Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

ac tabıkı bız nasıl anlıyacaz actıgını ben bıraz acemıyım de :))))

Kızlar kızlar benim iş oldu, 5 dk oldu eve gireli aynen aktarıyorum olayı.
Cin mısır ve sigara almak icin gittim markete, danışma kısmında oturuyordu, makarnaların kurubaklagillerin oldugu reyonda tam reyonun karşısında, bende oyalandım biraz bilerek 2-3 dk baktım reyona oyle aldım, geçtim kasaya sigarayıda aldım, tam odemeyi yapıcam kasiyere seslendi ben dısarı cıkıyorum sigara icicem diye kızda tuhaf tuhaf baktı niye haber verdi acaba diye, neyse odedim para ustunu aldım, cıktım dısarı marketin kosesinde sigara iciyor, oyalandım paraları cuzdana falan koydum fermuar sıkıştı gibisinden kapatırkan of puff cektim, tam dibinden gectiim parfum kokusunu falan alsın maksatlı, 2 adım atmaya kalmadan bakarmısınız diye bir ses geldi, bende bi çarpıntı bi titreme bi uyuşma, zor konusabildim, buyrun dedim, nasıl soylenir bilmiyorum ama ben sizden etkileniyorum tanısmak istiyorum dedi, ben mosmor tabi eller zangır zangır, cuzdan kayıp gidicek ellerim terledi bide, sustum kaldım, benden mi etkilendiniz diyebildim ne alakaysa, evet niye şaşırdınız inanılmaz hoşsunuz dedi, teşekkur ederim sizde çok hoşsunuz dedi, kendisini tanıttı kısaca bende tanıttım el sıkıştık, yarın iş çıkışı musaitseniz sizinle karşıdaki pastanede bir çay içmek isterim dedi, numarasını verdi, kararınızı bekliyorum dedi, bende buyuk ihtimalle olur bir aksilik cıkarsa ben haber veririm size iyi aksamlar kolay gelsin dedim titreye titreye eve geldim

vay vay vay ates bacayı sardı ,cok sevındım senın adınaa bu kadar heyecan yapma yarında sakınnn

aaaaaaaaaaaaa yenı goruyorum wowww bu buyuk bı olay hadı bakalım ay ne heyecanlı dayanamamıs adam artık

olacağı belliydi zaten bakışmalar falan, ben de ne zaman olacak diye bekliyordum insallah dış guzelligi kadar ic guzelliginizden de etkilenirsiniz birbirinizin hadi hayırlısı olsun, gelismeleri merak ediyorum

aaaaaaa inanamiyorummmmm ay cok guzel olmus yaa iyiki gitmissinn :) yarinda artikk ne giysen diye dusunup karar veririz

Ben simdi de seni merak ettim adam etkilenilmeyecek birisi degilsin demis

Masallah bence cok guzelsin adam etkilenmekle hakliymis tabi dibi duser tahmim ettigimden cok farkli ve hossun allah mutlu etsin canim

Boyle sirin guzel tahmin etmedim nedense bilmiyorum daha kilolu yasindan buyuk gosteren bi kizsin diye dusunmustum hahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…