Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Bekliyoruz bebişim Bu arada iyi olmana sevindim

Ne kadar mukemmel ve zeki oldugunu ona hissettirin.Ortada sorun yoksa sorun yaratin cozumu kendisi bulsun. Erkek tavlama yontemleri DERS 1

Ben bu isten anlamıyorum derken şaka değildi ne kadar zeki olduğumu sorun yaratıp ona cozdurerek hissettiricem dimi doğru anladım

Kızlar kızlar yeni gelişmelerle karşınızdayım, desemde inanmayın. Salak ben yine ne gülümsedim ne birşey sorabildim.
İş cıkışı çok terliydim, eve geldim bi duş aldım, uzerimede uzun duz bir elbise giydim, turk kahvesi sac kremi falan alınıcakmış, cıktım markete.
Zaten 5 reyonlu bir market, ilk girdigimde kapının sag tarafında boş boş dikiliyordu, sonra ben hic bakmadan turk kahvesini aldım diger reyondan benim oldugum kısıma geldi, corbalar vardı kahvelerin yanında, onları soyle bir duzeltiyomus gibi yaptı ama eliyle 1-2 itekledi sadece
Ondan sonra saç kremi almaya geçtim, yine geldi deterjan reyonundan izledi beni yine deterjanları duzeltiyormus gibi yaptı. Duzeltmedigi bariz belliydi zaten soyle itekledi bitti sonra ben kasaya geçerken kasiyer kıza kısık sesle birşey soyledi ama duyamadım, kasadayken kasiyer kız bana siz buralarda mı calısıyorsunuz dedi, bende hayır evim 2-3 bina yanda dedim, neyse ben odemeyi yaptım, o da cıkıs kapısının dısında dikiliyodu benim cıkıcagımı anlayınca, sanırım konusucaktı ya da ilgisini belli etmek istedi.
Amaaaa ne yazıkki bir amca haince ona dogru yaklastı ve sohbete basladı

Yine birsey olmadı yanii

bence sen onunda sana karsı bos olmadıgını hıssedıyorsan pek yanılacagını sanmıyorum.baksana sen nerde o da takıbınde gıbı :) kasıyerınde senı sorması artık tesaduf mu bılemem bıkac gune bellı olur gıbıme gelıyor hadı hayırlısı

Ay çok heyecanlı ya hu arkası yarınlı radyo programı tadında bir konunuz var İnşallah sonu kocaman bir aşkla biter

Tesaduf olmadıgı kesin gibi, insan hisseder ya az çok, bakmadıgım zaman bile bakıslarını uzerimde hissediyorum resmen.

Ay çok heyecanlı ya hu arkası yarınlı radyo programı tadında bir konunuz var İnşallah sonu kocaman bir aşkla biter

Ay hadi inşallah şimdilik ikimizde bakmakla yetiniyoruz ama bakalım neler olucakk

Ay hadi inşallah şimdilik ikimizde bakmakla yetiniyoruz ama bakalım neler olucakk

6.hissim kuvvetlidir, içimden bir ses olacak diyor, İnşallah olur Çok şirin bir tanışma gerçekten. Hem zaten bunlar en güzel günleriniz, insan hemen kavuşmak istiyor elbette ama ; sizin de dediğiniz gibi bunun heyecanı bir başka

Evet birde boyle birsey var, en heyecanlı dönem bu, iliski baslayıp oturduktan sonra boyle kıpırtılar neredeyse bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…