• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihimi değiştirebilir miyim?

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar bi sorunum var nişanlımın ailesi bana sormadan eylülün 20 sinde dügün salonunu tutmuşlar o günde ben adet oluyorum nasıl yapsam
doktora gidecegim ama benim gibi durumda olan oldumu ne yaptılar bilgi alım dedim adet geçiktirici kulansam olurmu yada adeti öne alacak
bi ilaç varmı doktor varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekürler

adet geciktirici al canım ben hep kullanırım bi yan etkisini görmedim görenide duymadım

adeti öne alan bir hap duymadım ama adet geciktirici kullanmıştım daha önce hiç bir sorun yaşamadım deneyebilirsin bence .

ekim 20 olsa en güzeli ara vermeden iki paket doğum kontrol hapı kullanmaktı ama şu saatte geçiktirici kullanmaktan başka şansın yok, ama o da çok sıkıntı yaratabilir bünyende, koca göbekli bi gelin olma ihtimalin olabilir yan, insanı şişirir çünkü,
20 sinden bi kaç hafta sonraya attırabilirsen attır

çok fena. çok iyi bilirim bende düğünümde regliydim. hiçbişey yapmadım. sadece balayına bir hafta geç gittim.
ama arkadaşım geciktirci hap almıştı eczaneden.

geciktirici al böle durumlar için gayet mantıklı nişanlının aileside senin fikrini almaya niye ihtiyaç duymuyosa akılları ermiyo hiç böle şeylere....

eczaneye git ve oradan bilgi al bence o işlemde doğum kontrol hapıyla sağlanıyor zaten anlatır sana eczacı yada doktor

kızlar bi sorunum var nişanlımın ailesi bana sormadan eylülün 20 sinde dügün salonunu tutmuşlar o günde ben adet oluyorum nasıl yapsam
doktora gidecegim ama benim gibi durumda olan oldumu ne yaptılar bilgi alım dedim adet geçiktirici kulansam olurmu yada adeti öne alacak
bi ilaç varmı doktor varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekürler

adet geciktiriciler olabilir. yalnız bakın yaygın bir kanı var toplumda eğer bu tür ilaçların yan etkisi fazla değildir ancak kişiye özel yazılmalıdır. kimi vardır ki bazı soruların cevabına göre yazılamaz, kimisi de kişinin özel durumuna göre reçetelenir. doktora başvurup bir tane isteyin.
adetiniz başlamadan 3-4 gün önce kullanmaya başlayacaksınız.
sonrasında adet döngünüz 1-2 ay şaşacak, sonuçta metabolizma ile oynuyorsunuz ama tekrar düzene girecek.
selamlar;

tavsiyem doğum kontrol hapı olacaktı ben bu şekilde yırtmıştım ama senin çok az kalmış düğüne.ama adet geciktirici 1-2 kez tatile gitmeden önce falan doktordan istemiştim evlenmeden önce.özel bir doktordu ve bana kesinlikle vermeyeceğini söyledi.kullanan arkadaşlar varmış daha iyi bilirler ama doktor bana sen onun iyi bir şey olduğunu mu sanıyorsun hormonlarınla oynuyorsun ve sonrasında daha olumsuz şeyler olmayacağını nerden biliyorsun demişti.çok istiyorsan yazarım ama hiç tavsiye etmiyorum da demişti. :26: kadın doğum doktoruyla biran önce görüşerek halledin bence ama mutlaka doktora danışarak kullanın hangisi kullansanızda.

Back