- 24 Şubat 2013
- 4
- 0
arkadslar benım adetım yaklasık uc ay gecıktı doktor sokturucu olarak tarlusal verdı ılac bıtelı altı yedı gunu gectı ama hala bır belırtı yok :S sımdı cıvanpercemı aldım ama burdan sogan kabugunu kaynatmanın da işe yaradıgını soylemıssınz sızce hangısını deneyım acayıp stres oldum cunku :S
slm canım bana dr tarlusal verdi ilaç biteli bugün 10 gün oldu ama hala adet olmadım bende.
adet oldun mu sen kacıncı günü
Janım arkadasım ankaradaysan sanaonerım garantılı ılı arkıdasım kullandı muhakkak onerıyorum
Ulusta hal var orada ulus baharatcısı var tarıhı onda bı toz var nenesının tarıfıymıs bu tıp seylere hep merhem bırkınseylerı hazırlıyor
Muhakkak onerırım. Benım arkadasımın yuzu tamamen dısarıya dogru ıhtıhapdı acıdan bakamıyordu annatamam sana
Onu kullandıktan sonra. Ikı ayda sıvılce ılk bır hafta arttı sonrada hepsı kayboldu
O adamda cıdden gıtmenı onerıyorum bak
arkadaşlar bede adet düzenszliğinden şikayat eden biriydim zaman geldiki ben 2 ay adet olmadım ve bunun için burda çok iyi bir jinekolok la görüştüm tahlil muayene derken hiç bir sorunum çıkmadı bana fartutal önerdi kullandım ama yine olmadım ve bi aktarcı arkadaşıma sordum civanperçemi diye bi tabe ot var aynı adaçayı gibi yapıyosun ve 2 gün düzenli içtim inanın hemen geldi bence deneyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar merhaba ben 2buçuk senelik evliyim. bu son 2 aya kadar sorunsuz günü gününe işleyen regl düzenm altüst oldu. Geçen ay 2 hafta arayla 1er hafta boyunca regl oldm. Temmuzun 5 inde ve 27sinde. Ayın 12sinde eşimle ilişkimiz oldu. ben en geç ağustosun 26sinde regl olmayı beklerken 8 günlük bi gecikme yaşadım. Bu arada tam regl olacagım günlerde hem eşimin bana ihanet ettiğini öğrendim şimdi boşanma sürecine girdik ve o finlandiyaya taşınıyor. üstelik dayım da beyin kanaması geçirdi. Ve hayatım alt üst oldu. 2gün önce gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Zaten korunmuştuk. Sadece emin olmak için yaptım. Sizce ne zaman regl olurum. ;Regl olcakmışım gibi ağrılarım 1 haftadır devam ediyor. Belim ve göguslerimde acılar var. Ve artık menepozlu gibi sıcak basmalarım oldu. Doktor bir arkadaşım stresten diyor ama artık iyice panikledim. Şuan düşündüğüm son şey gebelik. yine de böyle bir ihtimal var mı. Yardımcı olun. Allah kafir kullarına bile bu acıyı yaşatmasın