• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SONRASI TEKRARLAYAN VAJİNAL MANTAR

ilknuryildizz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
18
5
6
33
1 yıldır aralıklarla ve tedavi de görmeme rağmen adet bitişlerinde tekrarlayan vajinal mantar sorunuyla boğuşuyorum. Antibiyotik ve fitil kullandım. Borik asiti vajinal duş ve fitil olarak kullandım. Flora düzenleyici de kullandım. Ne yaptıysam fayda etmiyor. Geçiyor ama adet sonrası tekrarlıyor. Spiralden mi oluyor diye tekrar muayenede oldum ama takılalı 2 sene oldu. Spiralden olmadığını söyledi doktor. Şeker ve karbonhidrat diyeti de yapıyorum. Ama hep tekrarlıyor. Aynısı veya benzerini yaşayan ve kurtulan önerisi olan var mı :KK43::KK43:

1 yıldır aralıklarla ve tedavi de görmeme rağmen adet bitişlerinde tekrarlayan vajinal mantar sorunuyla boğuşuyorum. Antibiyotik ve fitil kullandım. Borik asiti vajinal duş ve fitil olarak kullandım. Flora düzenleyici de kullandım. Ne yaptıysam fayda etmiyor. Geçiyor ama adet sonrası tekrarlıyor. Spiralden mi oluyor diye tekrar muayenede oldum ama takılalı 2 sene oldu. Spiralden olmadığını söyledi doktor. Şeker ve karbonhidrat diyeti de yapıyorum. Ama hep tekrarlıyor. Aynısı veya benzerini yaşayan ve kurtulan önerisi olan var mı :KK43::KK43:
Borik asiti saf toz halinimi kullandınız kapsül şeklinde?

Kızlar merhaba bende de vajinal kandida var tükürük testide yaptım dibe çöküyor ama çok diyet yapamadım açıkçası ama şuan iyiyim hindistan cevizi yağı kambucha çayı sabahları aç karna bir bardak suya bir kaşık organik elma sirkesi katıp tüketiyorum bunlara ek olarak içeriğinde lactobacil olan bir probiyotik aldım kandidaya çok iyi geliyor ve neem ekstratı araştırın birde soğan ve maydanoz suyu içiyorum ayrıca karanfil çok işe yarıyor 3karanfil çiğniyorum ağız içinide trmizliyor ama yutmuyorum çay olarak da tüketebileceğiniz zencefil zerdeçal(taze) karanfil kabul tarçın defne yaprağı çok iyi geliyor bilginiz olsun.. geçmiş olsun herkese bu arada bu yazdıklarımı birgün içerisinde yapmanız zor olabilir siz isterseniz ikiye bölebilirsiniz ben şuan için iyiyim tabi ilaçlarım henüz bitmedi bitince gelişmeleri tekrar yazarım 🙏
Biraz daha bilgi verir misiniz tam anlamıyla he yaptınız

Back