Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

cnm bn ılk hamıle oldugumu ogrendıgım zaman özeldekı doktorum cerrahpasa getam var oraya yonlendırdı bnı rapor oradan cıktı yani ona gore tetkıkler yapılacakdendi bu cınsıyetın ıkılıyle 3.lüyle alakası yok tamamen farklı yani onlar zeka ıcın ıstenenler renklı dopplere özellıkle zeynep kamilde gırdım bakırkoyde oturmamam ragmen bır sorun goremedıler ama celıskılıde konustular bazı yerlerde bu bnm 3. cocugum olacak nasıpse eger ayın 20 sınde tekrar konrolum var yanı bır hastaneye baglı degılım bu yüzden dolasıyorum devamlı özel devlet ama sana tavsıyem bu renkıye devlette gır ya capada yada zeynep kamılde var sadece hıc üsenme bnce yazısırız yıne buradan

canım çok sık giremiyorum ben.kontrolden sonra durumları yazarsın bende gideceğim hafta içi bende yazarım durumları.Bütün anneler Allah'a emanetsiniz.kendinize ve bebişlere çok i bakın...

Canım bendede geçilme var adetten 5 gün geçildim kanda negatif çıktı Dr tarlusal iç dedi. Senin kaç gün geçikince kanda negatif çıkmıştı? Aynı şeyimi yaşıyorum acaba hamileysem? İçsem miki ilacı kararsız kaldım şimdi

slm bndede aynısı oldu kanda cıkmadı ıctımmı 24 tane hap hastanelerde gezıyorum sımdı doktorun senı cerrhapasaya yonlendırmedımı nasıl doktor bunlar ya sen kac tane ıcmıstın buradan sızın gıbı ıcenlerle yzısıyorum cınsıyetınde problem oluyomusss sor bunu doktorlara cocuga kadınlık hormonu yüklüyoruz cnm sonucta bnm kızım olucak bır problem cıkmazsa yazalım bırbırlerımıze bn takmıs durumdayım cünkü bni her yere yolladılar gıtmedıgım hastane kalmadı hangı hastaneye gıdıyosun sen cnm

Hamur sana yazmaya çalıştım ama

Canım bendede geçilme var adetten 5 gün geçildim kanda negatif çıktı Dr tarlusal iç dedi. Senin kaç gün geçikince kanda negatif çıkmıştı? Aynı şeyimi yaşıyorum acaba hamileysem? İçsem miki ilacı kararsız kaldım şimdi

gebe olma ihtimalin varsa kesinlikle içme derim.çünkü kanda da ultrasonda da gebelik varsa da çıkmaya biliyor bebek küçük olduğu zamanlarda .

gebe olma ihtimalin varsa kesinlikle içme derim.çünkü kanda da ultrasonda da gebelik varsa da çıkmaya biliyor bebek küçük olduğu zamanlarda .

tutinz senin kontrol vardı gittin mi durumlar nasıl?ben gittim ayrıntılıya girdim herşey yolunda .bebeğimin cinsiyetine 3lü taramaya gittiğimde kıza benziyor demişti ya şimdi de erkeğe benziyor dedi.ayrıntılı ultrasonla bakan doktor da kıza benziyor dedi .kafam karıştı iyice.artık 6.ayımazda bakalım ne diyecekler.

tutinz senin kontrol vardı gittin mi durumlar nasıl?ben gittim ayrıntılıya girdim herşey yolunda .bebeğimin cinsiyetine 3lü taramaya gittiğimde kıza benziyor demişti ya şimdi de erkeğe benziyor dedi.ayrıntılı ultrasonla bakan doktor da kıza benziyor dedi .kafam karıştı iyice.artık 6.ayımazda bakalım ne diyecekler.

