Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

olamamanın sebebi muhakkak araştırılsın senelerce sakın benim gibi ilaç içip oldurmayın,muhakkak bir sebebi vardır ben sebebimi buldum şuanda çok da memnunum ilaçsız ilk kez adet gördüm,bende insülin direnci var o sebeple olamıyordum ve yumurtalıklarım olmaya olmaya ufalmış ve az çalışır duruma gelmiş,Allaha şükür metabolic balance ile ilk kez geçen ay oldum halen tedavimedevam ediyorum inş iyi sonuçlar alırsam bilgisi olmayan arkadaşlara seve seve bilgi veririm o zaman ama öncelikle tedavimi sonlandırayım,

arkadaşlar sizede tavsiyem o adet söktürücüler hormondur başka birşey deil sebebi bulunmalı niçin olmadığınızın altında muhakkak bir sebep vardır hiçbirşey nedensiz değildir

bende 6 ay kadar farlutal kullandım. polikistik over sendromum var ve ilaç kullanmadan adetim çok gecikiyordu. ancak doktorum uzun zamanda kullanıma ara verdirmişti sağlıklı olmadığını söyleyip.

Kızlarrrrrr bende yaklasık 2 sene yasmın kuallandım

Ara donemler dede tarlutal ve farlutalmkullandım

Bır yıl once aktarda cıvan percemı macunu aktar onerdı

Adetıne bır hafta once yanı 20. Gnu sabah aksam ye dedı

Düzeneeee gırdı ıceeeeee tavsıye ederım ıyı sokturyorrr
Basta dogallll sokturucu yanı :KK56:

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım katılmak istememdeki en büyük etken soğan kürü mucizesi oldu. Burada sizinle paylaşmak istedim. Ankara'da yaşıyorum. Z.T hastanesinde neredeyse aylardır ertelenip duruyorum bir kisti öğrenebilmek için günlerce o saçma sapan hastanede canım çıktı. Randevüleri düzensiz, doktorları ilgisiz, yanlış alınan kan testleri ve doktorun en son ''sen bilirsin istersen kistlerini eritmek için doğum kontrol hapı kullan,zaten devlet ödemiyor git al...'' demesi derken... En sonunda meşhur soğan kürünü yaptım.Sürekli geciken bir adet döngüsü vardı ne zaman olacağı belli olmayan sancılı bir süreçti.Az miktarda kanamalar,sancılar... Kist yüzünden olduğunu anlamıştım zaten...Neyse hastalığımdan 15 gün önce 15 gün boyunca sabah ve akşam aç karnına ( her defasında taze olarak) klorsuz bir bardak suya kahverengi kabuğu soyulmuş kuru soğanı 4 parçaya bölüp cezvede 5 dakika kapaklı bir şekilde kaynatıp içtim. Sonuç: Düzenli ve sancısız bir Regl.
Bu kadar kolay etki edeceğini tahmin bile etmedim.
Yüzümdeki sivilcelere R. isimli ilacı kullanmamak için ısrar ediyorum ve buarada denemediğim ilaç ve kozmetik ürün kalmadı gerçekten şuan en büyük sıkıntı sivilcelerim. Bunun için Maydonoz Kürü'nü de deneyeceğim denedikten sonra faydasını görürsem sizinle paylaşacağım umarım sivilcelerimden kurtulurum...
Sağlıklı günler diliyorum. Eğer kistlerden yana şikayetiniz varsa soğan kürünü bir deneyin derim.

Janım arkadasım ankaradaysan sanaonerım garantılı ılı arkıdasım kullandı muhakkak onerıyorum

Ulusta hal var orada ulus baharatcısı var tarıhı onda bı toz var nenesının tarıfıymıs bu tıp seylere hep merhem bırkınseylerı hazırlıyor

Muhakkak onerırım. Benım arkadasımın yuzu tamamen dısarıya dogru ıhtıhapdı acıdan bakamıyordu annatamam sana
Onu kullandıktan sonra. Ikı ayda sıvılce ılk bır hafta arttı sonrada hepsı kayboldu

