• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet zamanını lekelenerek geçirmek neden olur ki :(

26sever

# 26 Nisan 2018 # Geldi gönlümün efendisi
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
528
611
53
37
Bayramın birinci günü gece lekelendim adet günümdü, adet olucam die düşündüm , hatta yine hamile değilim ışte regl oluyorum die ağladım. :KK64:ama sulu bol sulu çamur gibi geldi ilk 2 gün...o da bir ped doldurmadı...baktım gelmiyor pedi çıkardım hatta...:KK57:çamurumsu siyahimsı kahverengimsi azcık lekeleniyorum:skandal:...ne zaman geldiğini anlamıyorum bile..dışarı yansimayacak kadar az:oha: çok çok az:KK34: normalde 7 gün süren adet düzenimin 5 yada 6 günü kanamalı geçerdi 7. Gün lekelenip 8 . Gün tertemiz olurdum:110:bu ay lekelendim hep :KK35:ilk defa bir adet dönemim pedsiz geçiyor:KK64:bugün idrarda gebelik testi yaptım negatif:110: sağ kasığım ağrıyor memelerimin uçlarına doğru ara ara sancı giriyor:110: kist mi rahim kanserimi ...ne korkunç şeyler geliyor aklıma:KK17::KK61:dış gebelik olsa idrarda çıkardı heralde:KK61:pazartesi yi beklicem acile gitmeyim kasık ağrım dayanılmaz olmadığı sürece diyorum:KK61:ne dersiniz bu ay neden böyle olmuştur:KK61:mevsimseldir inşallah:KK61:dimi:KK61:

Enes07 ve puffuk teşekürler cevaplarınız için pazartesi gidicem :KK61:de ay ağlayasım var yaw :KK61:adet olup rahatlamak vardı ya he ışte o olmadı bende asabi ve gerginim:KK61:biraz da korkmuş durumdayım :KK61:bide zaten çocuğumuz olmuyor die habire doktorlardayız valla bıktım yaaa:KK61::KK61:

Son adetim ağrısız lekelenme şeklinde 14 gün sürdü ve bir anlam veremedim hicbir adetim böyle olmamisti sali gidicem bende doktora cok degisikti ilk başlarda yerlesme kanamasi sandım kanda negatifi gördüm sonuc uzun süren bir adet dönemi oldu evleneli gecikmeler sidetli agrilar değişik durumlar yasadim hem hormonlar değişir demislerdi dogruymus

En büyük korkularımdan biri dış gebelik o_OPazartesiye kadar birileri korkacak bişi yok der içimi rahatlatır die konu açtım :KK22:yok mu bana böyle bişi mevsimseldir ya deyip rahatlatıcak :KK17::KK17: ben okuduğum şeylerle baya korkuttum da kendimi:KK17::KK17:

Son adetim ağrısız lekelenme şeklinde 14 gün sürdü ve bir anlam veremedim hicbir adetim böyle olmamisti sali gidicem bende doktora cok degisikti ilk başlarda yerlesme kanamasi sandım kanda negatifi gördüm sonuc uzun süren bir adet dönemi oldu evleneli gecikmeler sidetli agrilar değişik durumlar yasadim hem hormonlar değişir demislerdi dogruymus
Geçmiş olsun canım...yeni mi evlisin...yeni evliyken benim sadece bir iki ay adet düzenim bozuldu yeni bir iki gün günü şaştı...lekelenmedim ama yine aynı geldi herzamanki gibi...haber et durumunu salı günü...inşallah sorun yoktur

Geçmiş olsun canım...yeni mi evlisin...yeni evliyken benim sadece bir iki ay adet düzenim bozuldu yeni bir iki gün günü şaştı...lekelenmedim ama yine aynı geldi herzamanki gibi...haber et durumunu salı günü...inşallah sorun yoktur
10 ay biticek canım bu ay sonunda haberdar ederim sagol canim benim kötü haber almayalim insaAllah takipteyim

Dünden beri kendime teşhis koyuyorum:KK70:en son erken menapoz ve kasık fıtığı dedim:KK48::KK48: bakalım yarın doktor ne diyecek :KK35:şaka bi yana inşallah mevsimseldiro_O

Doktordan geldim, iltihap olmuşsun dedi, dış gebelik riskine karşı beta hcg istedi sonuç 2 saate çıkar, antibiyotik falan kullanıcam.

Beta hcg 1.5 çıktı :KK76: dış gebelik yok demek ki :kahve: iltihap mı ne o geçse iyi olcak kasiklarim ağrıyor

Back