- 2 Ekim 2023
- 18
- 5
- 32
-
- Konu Sahibi ilknuryildizz
Teşekkür ederim denedim anlık iyi geliyor ama benimki çoğu zaman kaşıntısız. Yoğun yeşil renkte akıntı oluyor. Yinede çok teşekkür ederimKaşıntı olduğunda ben direkt travocort kullanıyorum çok iyi geliyor. Denemissinizdir ama soyleyim dedim
Hiçbişey kullanmıyorum. Doktorumda bişey demedi. Adetten sonra kullan dedi hep. Kullanmak gerekiyor mu adet dönemindedeAdet döneminde ne kullanıyorsunuz?
Yok hayır ped mi adet kabı mı tampon mu o anlamda sordumHiçbişey kullanmıyorum. Doktorumda bişey demedi. Adetten sonra kullan dedi hep. Kullanmak gerekiyor mu adet dönemindede
Hiç duymamıştım bunu deneyeceğim çok teşekkür ederimBende de oluyor ben pedden olduğunu düşünüyorum eczanede satılan pedler yapmıyormuş diye duydum ama
Ped kullanıyorumYok hayır ped mi adet kabı mı tampon mu o anlamda sordum
Pedden olabilir, bende de tahriş oluyor ve o da zaten enfeksiyona mantara davetiye çıkarıyor. Adet kabı deneyin bi sonrakinde bakalım bi şey değişecek miPed kullanıyorum
Bunu hiç düşünmemiştim. Pamuklu almaya çalışıyorum ama nede olsa plastik barındırıyorPed alerji yapıyor olabilir mi?
Rahat oluyor mu ?Pedden olabilir, bende de tahriş oluyor ve o da zaten enfeksiyona mantara davetiye çıkarıyor. Adet kabı deneyin bi sonrakinde bakalım bi şey değişecek mi
Ben denemedim valla hala üzülerek pedden devam :)) ama deneyen arkadaşlarım çok rahat olduklarını söylüyorRahat oluyor mu ?
Sleepy gibi bambu pedler var bir onları deneyin.Bunu hiç düşünmemiştim. Pamuklu almaya çalışıyorum ama nede olsa plastik barındırıyor
Deneyeceğim teşekkür ederimSleepy gibi bambu pedler var bir onları deneyin.
Sebebi antibiyotik çünkü.1 yıldır aralıklarla ve tedavi de görmeme rağmen adet bitişlerinde tekrarlayan vajinal mantar sorunuyla boğuşuyorum. Antibiyotik ve fitil kullandım. Borik asiti vajinal duş ve fitil olarak kullandım. Flora düzenleyici de kullandım. Ne yaptıysam fayda etmiyor. Geçiyor ama adet sonrası tekrarlıyor. Spiralden mi oluyor diye tekrar muayenede oldum ama takılalı 2 sene oldu. Spiralden olmadığını söyledi doktor. Şeker ve karbonhidrat diyeti de yapıyorum. Ama hep tekrarlıyor. Aynısı veya benzerini yaşayan ve kurtulan önerisi olan var mı
Antibiyotik olmadan sadece fitilde kullandım. Geçiyor ama adet sonrası tekrarlıyorSebebi antibiyotik çünkü.
Antibiyotik sonrası mixovul fitil kullandım kurtuldum.
Mantara sebep olan şey antibiyotik.
O zaman molped in yeşilli beyazlı paketini öneririm pamuklu. Naylon pedler enfeksiyon yapıyor. Ve pedi çok sık değiştirmelisiniz. Pamuklu ped daha iyiAntibiyotik olmadan sadece fitilde kullandım. Geçiyor ama adet sonrası tekrarlıyor
Deneyeceğim çok teşekkür ederimO zaman molped in yeşilli beyazlı paketini öneririm pamuklu. Naylon pedler enfeksiyon yapıyor. Ve pedi çok sık değiştirmelisiniz. Pamuklu ped daha iyi