- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
evlimi değilmi bir soruştur
Adam evli olabilir, gay olabilir, bisexual olabilir ama siradan , kendi halinde biri de olabilir. Baksen...Suan konu sahibi bunu bilmiyor ve sadece kalp cirpintilarini buraya aktariyor. Liseli bir asik gibi ne guzel icindeki kipirtiyi kaybetmemis. Ben de okumaktan zevk aliyorum ve bekliyorum ne olacak diye. Gercekte dusunduklerimizi birinin yuzune soylemekten korkup , sanalda olmanin rahatligiyla boyle pat diye yazmayalim.
Adam daha 'merhaba' bile demedi gidip evlimisin mi diyim acabadaha ilişki yok ben şimdiden kötü kadın oldum, belki gay belki evli, bilmedigim surece nasıl mudahale ediyim ?
Ağzı olan konuşur derim hep, ne kadar doğru diyomuşum hakkaten
Dusunsene tiz, ince bir kadin sesiyle merhaba diyormus. Ekmeklerini alip kacarak uzaklasirsin ordan. Sabahta biri azmis kadinlar kulubu diyordu. Hepimiz azmisiz.
Bence ondan sonra firincilarda ara sansini.Ah o kadar azdım ki adama bakmaya utanıyorum
Boyle birsey facia olur heralde, bırak ekmekleri alıp kaçmayı birdaha o markete gidemem heralde
Bence ondan sonra firincilarda ara sansini.
Allah aşkına herkes sanki ta en başından ilk gördüğü anda araştırıp da "aa bak evli ya da nişanlı değilmiş, şuraliymis, dini şuymus" falan gibi temel bilgileri ogrenip "iyi o zaman artık gönül rahatlığıyla aşık olabilirim." deyip de mi aşık oluyor?
Gördüğü anda etkilenmiş olabilir. Adam evliyse daha da ilgilenmez olur biter. Sanki yuva yıkmaya çalışıyor kız. Konu sahibesine yuklenenleri doğru bulmuyorum bu bakımdan.
Arkadaşım gelismeleri takip edeceğim yaz bir şeyler olursa.
kk her konuya bunu yapmak zorunda mı acaba? ben taktım üzüldüm sen hiç takma öyle insanları. kimsenin nüfus bilgileri alnında yazmıyor aşık olurken oradan bakalım : ))
Kesinlikle yazacağım.
Sonuçta millet evli olduğunu aylarca saklıyor, ne erkekler var. İlk bakışta nasıl anlayabilirim, parmagında yuzuk yok ve sadece adını biliyorum, yaşınıda sadece tahmin edebiliyorum, başka en ufak bilgim yok, evliysede bakmam birdaha, bakması da benim suçum değil zaten.
Etkilendim sadece, goruntu olarak gercekten hoş, tavrı bakışlarıda hoş, bakalım ilerleyen gunlerde neler olucak.
Desteginiz icinde ayrıca tesekkurler :)
Yok bakat bakmaz ici titremiste bilmem.ne belki adam evli neden hemen iciniz titriyo o gozle bakiyosunuz anlamiyorum adam evli belkide yahu evde karisi var belki neden bukadar ayran gonullusunuz genissiniz sinir oluyorum.boyle bayanlara ya ici titremis bilmem ne zaman ne kadar bozuldu
Adını biliyormuşsunuz madem sosyal medya hesapları varsa baksanız? Ordan belki öğrenebilirsiniz evli olup olmadığını? Denediniz mi bunu?
Offfffff bu konulara su yorumlari yapmayin nolur, icimi bayiyorsunuz.
Madem evli, yuzuk taksin o zaman Alla Alla......
Ayrıca dizlerimi titreten demiş konu sahibi bana lise aşkları gibi masumane geldi bu hani filmlerde de olur şapşallaşır esas kız oğlanı görünce. Ama sizin aklınıza içimi titretiyor dizlerimin bağı çözülüyor gibi Feriştahvari düşünceleri getiriyorsa kusura bakmayın o sizin fesatlığımız.
Ayrıca dizlerimi titreten demiş konu sahibi bana lise aşkları gibi masumane geldi bu hani filmlerde de olur şapşallaşır esas kız oğlanı görünce. Ama sizin aklınıza içimi titretiyor dizlerimin bağı çözülüyor gibi Feriştahvari düşünceleri getiriyorsa kusura bakmayın o sizin fesatlığımız.
Feristah + fentezileri + kasli kasli mukremin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?