Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Marketin sahibinin oğlu arkadasım demıstın yanlıs mı hatırlıyorum ? eger cok yakınsanız onunla bunu paylasıp bılgı alma sansın yok mu?

Kadınlar Klubü engizisyonu kurulmuş yine Sanki evli bir adama kancayı takmış yuvasını yıkmışssın! Kötü kadın seni! Bir dr geniş demiş. Benim düşünce yapım dar demiyor da

Kisi karsindakine en cok ne zaman takar biliyor musun. Kendi yaptigini yaptigi zaman yani kisi kendinden bilir isi. O yuzden hicc takmaya degmez. Azmismiyiz. Sayica baya azmisiz, cogalalim biraz.

Hahahahah neyseki utangacım, yoksa atlayıvericem ustune diri vicitli evli sevdiceğimin

Marketin sahibinin oğlu arkadasım demıstın yanlıs mı hatırlıyorum ? eger cok yakınsanız onunla bunu paylasıp bılgı alma sansın yok mu?

Evet ama bir adım atmadan aramak istemiyorum, kendi kendime gelin guvey olmayım bos yere, bir yakınlasma gelisme olursa ilk isim bu zaten. Su an yapmak istemiyorum.

Kisi karsindakine en cok ne zaman takar biliyor musun. Kendi yaptigini yaptigi zaman yani kisi kendinden bilir isi. O yuzden hicc takmaya degmez. Azmismiyiz. Sayica baya azmisiz, cogalalim biraz.

İnan aklıma hiç erotik ya da öyle ağzının suyu akan bir görüntü gelmedi. Bizim kız ve rafların arasından bakıştığı adam geldi çocukça geldi yani. İçimi bozamıyorum ben bunlar azmaktan hep

Evet ama bir adım atmadan aramak istemiyorum, kendi kendime gelin guvey olmayım bos yere, bir yakınlasma gelisme olursa ilk isim bu zaten. Su an yapmak istemiyorum.
Cok tatlisiniz ya :) bende lise istiklal marsi solerken ust siniftan bi cocuga carpilmistim marsi falan unutmustum kalakalmistim onu hatirladim

Takılıcak bir tarafı yokki, adamı daha tanımıyorum ne biliyim evliyse yorum yazanlar heralde bir bakısta anlıyorlar medeni halini

Sen bence cok kendi kaptirmadan marketin oglu arkadasinla konus, adama asik oldum deme tabi kimdir necidir vs

Bu arada sen avukatsin, aranizda egitim statu farki buyuk. Sorun olmasin sonra?

Valla çocukca ne kelime kendi kendime guluyorum kapıdan cıktıgım anda, adam bakınca bile utançtan kızarıyorum merhaba dese oracıkta yığılıcam heralde erotizm falan hak getire bende

Takılıcak bir tarafı yokki, adamı daha tanımıyorum ne biliyim evliyse yorum yazanlar heralde bir bakısta anlıyorlar medeni halini
ayyy çok heycanlıııı ben senin yerinde olsam yaka kartından adına soyadına bakar facede bi araştrma yapardım bak bakalım ewlimi diilmi boş yere aşık etme kendini duruma göre dawran we çok merak ettm çocuğu çaktrmadan fotosunu çeksene

aaaa evliylen mi kırıştırıyon
çok ayıp :) :)
ee yakışıklıyla bakışmaya devam mı
var mı gelişme?

Valla çocukca ne kelime kendi kendime guluyorum kapıdan cıktıgım anda, adam bakınca bile utançtan kızarıyorum merhaba dese oracıkta yığılıcam heralde erotizm falan hak getire bende

Sus! Edepsiz evli adamın yuvasını yıktın çocukları ortada kaldı

Yaka kartı olsada baksam o zaman hiç boyle maceralara kapılmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…