O adamda cıdden gıtmenı onerıyorum bak

Kızlar ben doktorun dediği gibi yaptım yaa bi bildiği vardır dedim :KK9:bugün 10. gün zaten 10 gün kullan demişti.fakat bende 2-3 gün önce çok şiddetli sancı oldu böyle adet sancısı bunun yanında hafif kalır.daha devam etseydi eşim ambulans çağırcaktı o derece.çığlık attım resmen.neden oldu bilmiyorum.böyle bişey yaşayan var mı :KK25:

Kızlar bunılacınbır hafta kullanınca zaten soktuyor kııııı bence ıkıncı kutuyu bıdaha denemeyın bu kadar hormon yuklemenın bı mantıgı yok

Allah herkese Sifa versin tum forumu okudum.bunu ceken bilir.her zaman bir gecikmem olurdu bunu civanpercemi icerek hallederdim.30 da 30,bazen 35-37 gün arası olurdum. Cok büyük gecıkmelerde 15 gunü gecınce yanı gecen yıl primolut- n aldım.3 gün kullandım bırakınca 2. Gun oldum.

En son Ekim 3 te regli oldum.15 gun gecıkınce, test yaptım.Agustostan berı korunmuyoruz esımle. Bu yüzden basta bıtkı cayı ıcmedım. 2 test aldım ıkıser gun arayla negatıf çıktı. Bıraz daha bekledım hala yok. Soğan kürune basladım. 7 gun ıctım hala yok,cıvanpercemı ıctım gene yok.

Artık dayanamadım primolut aldım 3 gun. Bu gun bırakalı 6. Gun hala yok :26: ılacı aldığımdan berı ara ara kasık ağrısı yasıyorum. Hele ılk aldığım gun ölecek gibi oldum. İlacı kesınce geçmese de ağrım azaldı.

Dün regli sokturucu bombası yaptım: cıvanpercemı, nane, adaçayı, kekik, bıberıye......:KK47: üstüne ballı çörek otu yedım gene yok. Bu sabah bıberıye ve papatya içtim. 2 ayı geçtı kasıklarım patlıycak gıbı , goguslerıme dokunulmuyor. İştahım tatlıya acıktı gecen ay oda yok... :KK14:

Acaba testte çıkmayan gebelik olabilir mi?:KK14: Dr a gıtmedım sımdı gıtsem bır şey goremıcek sokturucu verecek. Eee onu da aldım:KK43: ay nolur dua edın bana. Psikolojim bozuldu ya kist varsa patlarsa ya bebek varsa zarar gördüyse. Paranoyaya sardım :18:

Allah herkese sıfa versin. Dualarımdasınız dualarınızı eksık etmeyin:KK5:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.bende adet düzensizliği için doktora gitmiştim.aslında yıllardır düzensiz.test yaptı,negatif çıkınca farlutal verdi.ilacı bitirdim on gün geçmesine karşılık adet olmayınca gittim.bir buçuk aylık hamileymişim.yani hamileyken o ilacı kullanmışım.ama düşüğü önleyen ve bebeği besleyen etkisi de varmış.aksi takdirde o kadar ip atladım ki bebek mutlaka düşerdi.

bebegını dogurdunmu cnm nasıl saglıklımı merak ettım bnde ıcmısım hamıleyım herkes bır sey soyluyor acılll cvp

cnm bna doktor çatlamamış yumurta var dedi ve farlutal verdi bnde bi güzel içtim adetim gelmeyince şüpelendim ve test yaptım ve hamile çıktım ama bebeğime ilaçtan dolayı bişey olacak diye kaynar sular döküldü başımdan ama rabbime çok şükür bebişimi kucagıma aldım

kac tane ıcmıstınız bundan cnm bnde hamıleymısım ama 24 tane ıctım bebesın saglıklıdır ınsallah ne gıbı testler yapıldı anlatırsan buradan sevınırım moralım cok bozuk herkez bıe sey soyluyo cınsıyetınde problem oluyomusss

bende farlutal kullaınyprum suan doktorum 10 11 gün içinde olursunn dedii o yüzden merak etmee bekle olursunn heralde,, bide ilk hamileliğimde benimde negatiff çıktıı tabii bendee rahattımm hamilee diilim diye sonra bi gittiim doktora 6 haftalık gebelikkk yanii sözün özüü çokta güvenme testleree en kesinn yol kan tahlilii,,bidee arkadaşlar dün doktordan geldim birbuçuk aydır regl olmuyorum diye tahlillerim yapıldı herşeyy temizz hormonların vs dedii,HL yada LH ydii tam hatırlayamadım ikisinden biriydii yüksekmiş biraz farlutal verdii yine regl nin2. günü gel yine tahlil yapalım dedii birs araştırdım amaa korktumda nedir bilenn varmıı acabaa,,araştırmalarım bu hormonun eksik yada fazla olması halinde yumurtaı geliştirip çatlamasını yapamıyomuş ve sonuçç regll olunmamasıı mışşş,,bilgilendiriirseniiss çokk sewiniriimm

