mi olcaz hamile miyiz of bakalımBenim de aynen anlattığınız gibi yanıyor rahmim idrar yolu enfeksiyonu olur da yanar ya o şekilde yanıyor. Ağrı da çok
Ben hamileyim zatenAdet mi olcaz hamile miyiz of bakalım
Adet olacak gibi ağrım var gogusler çok kötü bat a 2 gün varAdet mi olcaz hamile miyiz of bakalım
Aaa öyle mi anlamamışım darısı banaBen hamileyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?