Bence sen oradaki kasiyer kızla arkadaş ol ki müdürü nasıl bir kişilik evli mi,nişanlımı en azından bilgin olur bazı konularda
adam "acaba bu kadın niye böyle zırt pırt gelip beni dikizliyo "diyede,anlam veremeyip bakmış olabilir..çok hüsnü kuruntuya kapılma bence
aynı dert bendede var.ayrılalı ıkı ay oldu calıstıgım ıs yerınde bır bey efendı ıle bakısıyoruz,o bakınca içim titriyor acaba dıyorum su an ıcınde oldugum boşluktan dolayımıadam "acaba bu kadın niye böyle zırt pırt gelip beni dikizliyo "diyede,anlam veremeyip bakmış olabilir..çok hüsnü kuruntuya kapılma bence
bence kısa zamanda ırtıbat kurmayı deneYok canım o kadar yapmıyorum, markete normalde sık giderdim zaten, cogu çalışanlada muhabbetim var az çok, birde oyle farkedilicek sekilde bakmamaya calısıyorum, baktıgını ya da etrafımda oldugunu anladıgım zaman soyle 2-3 kez bakıp bakıp goz kacırıyorum, ama oylede olabilir, hatta sırf eglence olsun diye benimle oynuyor bile olabilir bunları dusunuyorum once
En sevdiğim konu tipiBiraz daha gözlemleyin davranışlarını bakarsınız cesaret bulur gülümser zamanla iletişim kurmaya başlarsınız. Sizin tavrınızdan dolayıda yakınlaşamıyor olabilir. O ciddi duruşunuzu hafiften bıraksanız karşılığı gelir bence.[/QUOT
kendını farkettır,ben farkettırmek neler yaptım neler :)
En sevdiğim konu tipiBiraz daha gözlemleyin davranışlarını bakarsınız cesaret bulur gülümser zamanla iletişim kurmaya başlarsınız. Sizin tavrınızdan dolayıda yakınlaşamıyor olabilir. O ciddi duruşunuzu hafiften bıraksanız karşılığı gelir bence.
Takipteyim konuyu hadi hayırlısı :)Akşam gittigimde ya bi soru sorucam, ya da gulumserim goz goze gelince gulumseyebilirim, bakalım. En geç 8de yeni haberlerimi anında buraya yazacagım. İns ben bunları yapmadan o bi atak yapar
sana katılıyorum,rahibe hayatı suremeyız ya..Yanlış anlamayın ama her zaman derim çivi çiviyi söker ama bu zamanla
:)))))) yok artıkkKuflu ekmekten sonra bunu da degisik tarzla kafaya al. Mesela evde ekmek yap getir ama market mudurune sizinkiler kadar guzel olmuyor de.
Valla ofisten kaçmayı bile dusunuyorum 1 saattir yerimde duramıyorum
mor mendil halvet başınıza iş almayın durduk yereGüzelmis bu fikir, çantamın sapına bir mor mendil bağlayıp atıvereyim ben önüne
mor mendil mi :)mor mendil halvet başınıza iş almayın durduk yere
ewetmor mendil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?