Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

slm bizdeki adet düzensizliği yumurtalarımızdan kaynaklanıyor. ilaç kullandığımızda düzeliyor ilaçı bıraktığımızda tekrar düzensizleşiyor. vücut kendisi üretiyormuş. bu yüzden ilaç kullnmada sakınca bence yok ama doktoruna yinede bir danış cnm çünkü bu ilaçların hepsi hormonla iligili.

slm bizdeki adet düzensizliği yumurtalarımızdan kaynaklanıyor. ilaç kullandığımızda düzeliyor ilaçı bıraktığımızda tekrar düzensizleşiyor. vücut kendisi üretiyormuş. bu yüzden ilaç kullnmada sakınca bence yok ama doktoruna yinede bir danış cnm çünkü bu ilaçların hepsi hormonla iligili.

doktora gitmek o kadar gözümde büyüyorki , kaç yıl gittim düzensizliği yüzünden hamilelikten önce bıktım artık muayene olup test yaptırmaktan :KK43:

Slm arkadaşlar doğumdan sonra adet hiç görmedim bebeğim 15 aylık oldu ama ben hala adet olamadım dr gittik yumrtalıklara baktı bi soru nyok dedi şükür.farlutalmı ne karın ağrısıysa onu verdi iç bitir olur dedi ramazandan önceydi kullandım ama hala bi faydasını göremedim:KK43: civan perçemi alıp denemeyi düşünüyorum.ama emziriyorum bi zararı olurmuki:KK43:

Slm arkadaşlar,

En son mens tarihim 13 mayıs ve halen regl olamadım,2-3 gün geciktiğinde test yaptım ama negatif çıktı.. Şu an neredeyse 15gün oldu halen gecikme var,Rusyadayım dr a da gidemiyorum sizce farlutal alıp kullanmalı mıyım ya da biraz daha bekleyeyim mii???? off karar veremedim,hamilelik durumu varsa zarar da verebilir diymii??

bende kullandım hamile oldğmu biliyorum ama işler karışık benim ve çok zor durumdayım emin ol evli değilm ama evlencktim lise bitince şuan 18 olmadım olunca zaten evlenicem ama şuan hamileym ailem duyarsa beni öldürür çünkü babam piskopat birisi kazayla oldu sanırım aslında korunuyordukta ben düşsün die farlutal kullandım ama hiç bişi olmadı

kızlar bi yardım edin yaa:KK43: ben tarlusal kullanıyorum bugün 4. gün.sabah akşam içiyorum.ama çok şiddetli baş ağrım var hapa başladığımdan beri.sizlerde de böyle bir etkisi oldu mu?:26:

bende yeni bitirdim ilacı şimdi regl olmayı bekliyorum kaç gün içinde olunuyor bileniniz varmı acaba ?

kızlar bi yardım edin yaa:KK43: ben tarlusal kullanıyorum bugün 4. gün.sabah akşam içiyorum.ama çok şiddetli baş ağrım var hapa başladığımdan beri.sizlerde de böyle bir etkisi oldu mu?:26:

canım bende yeni bitirdim ilacı bende de akıntı,sinirlilik hali, halen dahada devam ediyo durup dururken ağlıyasım geliyo herşeye hemen sinirleniyorum,ayrıca şişkinlik hissediyorum kendimde acayip bi şekilde,bide sıkıntı çok yani sıcak basıyo

valla kutu bittikten sonra 10 gün içinde oluyormuş.sen kaç kutu kullandın.bana doktor 2 kutu verdi sabah akşam 2şer tane içiyorum.

Ben bu ay başladım içmeye sabah akşam 1er tane canım ilk kutum bitti şimdi olmayı bekliyorum tarlusal düzenliyo değilmi senin doktorundamı öyle dedi canım

Kızlar siz kaç yaşındasınız benim de adetim 45 gündür yok ama benimki menopoz öncesi gibi.Ateş basması beni çok zorluyor.Soğan kürü denedim şimdi de kekik suyu içiyorum.

