Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Takipteyim ama su bulasiklari koyayim , evde temiz sey kalmadi. Bende mi markete gitsem.
evı ıhmal etme :))bende bugun cok ıs yaptım yaa tek basına bu ew nasıl bu kadar kırlenıyo bılmem

evı ıhmal etme :))bende bugun cok ıs yaptım yaa tek basına bu ew nasıl bu kadar kırlenıyo bılmem

Hic sorma su aralar benim ev savas alani gibi berbat. Daha kotusu icimde istek yok. Zaten yemekleri disaridan soyluyorum. Bilmiyorum ben uyurken birileri mi geliyor kaliyor.

Hic sorma su aralar benim ev savas alani gibi berbat. Daha kotusu icimde istek yok. Zaten yemekleri disaridan soyluyorum. Bilmiyorum ben uyurken birileri mi geliyor kaliyor.
ben haftada bır kere yardımcı alıyorum ozellıkle utu ıcın ama az gelıyo

Kızlar son gelişme iltifat etmesiydi, bugun gitmeyim diyorum ama özledim

Bugün al bendende o kadar valla

Normalde boyle degilim deyip kivirayim.

ben haftada bır kere yardımcı alıyorum ozellıkle utu ıcın ama az gelıyo

Yardimciyi cagiracak istek yok bende. Neyse gideyim bari bir iki bulasik koyayim en azindan. Ne koyarsam kardir.
Kızlar son gelişme iltifat etmesiydi, bugun gitmeyim diyorum ama özledim
Gozlerinde kusur oldugunu ima etmek bir iltifat degildir canim. Daha fazlasini bekliyoruz.

benım gıbı tek mı yasıyorusunuz :)

Evet tek yaşıyorum ve bugün yataktan hiç kalkmadım

Normalde boyle degilim deyip kivirayim.

Yardimciyi cagiracak istek yok bende. Neyse gideyim bari bir iki bulasik koyayim en azindan. Ne koyarsam kardir.

Gozlerinde kusur oldugunu ima etmek bir iltifat degildir canim. Daha fazlasini bekliyoruz.

Bitek çamaşırları attım bugün hala makinada bekliyolar serilmek için ve ben sabahtan bu yana yataktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…