bbebegınızı dogurdunuzmu saglıklımı bnmd esızın gıbı aynısı oldu cok korkuyorumm acıll cvppp

kızlar meraba. ben de farlutal kullandımç adet oldum ,daha sonra doktorum duphaston verdi 3 kutu da ondan kullandım. 1 haftalık falan hamilelik olabilir diye düşünüyorum. bu şekilde duphaston kullanıp hamile kalan var mı arkadşalar???

hamılelık olustumu acaba bnde tarlusalle hamıle kalmısım ama zararı olabılırmıs bebege cvp yazarsanız sevınırım

kızlar ben şu an 19 haftalık hamileyim.hamile olduğumu öğrenmeden adet gecikmesi nedeniyle doktora gitmiştim doktor kan ve ultrasonda baktı gebelik yok dedi tarlusal adında adet söktürücü verdi.hap bittikten sonra 10 gün içinde adet olursun dedi.10 gün geçti adet olamadım tekrar doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim sewinsem mi hapı kullandığım için üzülsem mi bilemedim.şuan herşey yolunda görünüyor ve 3 lü taramaya gittiğimde(17.haftada) cinsiyeti kıza benziyor dedi doktor.doğum yapıp bebeğimi kucağıma alıncaya kadar illa ki kafamda bi soru işareti kalacak ama bol bol dua ediyorum.içimi rahat tutmaya çalışıyorum.SONUÇ OLARAK hamile olmadığınızdan emin olmadan bu ilaçları kullanmayın arkadaşlar..aynı şeyler başına gelmiş anneler varsa yorum bekliyorum.

kac tane ıcmıstınız bundan cnm bnde hamıleymısım ama 24 tane ıctım bebesın saglıklıdır ınsallah ne gıbı testler yapıldı anlatırsan buradan sevınırım moralım cok bozuk herkez bıe sey soyluyo cınsıyetınde problem oluyomusss

çocuğun cinsiyetinde ne gibi problem oluyormuş ki????

çocuğun cinsiyetinde ne gibi problem oluyormuş ki????

bn 22 haftalık hamıleyım cnm yazısalım buradan bu kadınlık hormonu oldugu ıcın genıtal organlarda sorun oluyomus bırde kalpte yanı kızsa erkege donuk erkekese kıza donuk olabılıyomus ve bu bebegın sonlandırılmasına engel degılmıs hanı her halüükarda dogurucakmıssın bn reklı dopplere gırdım özellıkle cınsıyetıne baktılar ınceledıler kız bebısım ama hala bır sey bellı degıl tam olarak neyse sende durumlar nasıl bırde kac tane ıcmıstın bu ılactan

merhabalar herkese. ben de hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım üstelik kanda da negatif çıkmıştı. dr um bir sorun olmayacağını söyledi. çünkü zaten düşük önlemek için de progestan hap veriyorlar. bu ilaç da düşük doz progestan zaten. şu an 18+2 yim ve bütün testlerim iyi çıktı çok şükür. ilk gebeliğim, 29 yaşındayım ve oğlum olacak inşallah. anormal hiç bir durum da yaşamadım çok şükür. yani düşük tehlikesi, kanama vs.

bn 22 haftalık hamıleyım cnm yazısalım buradan bu kadınlık hormonu oldugu ıcın genıtal organlarda sorun oluyomus bırde kalpte yanı kızsa erkege donuk erkekese kıza donuk olabılıyomus ve bu bebegın sonlandırılmasına engel degılmıs hanı her halüükarda dogurucakmıssın bn reklı dopplere gırdım özellıkle cınsıyetıne baktılar ınceledıler kız bebısım ama hala bır sey bellı degıl tam olarak neyse sende durumlar nasıl bırde kac tane ıcmıstın bu ılactan

benimde kafam karıştı şimdi ama bu şüphe doğum yapana kadar bize ve bebeğimize zarar verir.ben hapı 7 gün kullanmıştım sanırım.günde 2 tane içiyordum.Allahım bebişlerimizi korumuştur ben eminim.içini rahat tutmaya çalış.doktor bana bi sorun olmayacağını olsa düşük yapacağını söyledi.bende şu an 19.haftamdayım haftaya kontrol var bakalım.benimde bir prensesim olacak inş.