gıttım bır sey cıkmadı ama bnm ıcım rahat degıl şimdide idrar yolu enfeksıyonu cıktı antıbıyotık yazdı ıcsemmı bılmıyorum eger gecmezse erken dogum rıskı olabılırmıs öffffffffff basıma gelmeyen kalmadı ya

gıttım bır sey cıkmadı ama bnm ıcım rahat degıl şimdide idrar yolu enfeksıyonu cıktı antıbıyotık yazdı ıcsemmı bılmıyorum eger gecmezse erken dogum rıskı olabılırmıs öffffffffff basıma gelmeyen kalmadı ya

canım geçmiş olsun ama biraz rahat olmaya çalış eğer çok şikayetin yoksa çok rahatsız etmiyorsa içme istersen antibiyotiği.bende grip oldum 1 haftadır çok kötüyüm ya.

arkadaşlar bende adet olamıyorum 3 aydır,8 aylık evliyim ilk 5 ay mesigyna iğne kullandım sonra bıraktım,artık bebiş istiyoruz ama ben iğneyi bıraktıktan sonra adet göremedim,iğnenin etkisi böyle olabiliyormuş,özel doktora gittim alttan ultrasonla baktı pko olabilir dedi tarlusal verdi bir kutu adet olunca gel hormon testi yapalım,ilacı bıraktıktan 10 gün sonra adet olmazsan yine gel dedi,o sıralarda karnım belim çok ağrıyordu olurum kendi kendime diye düşündüm ve içmedim ilacı,hatta bitkisel çözümler denedim soğan kürü civan perçemi gibi ara lekelenmeler oldu ama tam bir adet gerçekleşmedi sonrasında devlet hastanesine gittim,özeldeki doktordan çok daha fazla ilgilendi,kendi alttan üstten ultrasonla baktı sonra başka bir yere ultrasona gönderdi,hatta böyle yapınca bir sorun mu var diye korktum açıkçası ayrıca pko dan bahsetmedi özeldeki doktor gibi neyse ki her şey normal çıktı o ultrasonda da ,2 kutu tarlusal verdi günde 3tane iç dedi,bittikten sonra 10 içinde olursun olmazsan gel dedi,şimdi ben hapı kullanıyorum 1 kutu bitti 2.ye başladım bugün,ovulasyon testi almıştım daha önce dün akşam saatlerinde bir tane denedim 2.çizgi silik çıktı,bugün yine silik acaba bu tarlusalın etkisi nasıl oluyor şuan yumurtlama oluyor olabilir mi anlamadım ben bu işi,ay inşallah ilaç bitince adet olurumda rahatlarım çok zor valla her yerim şişti,belim de çok ağrıyor :KK43:

2-3 kupa bardağı soğan kabuğu kesinlikle söker kızlar.
Benimkini sökemediği pek nadirdir.
Ama soğan kabuğunu hamile olmadığınızdan eminseniz kullanın çocuğu bile düşürür çünki.

2-3 kupa bardağı soğan kabuğu kesinlikle söker kızlar.
Benimkini sökemediği pek nadirdir.
Ama soğan kabuğunu hamile olmadığınızdan eminseniz kullanın çocuğu bile düşürür çünki.

Sogan kabugu dediginiz sadece dışındaki kahverengi olan mi, o kupkuru birsey degil mi, suya bir faydasi olur mu? Yoksa icindeki beyaz kabuklardan da koyacak miyiz, ne kadar suyla, ne kadar sure kaynatacagiz? Ne zaman kac gun sureyle icecegiz? Daha detayli bilgi verir misiniz?

kızlar adetim geçti 13.günde yaptırdım kanda negatif çıktı doktorum tarlusal verdi bir kutu içtim bitti 5.gün olunca bir eczaneden test alım dedim baktım ki hamileyim..çok korkuyorum birşey olur diye..tarlusal içip sağlıklı bebeği olan varmı..

