• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

adam "acaba bu kadın niye böyle zırt pırt gelip beni dikizliyo "diyede,anlam veremeyip bakmış olabilir..çok hüsnü kuruntuya kapılma bence ;)

Bence sen oradaki kasiyer kızla arkadaş ol ki müdürü nasıl bir kişilik evli mi,nişanlımı en azından bilgin olur bazı konularda

Kasiyer kızlarla muhabbetim var aslında, gittigimde nasılsın iyimisin konusurum surekli, ama bunu nasıl sorucam onu bilemedim

adam "acaba bu kadın niye böyle zırt pırt gelip beni dikizliyo "diyede,anlam veremeyip bakmış olabilir..çok hüsnü kuruntuya kapılma bence :KK66:

Yok canım o kadar yapmıyorum, markete normalde sık giderdim zaten, cogu çalışanlada muhabbetim var az çok, birde oyle farkedilicek sekilde bakmamaya calısıyorum, baktıgını ya da etrafımda oldugunu anladıgım zaman soyle 2-3 kez bakıp bakıp goz kacırıyorum, ama oylede olabilir, hatta sırf eglence olsun diye benimle oynuyor bile olabilir bunları dusunuyorum once

adam "acaba bu kadın niye böyle zırt pırt gelip beni dikizliyo "diyede,anlam veremeyip bakmış olabilir..çok hüsnü kuruntuya kapılma bence :KK66:
aynı dert bendede var.ayrılalı ıkı ay oldu calıstıgım ıs yerınde bır bey efendı ıle bakısıyoruz,o bakınca içim titriyor acaba dıyorum su an ıcınde oldugum boşluktan dolayımı

Yok canım o kadar yapmıyorum, markete normalde sık giderdim zaten, cogu çalışanlada muhabbetim var az çok, birde oyle farkedilicek sekilde bakmamaya calısıyorum, baktıgını ya da etrafımda oldugunu anladıgım zaman soyle 2-3 kez bakıp bakıp goz kacırıyorum, ama oylede olabilir, hatta sırf eglence olsun diye benimle oynuyor bile olabilir bunları dusunuyorum once
bence kısa zamanda ırtıbat kurmayı dene

En sevdiğim konu tipi :KK54: Biraz daha gözlemleyin davranışlarını bakarsınız cesaret bulur gülümser zamanla iletişim kurmaya başlarsınız. Sizin tavrınızdan dolayıda yakınlaşamıyor olabilir. O ciddi duruşunuzu hafiften bıraksanız karşılığı gelir bence.

En sevdiğim konu tipi :KK54: Biraz daha gözlemleyin davranışlarını bakarsınız cesaret bulur gülümser zamanla iletişim kurmaya başlarsınız. Sizin tavrınızdan dolayıda yakınlaşamıyor olabilir. O ciddi duruşunuzu hafiften bıraksanız karşılığı gelir bence.[/QUOT
kendını farkettır,ben farkettırmek neler yaptım neler :)

En sevdiğim konu tipi :KK54: Biraz daha gözlemleyin davranışlarını bakarsınız cesaret bulur gülümser zamanla iletişim kurmaya başlarsınız. Sizin tavrınızdan dolayıda yakınlaşamıyor olabilir. O ciddi duruşunuzu hafiften bıraksanız karşılığı gelir bence.

Akşam gittigimde ya bi soru sorucam, ya da gulumserim goz goze gelince gulumseyebilirim, bakalım. En geç 8de yeni haberlerimi anında buraya yazacagım. İns ben bunları yapmadan o bi atak yapar :KK48:

Akşam gittigimde ya bi soru sorucam, ya da gulumserim goz goze gelince gulumseyebilirim, bakalım. En geç 8de yeni haberlerimi anında buraya yazacagım. İns ben bunları yapmadan o bi atak yapar :KK48:
Takipteyim konuyu hadi hayırlısı :)

Yanlış anlamayın ama her zaman derim çivi çiviyi söker ama bu zamanla

ben bırazda kendı aştım sanki masalarımız karsılılı idi etek falan gıyerdım :)

Kuflu ekmekten sonra bunu da degisik tarzla kafaya al. Mesela evde ekmek yap getir ama market mudurune sizinkiler kadar guzel olmuyor de. :KK53:

Back