benimde kafam karıştı şimdi ama bu şüphe doğum yapana kadar bize ve bebeğimize zarar verir.ben hapı 7 gün kullanmıştım sanırım.günde 2 tane içiyordum.Allahım bebişlerimizi korumuştur ben eminim.içini rahat tutmaya çalış.doktor bana bi sorun olmayacağını olsa düşük yapacağını söyledi.bende şu an 19.haftamdayım haftaya kontrol var bakalım.benimde bir prensesim olacak inş.

birde bu tür problemler olabileceğini doktor mu söyledi sana yoksa başka yerlerden mi duydun?ben normalde hep aynı doktora devlet hastanesine gidiyorum.2li tarama için araştırmaya gitmiştim oradaki doktora da bu durumu söyledim dr.ultrasonda baktı ve bebeğin etkilenmemiş haptan dedi bi bildiği vardır heralde..sen devlete mi özele mi gidiyorsun.şu ayrıntılı ultrason yaptırdın mı orada bebeğin vücudundaki her türlü sorun çıkıyormuş ya bence bi problem olsa dr.lar anlarlar.

birde bu tür problemler olabileceğini doktor mu söyledi sana yoksa başka yerlerden mi duydun?ben normalde hep aynı doktora devlet hastanesine gidiyorum.2li tarama için araştırmaya gitmiştim oradaki doktora da bu durumu söyledim dr.ultrasonda baktı ve bebeğin etkilenmemiş haptan dedi bi bildiği vardır heralde..sen devlete mi özele mi gidiyorsun.şu ayrıntılı ultrason yaptırdın mı orada bebeğin vücudundaki her türlü sorun çıkıyormuş ya bence bi problem olsa dr.lar anlarlar.

cnm bn ılk hamıle oldugumu ogrendıgım zaman özeldekı doktorum cerrahpasa getam var oraya yonlendırdı bnı rapor oradan cıktı yani ona gore tetkıkler yapılacakdendi bu cınsıyetın ıkılıyle 3.lüyle alakası yok tamamen farklı yani onlar zeka ıcın ıstenenler renklı dopplere özellıkle zeynep kamilde gırdım bakırkoyde oturmamam ragmen bır sorun goremedıler ama celıskılıde konustular bazı yerlerde bu bnm 3. cocugum olacak nasıpse eger ayın 20 sınde tekrar konrolum var yanı bır hastaneye baglı degılım bu yüzden dolasıyorum devamlı özel devlet ama sana tavsıyem bu renkıye devlette gır ya capada yada zeynep kamılde var sadece hıc üsenme bnce yazısırız yıne buradan

merhabalar herkese. ben de hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım üstelik kanda da negatif çıkmıştı. dr um bir sorun olmayacağını söyledi. çünkü zaten düşük önlemek için de progestan hap veriyorlar. bu ilaç da düşük doz progestan zaten. şu an 18+2 yim ve bütün testlerim iyi çıktı çok şükür. ilk gebeliğim, 29 yaşındayım ve oğlum olacak inşallah. anormal hiç bir durum da yaşamadım çok şükür. yani düşük tehlikesi, kanama vs.

slm bndede aynısı oldu kanda cıkmadı ıctımmı 24 tane hap hastanelerde gezıyorum sımdı doktorun senı cerrhapasaya yonlendırmedımı nasıl doktor bunlar ya sen kac tane ıcmıstın buradan sızın gıbı ıcenlerle yzısıyorum cınsıyetınde problem oluyomusss sor bunu doktorlara cocuga kadınlık hormonu yüklüyoruz cnm sonucta bnm kızım olucak bır problem cıkmazsa yazalım bırbırlerımıze bn takmıs durumdayım cünkü bni her yere yolladılar gıtmedıgım hastane kalmadı hangı hastaneye gıdıyosun sen cnm

X