- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 42
Hahahahoyle bir anlattım ki fotosunu koysam yakısıklılıgını abarttıgımı ben bile anlayıp konumu terkedeerim itiraf ediyorum oyle cok yakısıklı degil esmer turk erkegi iste hep gonlum boylelerine kayıyor zaten, gizli gizli fotograf cekersem koyarım vallahi bu akşam
Ne kadar mukemmel ve zeki oldugunu ona hissettirin.Ortada sorun yoksa sorun yaratin cozumu kendisi bulsun. Erkek tavlama yontemleri DERS 1:)))))) yok artıkk
Bekliyoruz bebişimBu arada iyi olmana sevindim
Ne kadar mukemmel ve zeki oldugunu ona hissettirin.Ortada sorun yoksa sorun yaratin cozumu kendisi bulsun. Erkek tavlama yontemleri DERS 1
anlamı nee ?
Bekliyoruz bebişimBu arada iyi olmana sevindim
Ne kadar mukemmel ve zeki oldugunu ona hissettirin.Ortada sorun yoksa sorun yaratin cozumu kendisi bulsun. Erkek tavlama yontemleri DERS 1
bence sen onunda sana karsı bos olmadıgını hıssedıyorsan pek yanılacagını sanmıyorum.baksana sen nerde o da takıbınde gıbı :) kasıyerınde senı sorması artık tesaduf mu bılemembıkac gune bellı olur gıbıme gelıyor hadı hayırlısı
Ay çok heyecanlı ya hu arkası yarınlı radyo programı tadında bir konunuz varİnşallah sonu kocaman bir aşkla biter
Ay hadi inşallahşimdilik ikimizde bakmakla yetiniyoruz ama bakalım neler olucakk
6.hissim kuvvetlidir, içimden bir ses olacak diyor, İnşallah olurÇok şirin bir tanışma gerçekten. Hem zaten bunlar en güzel günleriniz, insan hemen kavuşmak istiyor elbette ama ; sizin de dediğiniz gibi bunun heyecanı bir başka
çok sevdim ben bu konuyu yaa
sımdılık bu buyulu heyecanı bozma derım benSon çare arayıp sorucam vallahi hem belirsizliklerden nefret ediyorum hemde boyle gizemli bi hava var bayılıyorum
sımdılık bu buyulu heyecanı bozma derım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?