Adet sonrası hamile kalan var mı

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
203
47
18
24
Kızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mı?

Adetten hemen sonra yumurtlama olabilir belki yerleşme kanaması belki yumurtlama kanamasıdır

Adetten sonra ilişki yaşanırsa gebelik olabilir özellikle yumurtlama günlerine yakın olan tarihlerde dediğin gibi leke ise yerleşme olabilir

Test yapın şüphe duyuyorsanız

Erken yumurtlama olabilir tabii ki ama bence yumurtlama kanaması. Değerlendirmeye çalışın bence

Ben bu ay reglim bittikten 4 gün sonra yumurtlama yaşadım erken yumurtlama olabiliyor. Sizinki yerleşme kanaması da olabilir ya yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması da olabiliyor

Ben bu ay reglim bittikten 4 gün sonra yumurtlama yaşadım erken yumurtlama olabiliyor. Sizinki yerleşme kanaması da olabilir ya yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması da olabiliyor
Bilsem bu ay bende ovulasyon testi yapardım görürdüm erken mi oldu yumurtlama ya çok pişman oldum baya oldu ama yumurtlama kanaması bu kadar olur mu

Bilsem bu ay bende ovulasyon testi yapardım görürdüm erken mi oldu yumurtlama ya çok pişman oldum baya oldu ama yumurtlama kanaması bu kadar olur mu
Ben şeffaf akıntıdan anladım ovülasyon testi yapmadım ben de. 2 3 güne kadar sürebiliyormuş yumurtlama kanaması

3. Gebeliğim sürpriz olmuştu yumurtlama günlerimin değişken olması nedeniyle normalde korunuyorduk kondom ile ancak adet bitiminin hemen ertesi günü biraz dikkatsiz davrandık bir şey olmaz zaten daha yeni bitti diye düşünmüştüm ama bir sey olmuş çok erken yumurtlamışım sanırım hamile olduğumu öğrenmiştim sonrasında Kişiden kişiye değişiyor yumurtlama günleri

İnşallah benim de öyle olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…