Sogan kabugu dediginiz sadece dışındaki kahverengi olan mi, o kupkuru birsey degil mi, suya bir faydasi olur mu? Yoksa icindeki beyaz kabuklardan da koyacak miyiz, ne kadar suyla, ne kadar sure kaynatacagiz? Ne zaman kac gun sureyle icecegiz? Daha detayli bilgi verir misiniz?

Canım bir soğanın sadece kabuğu, kendisi değil.
2 su bardağı felan su ile kaynatılabilir.

kızlar adetim geçti 13.günde yaptırdım kanda negatif çıktı doktorum tarlusal verdi bir kutu içtim bitti 5.gün olunca bir eczaneden test alım dedim baktım ki hamileyim..çok korkuyorum birşey olur diye..tarlusal içip sağlıklı bebeği olan varmı..

ben canım. şun 2.5 aylık çok sağlıklı bir oğlum var. be konu açmıştım okuyabilirsin. merak etme bebeğin inşallah sağlıklı dağacaktır.

ben canım. şun 2.5 aylık çok sağlıklı bir oğlum var. be konu açmıştım okuyabilirsin. merak etme bebeğin inşallah sağlıklı dağacaktır.

Benimde icimi rahatlattin canim tsk.bende hamile oldugumu bilmeden kullandim
Az kaldi bakalim insallah bizde hayirlica sagliklica kavusuruz bebislerimize

Kızlar Farlutal kullanıp mide bulantısı yaşayan var mı? İlacı aldığımdan beri acayip midem bulanıyor hala da adet olamadım :KK25:

merhabalar kızlar ben de bebek istiyorum doktor bana hem yumurtlamayı kolaylaştırıcı ilaç verdi hem de adet söktürücü sizce neden böyle bir tedavi uyguluyor

benım adet duzensızlıgım vardı aylarca olmadıgımı bılıyorrum hormon tesdımde bıse cıkmadı doktor hap verıyodu bır kere hap ıse yaradı geldı bıtınce yıne duzensız oldu tekrar baska hap kulandım ama adet olmadım burdan baktım cıvaan percemı aldım fıyatıda gayet uygun aldım cay gıbı demleyıp ıcdım sabah ac karnına gecede yatmaya yakın kupa bardaktan ıcdım yanı gunde ıkı kez ıcdım aylardır adet olmayı beklıyen bn 4 gun sonra adet oldum ve 5 gune yakın surdu devam edıcm bır kac ay duzene gırenen kadar yardımcı olmak ıstedım cok buyuk ve streslı bı sorun gecmıs olsunnnnn..

merhaba arkadslar bendede adet gecikmesi oluyor 2 ayda bir geliyor bazende azar azar gunlerce suruyor bende kist var yumurtaligimda ama zararsiz ve kucuk bir kist .doktorum onun yaptigini soyluyor fakat tansiyon hastasi oldugum dan dolayi kisti yok etmek icin dogum kontrol hapi veremiyor bu yuzden kistim gecmiyor bu bende cok sikintilar yapiyor .. duzenli adet goren kadinlara imrenir oldum .. bende civan percemi nin capsulelrinden aldim bugun gunde 2 defa icmem gerekiyomus ben birdefa ictim bakalim ise yariycakmi kanamam gelicekmi eger gelirse sizi haberdar ederim herkese hayirli gunler

Arkadaşım bu gübü durumlarda soğan kürü uygulaması da iyiymiş. İstersen bi araştır netten, kadınlar bayağı faydasını gördüğünü anlatıyor. Bende de aynı sorun var başlayacağım inş.

geçen ay erken menopoz teşhisi kondu banada ama ilk ay farlutal verdi 6 tane içtm 7. içmeden adet oldum bu ay yine olmadım gunumde ilaca tekrar basladım bakalım olcakmıyım hormon ilacı kullanmak istemiyorum daha tahlillerim devam ediyo bende masus uzatıyorum sureyi inş geçer bu durum ama kaçış yok sanırım yaşlandım diyorum artık kendime ki 36 yaşındayım

X