aynen öyle semt. eğlence mekanında yaşamıyorum :)
avukat olsa çoktan bi kaç dava açmıştı :) kendisi ev kızı :)))peki konu sahibinin kendisi hakkında verdiği bilgiler ve bahsettiğiniz eski sevgilinizin bilgileri uyuşuyor mu? yaş meslek vs.
avukat olsa çoktan bi kaç dava açmıştı :) kendisi ev kızı :)))
Geldim nolmuş nolmuş?bogurtlenkusu koş olay var : D
Hatunun aylarca anlattığı ve fotoğrafını koyduğu market müdürü aşkitosu meğer feykmiş. Daha doğrusu adam gerçekmiş de hem market müdürü değilmiş hem konu sahibiyle herhangi bir ilişkisi yokmuşGeldim nolmuş nolmuş?
Bu adam markette çalışmıyosa "markette çalışan arkadaşı" nasıl söyledi? Bu da aynı kişi. Sansasyon yaratmaya çalışıyo hatun.Sende de bence tuhaflik var. Aradan 1 yil gecmis. Kim nasil buldu derler adama yani????
Benim de markette calisan cok arkadasim var mesela onun da vardir.ben zaten iki yilda kizin 20 den 25 e ciktigini gorunce konuyu takibi birakmistim. Zaten kazen abimiz ip adresinden bulur ki ayni kisi mi degil mi diyeBu adam markette çalışmıyosa "markette çalışan arkadaşı" nasıl söyledi? Bu da aynı kişi. Sansasyon yaratmaya çalışıyo hatun.
Birine evden birine iş yerinden giriyosa nolcak? Ya da farklı cihazlardan. Ya ben teknoloji özürlüyüm de ondan sordum.Benim de markette calisan cok arkadasim var mesela onun da vardir.ben zaten iki yilda kizin 20 den 25 e ciktigini gorunce konuyu takibi birakmistim. Zaten kazen abimiz ip adresinden bulur ki ayni kisi mi degil mi diye
Hee bak o ev ve isyerini hic dusunmemistim mantikliBirine evden birine iş yerinden giriyosa nolcak? Ya da farklı cihazlardan. Ya ben teknoloji özürlüyüm de ondan sordum.
Daha çok isim duyurmak için danışıklı dööööş bugörürsün yüzde elli böyle. Yüzde elli de birinin adını lekelemeye çalışıyolar hedefte elia denen şahıs var :) çözdüm işte oley
Ne dedi?market sahibi arkadaşım o söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?