Kızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mıa
Adetten sonra ilişki yaşanırsa gebelik olabilir özellikle yumurtlama günlerine yakın olan tarihlerde dediğin gibi leke ise yerleşme olabilirKızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mı?
Test yapın şüphe duyuyorsanızKızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mı?
Ben bu ay reglim bittikten 4 gün sonra yumurtlama yaşadım erken yumurtlama olabiliyor. Sizinki yerleşme kanaması da olabilir ya yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması da olabiliyorKızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mı?
Bilsem bu ay bende ovulasyon testi yapardım görürdüm erken mi oldu yumurtlama ya çok pişman oldumBen bu ay reglim bittikten 4 gün sonra yumurtlama yaşadım erken yumurtlama olabiliyor. Sizinki yerleşme kanaması da olabilir ya yumurtlama döneminde yumurtlama kanaması da olabiliyor
Değerlendirdim zaten adet bittikten sonra neredeyse hergün değerlendiriyoruz. Umarım yerleşme kanamasıdır. Bugün sancım varErken yumurtlama olabilir tabii ki ama bence yumurtlama kanaması. Değerlendirmeye çalışın bence
Çıkar mı hemenTest yapın şüphe duyuyorsanız
Ben şeffaf akıntıdan anladım ovülasyon testi yapmadım ben de. 2 3 güne kadar sürebiliyormuş yumurtlama kanamasıBilsem bu ay bende ovulasyon testi yapardım görürdüm erken mi oldu yumurtlama ya çok pişman oldumbaya oldu ama yumurtlama kanaması bu kadar olur mu
Şaşırdım baya ya ilk kez böyle bir şey yaşadımBen şeffaf akıntıdan anladım ovülasyon testi yapmadım ben de. 2 3 güne kadar sürebiliyormuş yumurtlama kanaması
Çıkar mı hemen
Varsa tabi çıkar erken gebelik testlerindeÇıkar mı hemen
3. Gebeliğim sürpriz olmuştu yumurtlama günlerimin değişken olması nedeniyleKızlar normalde 28 29 günde bir adet görürüm yumurtlamam da 13 Veya 14.günlerde olur. Bu ay doktorumun verdiği bi takviyeyi kullanıyorum. Dün adetimin 14 günüydü yani tam yumurtlama zamanlarım. Bir kanama yaşadım 2 3 saat kadar sürdü sildikçe peçeteye geldi kahverengi pembe renkte. İlk kez yaşadım böyle bir şey. Hafif de sancım vardı daha sonra azaldı. Bugün kanama yok fakat hala hafif sancı var adet sancısı gibi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Adetten sonra hamile kalma şansım var mı?
İnşallah benim de öyle olmuştur3. Gebeliğim sürpriz olmuştu yumurtlama günlerimin değişken olması nedeniylenormalde korunuyorduk kondom ile ancak adet bitiminin hemen ertesi günü biraz dikkatsiz davrandık bir şey olmaz zaten daha yeni bitti diye düşünmüştüm ama bir sey olmuş çok erken yumurtlamışım sanırım hamile olduğumu öğrenmiştim sonrasında Kişiden kişiye değişiyor yumurtlama günleri
İnşallahhh canım Allah gönlüne göre versinİnşallah benim de öyle olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?