Adet zamanında sancıyla beraber parça gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi rhes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rhes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
Yer
Almanya
arkadaslar adetimin 1 günü sanciyla birlikde parca gelmis(sancim cok sittetli degil normal adet sancisi) pedimi degistirirkenn gördüm.bazi adetlerimdede olurdu ama onlar bunun gibi degildi bu sanki deri gibi ve kalin 2 parca halinde.ve simdi adetim cok az geliyor böyle olmazdi hic.yasadiysaniz yada bi bilginiz varsa yazin lütfen.

arkadaslar adetimin 1 günü sanciyla birlikde parca gelmis(sancim cok sittetli degil normal adet sancisi) pedimi degistirirkenn gördüm.bazi adetlerimdede olurdu ama onlar bunun gibi degildi bu sanki deri gibi ve kalin 2 parca halinde.ve simdi adetim cok az geliyor böyle olmazdi hic.yasadiysaniz yada bi bilginiz varsa yazin lütfen.

Cok usutunce olur oyle endiselenecek birsey yok bence. Az gelmeside yilda bir iki sefer gelir basima benim endise etme.

benim her adet döneminde olur bu tür parçalar, nerdeyse 1 tl para demir para büyüklüğünde koyu kırmızı renkte katı bi et parçası halinde.
ayıptır söylemesi, hatta yere eğilip kalktığımda, veya oturduğm yerden kalktığımda gelir.
bence endişe edilicek bi durum yok.

hmm cok tesekkür ederim kizlar yardiminiz icin.basima daha önce böyle sey gelmeyince korktum,kafaya takip duruyodum.

çiğ tavuk derisi gibi miydi beyaz renkte ?? bende de oluyor o.. rahimde kalınlaşma var bişiler atıyorsun rahimden demişti doktor, doğum kontrol hapı yuzunden böyle oldu sanırım

Son düzenleme:
çiğ tavuk derisi gibi miydi beyaz renkte ?? bende de oluyor o.. rahimde kalınlaşma var bişiler atıyorsun rahimden demişti doktor, doğum kontrol hapı yuzunden böyle oldu sanırım

evet ama kanliydi benimki,dogum kontrol hapi kullanmiyorum ama hormon hapi kullaniyorum ondan olabilirmi aceba?

o zaman normal adet döneminde öyle kanlı parçaların pıhtılaşmış bir şekilde gelmesi korkacak bişi yok :))

Back