- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
bence hıc gıtme bugun. yarın gıttıgınde kesın konusur o zaman :)Kızlar kızlar daha gitmedim markete, belki bugun gitmem merak etsiin birazzz, en olmadı aksam sigara almaya cıkıcam
bencede gtmesın suratını eskitmesin :)bence hıc gıtme bugun. yarın gıttıgınde kesın konusur o zaman :)
:))))))))))))))))))))))))))Ne oldu bizim is. Son durum ne. Markete cadir kuracaksin..
ask bu olur mu olur :)
ask bu olur mu olur :)
evı ıhmal etme :))bende bugun cok ıs yaptım yaa tek basına bu ew nasıl bu kadar kırlenıyo bılmemTakipteyim ama su bulasiklari koyayim , evde temiz sey kalmadi. Bende mi markete gitsem.
evı ıhmal etme :))bende bugun cok ıs yaptım yaa tek basına bu ew nasıl bu kadar kırlenıyo bılmem
Hic sorma su aralar benim ev savas alani gibi berbat. Daha kotusu icimde istek yok. Zaten yemekleri disaridan soyluyorum. Bilmiyorum ben uyurken birileri mi geliyor kaliyor.
ben haftada bır kere yardımcı alıyorum ozellıkle utu ıcın ama az gelıyoHic sorma su aralar benim ev savas alani gibi berbat. Daha kotusu icimde istek yok. Zaten yemekleri disaridan soyluyorum. Bilmiyorum ben uyurken birileri mi geliyor kaliyor.
benım gıbı tek mı yasıyorusunuz :)Bugün al bendende o kadar valla
Hic sorma su aralar benim ev savas alani gibi berbat. Daha kotusu icimde istek yok. Zaten yemekleri disaridan soyluyorum. Bilmiyorum ben uyurken birileri mi geliyor kaliyor.
ne dedi yaa ben kaçırdım.Kızlar son gelişme iltifat etmesiydi, bugun gitmeyim diyorum ama özledim
Bugün al bendende o kadar valla
ben haftada bır kere yardımcı alıyorum ozellıkle utu ıcın ama az gelıyo
Gozlerinde kusur oldugunu ima etmek bir iltifat degildir canim. Daha fazlasini bekliyoruz.Kızlar son gelişme iltifat etmesiydi, bugun gitmeyim diyorum ama özledim
seftalılı ıce tea yok mu goremedım sanırım gozlerım bozuldu demıs ershd oglanda sanırım tek kusurunuz gozlerınızın bozuk olması demısne dedi yaa ben kaçırdım.
aaa o da seviyor..seftalılı ıce tea yok mu goremedım sanırım gozlerım bozuldu demıs ershd oglanda sanırım tek kusurunuz gozlerınızın bozuk olması demıs
benım gıbı tek mı yasıyorusunuz :)
Normalde boyle degilim deyip kivirayim.
Yardimciyi cagiracak istek yok bende.Neyse gideyim bari bir iki bulasik koyayim en azindan. Ne koyarsam kardir.
Gozlerinde kusur oldugunu ima etmek bir iltifat degildir canim. Daha fazlasini bekliyoruz.
sen bayagı kaytarmıssın bugun ya :)Evet tek yaşıyorum ve bugün yataktan hiç kalkmadım
Bitek çamaşırları attım bugün hala makinada bekliyolar serilmek için ve ben sabahtan bu yana yataktayım
bence bir topik acalım yalnız yasayanlar ve sorunlarını tartısalım ne dersıınızsen bayagı kaytarmıssın bugun ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?