Allah herkese Sifa versin tum forumu okudum.bunu ceken bilir.her zaman bir gecikmem olurdu bunu civanpercemi icerek hallederdim.30 da 30,bazen 35-37 gün arası olurdum. Cok büyük gecıkmelerde 15 gunü gecınce yanı gecen yıl primolut- n aldım.3 gün kullandım bırakınca 2. Gun oldum.
En son Ekim 3 te regli oldum.15 gun gecıkınce, test yaptım.Agustostan berı korunmuyoruz esımle. Bu yüzden basta bıtkı cayı ıcmedım. 2 test aldım ıkıser gun arayla negatıf çıktı. Bıraz daha bekledım hala yok. Soğan kürune basladım. 7 gun ıctım hala yok,cıvanpercemı ıctım gene yok.
Artık dayanamadım primolut aldım 3 gun. Bu gun bırakalı 6. Gun hala yok :26: ılacı aldığımdan berı ara ara kasık ağrısı yasıyorum. Hele ılk aldığım gun ölecek gibi oldum. İlacı kesınce geçmese de ağrım azaldı.
Dün regli sokturucu bombası yaptım: cıvanpercemı, nane, adaçayı, kekik, bıberıye......
üstüne ballı çörek otu yedım gene yok. Bu sabah bıberıye ve papatya içtim. 2 ayı geçtı kasıklarım patlıycak gıbı , goguslerıme dokunulmuyor. İştahım tatlıya acıktı gecen ay oda yok...
Acaba testte çıkmayan gebelik olabilir mi?
Dr a gıtmedım sımdı gıtsem bır şey goremıcek sokturucu verecek. Eee onu da aldım
ay nolur dua edın bana. Psikolojim bozuldu ya kist varsa patlarsa ya bebek varsa zarar gördüyse. Paranoyaya sardım :18:
Allah herkese sıfa versin. Dualarımdasınız dualarınızı eksık etmeyin