Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

bende merak ettim gercekten :) konuyu izlemeye aliyorum :)

bu arada bakismalarinizdan sonra adamin hemen yanina gelmiyo olmasi guzel agir basli biri demek ki (tabi evli yada nisanli falan degilse).. aman diyim evli nisanli falan olmaz insallah :)

bende merak ettim gercekten :) konuyu izlemeye aliyorum :)

bu arada bakismalarinizdan sonra adamin hemen yanina gelmiyo olmasi guzel agir basli biri demek ki (tabi evli yada nisanli falan degilse).. aman diyim evli nisanli falan olmaz insallah :)

Benimde en buyuk korkum o, umuyorum ki değildir

Sabah olsada markete gitsem ahh ahh

bu mevzu kac gun oldu baslayalı ?

Galiba geçen hafta çarşamba günüydü, ama son 4-5 gundur bu sekilde surekli bakıp etrafımda dolasıyor, ilk günler birkac kez goz goze geldik benim hosuma gitmisti ama oyle fazla dikkate almamıstım.

Konuya gereksiz yorum yapmak da istemiyorum ama şu başlığı ne zaman okusam aklıma kedicikler geliyo

Yok bakat bakmaz ici titremiste bilmem.ne belki adam evli neden hemen iciniz titriyo o gozle bakiyosunuz anlamiyorum adam evli belkide yahu evde karisi var belki neden bukadar ayran gonullusunuz genissiniz sinir oluyorum.boyle bayanlara ya ici titremis bilmem ne zaman ne kadar bozuldu

ne kadar güzel işte
belliki çarpılmışsın
aşk için henüz yeterince olgunlaşmamış elbette
ama aşk kapıda görünüyor

baktığını çaktırmama nedenin nedir
çaktıra çaktıra gözüne soka soka bak
böyle bir etkileşim kolay kolay karşına çıkmaz ki insanın

Aynen. Bi de alkis tutulmus. Sanki yas 13.

Aynen adam belki evli. Öyle az eli yüzü düzgün adamlara hemen gönül kaptırmayın bir frenlein kendinizi daa. Kibarca yazmaya çalışıyorum ama evlilikten dönmüşsünüz ilk yakışıklı adama neyse..Onu görmek için sık sık markete gitmeyin ayrıca. Belki niyetiniz öyle değildir ama o böyle algılayabilir ve arkanızdan konuşup arkadaşlarıyla gülüyordur size..

Not: Ben bekarım bu arada..

Hanimefendi çok kırıcısınız gerçekten, ben çocuk değilim, 26 yaşında mesleğini edinmiş koskocaman bir kadınım, benimde çok şükür aklım var, evli oldugunu anlarsam veya öğrenirsem birdaha yüzüne bakmam olur biter, oyle bir yazmışsınız ki sanki evli adamla bile isteye ilişki yaşıyorum, kaldı ki evliyse bile, ben bunu şu an bilmiyorum, o yüzden benim gram suçum yok bu durumda, o onun sorunu, evde karısı varken benim pesimde dolanıp bana bakıcak kadar basit bir adamsa bunda benim ne gibi bir kabahatim var ?
Evli ise ben bunu biliyormuyum? BİLMİYORUM.
Ben ayıp birsey yapmıyorum, o baktıgı zaman evet bende bakıyorum, bunda yanlıs birsey gormuyorum, adamın ustune mi atlıyorum, gidip gel beni al mı diyorum sanki.
İnsanlar baska nasıl tanısabilir ki ? Zaman ne kadar bozuldu ne demek ya, benim yaptıgımın ayıp veya yanlıs olan kısmı nedir ? Gorucu usulu mu beklemem lazım illa, bu mudur ?

Yukardada yazdım sizede aynısını yazıyorum, ben su anda yanlıs ya da ayıp bir harekette bulunmuyorum,17-18 yaslarında ufak cocukta degilim, evli oldugunu ogrenirsem veya anlarsam, birdaha yuzune bakmam olur biter, sonucta evde kocası bekleyen ben degilim, onun evde madem karısı bekliyor o da benim pesimde gezmesin surekli bakmasın, orasını burasını acıp gezen bir kadın degilim ben oyle dikkat cekici surekli bakılan bir hatunda degilim, ayrıca 5-10 gunde asık oldugumu nereden cıkardınız? Sadece hoşuma gidiyor.
Olursa olur, olmazsa olmaz :)
Arkamdan arkadaslarıyla guluyorsa eger bende ona gülmesini iyi bilirim, kaldı ki bu da onun kendi karakter biciminden kaynaklanıyordur.
Sozun ozu evli ise benim sucum ne ? Biliyormuydum? HAYIR BİLMİYORDUM.
Ogrenirsem ne yaparım ? Birdaha suratına dahi bakmam, o etrafımda dolanırsada ne bakıyorsun terbiyesiz evde karın var ona bak derim. OLUR BİTER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…