- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
bence bir topik acalım yalnız yasayanlar ve sorunlarını tartısalım ne dersıınız
vay vay vay ates bacayı sardı ,cok sevındım senın adınaa bu kadar heyecan yapma yarında sakınnnKızlar kızlar benim iş oldu, 5 dk oldu eve gireli aynen aktarıyorum olayı.
Cin mısır ve sigara almak icin gittim markete, danışma kısmında oturuyordu, makarnaların kurubaklagillerin oldugu reyonda tam reyonun karşısında, bende oyalandım biraz bilerek 2-3 dk baktım reyona oyle aldım, geçtim kasaya sigarayıda aldım, tam odemeyi yapıcam kasiyere seslendi ben dısarı cıkıyorum sigara icicem diyekızda tuhaf tuhaf baktı niye haber verdi acaba diye, neyse odedim para ustunu aldım, cıktım dısarı marketin kosesinde sigara iciyor, oyalandım paraları cuzdana falan koydum fermuar sıkıştı gibisinden kapatırkan of puff cektim, tam dibinden gectiim parfum kokusunu falan alsın maksatlı, 2 adım atmaya kalmadan bakarmısınız diye bir ses geldi, bende bi çarpıntı bi titreme bi uyuşma, zor konusabildim, buyrun dedim, nasıl soylenir bilmiyorum ama ben sizden etkileniyorum tanısmak istiyorum dedi, ben mosmor tabi eller zangır zangır, cuzdan kayıp gidicek ellerim terledi bide, sustum kaldım, benden mi etkilendiniz diyebildim ne alakaysa, evet niye şaşırdınız inanılmaz hoşsunuz dedi, teşekkur ederim sizde çok hoşsunuz dedi, kendisini tanıttı kısaca bende tanıttım el sıkıştık, yarın iş çıkışı musaitseniz sizinle karşıdaki pastanede bir çay içmek isterim dedi, numarasını verdi, kararınızı bekliyorum dedi, bende buyuk ihtimalle olur bir aksilik cıkarsa ben haber veririm size iyi aksamlar kolay gelsin dedim titreye titreye eve geldim
alışır alısır :)Hadi hayirlisi. Gelismeleri yazarsin artik. Sen cok heyecanlaninca biraz patavatsizlasiyorsun sanki. Bunu kontrol etmeye bak.
alışır alısır :)
hanı nerde goremıyorum :)Actim pervin biraz degisik actim ama olsun.
hanı nerde goremıyorum :)
beklıyorum davetiniKör bu topigin icine bakarsan goremezsin.Dur seni davet edeyim.
olacağı belliydi zaten bakışmalar falan, ben de ne zaman olacak diye bekliyordumKızlar kızlar benim iş oldu, 5 dk oldu eve gireli aynen aktarıyorum olayı.
Cin mısır ve sigara almak icin gittim markete, danışma kısmında oturuyordu, makarnaların kurubaklagillerin oldugu reyonda tam reyonun karşısında, bende oyalandım biraz bilerek 2-3 dk baktım reyona oyle aldım, geçtim kasaya sigarayıda aldım, tam odemeyi yapıcam kasiyere seslendi ben dısarı cıkıyorum sigara icicem diyekızda tuhaf tuhaf baktı niye haber verdi acaba diye, neyse odedim para ustunu aldım, cıktım dısarı marketin kosesinde sigara iciyor, oyalandım paraları cuzdana falan koydum fermuar sıkıştı gibisinden kapatırkan of puff cektim, tam dibinden gectiim parfum kokusunu falan alsın maksatlı, 2 adım atmaya kalmadan bakarmısınız diye bir ses geldi, bende bi çarpıntı bi titreme bi uyuşma, zor konusabildim, buyrun dedim, nasıl soylenir bilmiyorum ama ben sizden etkileniyorum tanısmak istiyorum dedi, ben mosmor tabi eller zangır zangır, cuzdan kayıp gidicek ellerim terledi bide, sustum kaldım, benden mi etkilendiniz diyebildim ne alakaysa, evet niye şaşırdınız inanılmaz hoşsunuz dedi, teşekkur ederim sizde çok hoşsunuz dedi, kendisini tanıttı kısaca bende tanıttım el sıkıştık, yarın iş çıkışı musaitseniz sizinle karşıdaki pastanede bir çay içmek isterim dedi, numarasını verdi, kararınızı bekliyorum dedi, bende buyuk ihtimalle olur bir aksilik cıkarsa ben haber veririm size iyi aksamlar kolay gelsin dedim titreye titreye eve geldim
Hadi hayirlisi. Gelismeleri yazarsin artik. Sen cok heyecanlaninca biraz patavatsizlasiyorsun sanki. Bunu kontrol etmeye bak.
Kızlar kızlar benim iş oldu, 5 dk oldu eve gireli aynen aktarıyorum olayı.
Ben simdi de seni merak ettim adam etkilenilmeyecek birisi degilsin demis
Masallahbence cok guzelsin adam etkilenmekle hakliymis tabi dibi duser tahmim ettigimden cok farkli ve hossun allah mutlu etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?