Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

bu ay adetim gecikti doktor bu ilacı verdi kullanırken 1-2 damla pembe kan geldi. adet olamadım karın ağrısından sinirden yorgunluktan ölüyorum.birde bu zmanda doktor hormon tahili istedi lh :12 FSH :4 ÇIKTI . bende PKO tanısı konulabilir mi. doktor testler için bişey diyemiyorum pko olabililr dedi..PKO tanısı nasıl konuluyo

Selamlar,
reglim 12-13 gün gecikti.
kan tahlili ile gebeliğe baktılar ama hamile değilim çok şükür ki.
tarlusal verdi doktor, 3. gün oldu kullanıyorum. bu sırada regl OLURSAM ilacı bırakacak mıyım?

Pko falan yoktu bende. baktılar ultrasonla, kist de yokmuş. ee neden böyle sapıttı benim vücudum acaba? yaşım 24. son 3 aydır böyle gecikmeler oluyor.

merhaba arkadslar bendede adet gecikmesi oluyor 2 ayda bir geliyor bazende azar azar gunlerce suruyor bende kist var yumurtaligimda ama zararsiz ve kucuk bir kist .doktorum onun yaptigini soyluyor fakat tansiyon hastasi oldugum dan dolayi kisti yok etmek icin dogum kontrol hapi veremiyor bu yuzden kistim gecmiyor bu bende cok sikintilar yapiyor .. duzenli adet goren kadinlara imrenir oldum .. bende civan percemi nin capsulelrinden aldim bugun gunde 2 defa icmem gerekiyomus ben birdefa ictim bakalim ise yariycakmi kanamam gelicekmi eger gelirse sizi haberdar ederim herkese hayirli gunler

Arkadaşlar merhaba;24 mart adet olmam gereken tarih,genelde 1-2 gun belkı gecikir,onun dısında duzenlı.Fakat bu ay hala hasta olmadım 8 gun gecikti.2.gün kan tahlili verdim negatif,5 gün doktora gittim ultrasonla baktı hersey normal çatlamamış bir yumurtan var,çatlarsa gebelik oluşur çatlamazsa söktürücü veririz.gebelik oluşmazsa dedi.1 hafta daha bekleyelım dedı.boyle bir durum başına gelen varmı bu şekilde gebe kalan?

merhaba arkadaşlar bu ay yine gecikti evleneli 10 ay oldu şu 3 aydır sürekli düzensiz adet dönemi yaşıyorum pko zaten war hiç böle bu akdar gecikmelerim olmuyorudu bugün itibariyle 54 gün oldu gecikeli bugün dr umu aradım önce bir gebelik testi alıp yap ona görede farlutal kullan bittikden 10 gün sonra adet olursun 2 veya 3.günü gel yanıma dedi tüplerde tıkanıklık warmı ona bakıcakalr rahim filmi çekerek aslında rahim filmide çok sıkıntılıymış ne yapıcam bilmiorum tek istediğim aslında çocuk sahibi olmak ve ben işimden dolayı dr a her istediğim an gidemiyorum sadece cmtesi gidebiliyorum ne yapıcam bilmiorum :KK14:

arkadaşlar doktor bana adet söktürücü verdi muayeneden çıktım adetim oldu ama kullanıyorum hala bir sakıncası olmaz değil mi. normalde adetimin yarın son günü. içmeye devam edersem uzar mı adetim?

arkadaşlar ben geçen ay adet günüme 5 gün kala beta testi yaptırdım.degerlerim düşüktü.sonraki günlerde yükseldi.baya sevindim hamile olduğum için.fakat daha sonra adet sancısı gibi bir sancı oldu ve kanamam başladı.doktor progestron verdi.ama bir kaç gün sonra beta değerim sıfırlanmıştı. yani gebelik son bulmuştu.1 gün kanamam oldu ve bitti. şimdi adetim 10 gün geçti ve hamile değilim.buna rağmen hala adet olmadım. adet söktürücü ilaç kullanmalı mıyım acaba?

arkadaşlar sakın kullanmayın mahvediyo insanın vücudunu çok zararlı..

tarlusal kullandım.. 8 gün geçti ilacın bitmesinden hala adet olamadım.. 2 gün daha olmazsa dr u arayacağım :KK43:

butun adet belirtilerim var uc dort gundur normalde 28-30 gun periyodunda adet olan ben bu ay daha olmadim nedendir bilmem yarin artik tarlusal alicam maydonoz söktürür adeti dediler maydonoz bile yedim ya:))) siskinlik var hissediyorum

Geçen ay 24 ünde olmuştum bu ay hala olamadım, çok şişkinlik vardı ama dünden beri geçti şişkinliğim.. suratımda sivilce çıktı, gerginim:KK43:
Kekik suyunu balla karıştırdım içiyorum şuan kızlar başka önerisi olan var mı?

X