mehaba;
bende en son 25 ağustosta adet oldum, geçen hafta doktora gittim, muayene etti, kan testi aldı, herhangi bir problem çıkmadı.. farlutal verdi ve kutu bitince, 5 gün içinde adet olmazsan tekrar gel dedi. olursam da 1. ya da 2. günü hormon testi için de gidicem ama hala olmadım 3 gün geçti:KK43: ve artık gerilmeye başladım.. işallah biran önce bir sonuca kavuşuruz...

valla kutu bittikten sonra 10 gün içinde oluyormuş.sen kaç kutu kullandın.bana doktor 2 kutu verdi sabah akşam 2şer tane içiyorum.
Iyıde bu bı doktorumu zaten bır kutu kullan benceeeee zaten ılac bıttıkten. Uç dört gün sonra hasta oluweıyorsun ıkıncı kutunu önümüzdeki ay kullanderım

mehaba;
bende en son 25 ağustosta adet oldum, geçen hafta doktora gittim, muayene etti, kan testi aldı, herhangi bir problem çıkmadı.. farlutal verdi ve kutu bitince, 5 gün içinde adet olmazsan tekrar gel dedi. olursam da 1. ya da 2. günü hormon testi için de gidicem ama hala olmadım 3 gün geçti:KK43: ve artık gerilmeye başladım.. işallah biran önce bir sonuca kavuşuruz...

Canım arkadasım çıkan percemı macunu kullan bende Yasmen farlutar tarlutal kullandım çıkan percemı macunuzu bı dene çok ıyı adet olmadan bır hafta önce başla aynı tarlutal gbı bı sokturcu ama bıtkısel çok faydasını gorecen

Iyıde bu bı doktorumu zaten bır kutu kullan benceeeee zaten ılac bıttıkten. Uç dört gün sonra hasta oluweıyorsun ıkıncı kutunu önümüzdeki ay kullanderım

yaa aslında doğru söylüyosun.ben anlam da veremedim 2 kutu yazmasına zaten eczacı dedi 2 kutu diye.doktor demedi.o zaman başlamayayım ben 2. kutuya 1. kutu bu akşam bitiyor zaten.teşekkür ederim canım sağol bu arada:)

Ben bu ay başladım içmeye sabah akşam 1er tane canım ilk kutum bitti şimdi olmayı bekliyorum tarlusal düzenliyo değilmi senin doktorundamı öyle dedi canım

Yaa ben 8 ağustostan beri âdet olamıyorum.polikistik over olabileceğimi söyledi.adet olunca tahlillerim yapılacak.yalnız bana reçeteye sabah-akşam 10 gün kullan yazmış. Napiyim ben yaa bilemedim.sen oldun mu?

Yaa ben 8 ağustostan beri âdet olamıyorum.polikistik over olabileceğimi söyledi.adet olunca tahlillerim yapılacak.yalnız bana reçeteye sabah-akşam 10 gün kullan yazmış. Napiyim ben yaa bilemedim.sen oldun mu?

bendede polısıtıskı over mu neyse ondan var duzenlı senede bı ultrasana baktırıom ole sabah aksam bır kutu werdı bana doktor yanı sen bılırsın ama bence gerek yok zaten 3 4 gun sonra adet oluyosun

Kızlar ben doktorun dediği gibi yaptım yaa bi bildiği vardır dedim :KK9:bugün 10. gün zaten 10 gün kullan demişti.fakat bende 2-3 gün önce çok şiddetli sancı oldu böyle adet sancısı bunun yanında hafif kalır.daha devam etseydi eşim ambulans çağırcaktı o derece.çığlık attım resmen.neden oldu bilmiyorum.böyle bişey yaşayan var mı :KK25:

KIZLAR bende tarlusal bittikten sonra 4.günü regl oldum yanlız acayip şekilde akıntım var 5 aydır regl olmuyorum diye sanırım bu kadar çıok nerdeyse 2 saatte bir ped değiştirdim bugun normalmidir sizce?

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım katılmak istememdeki en büyük etken soğan kürü mucizesi oldu. Burada sizinle paylaşmak istedim. Ankara'da yaşıyorum. Z.T hastanesinde neredeyse aylardır ertelenip duruyorum bir kisti öğrenebilmek için günlerce o saçma sapan hastanede canım çıktı. Randevüleri düzensiz, doktorları ilgisiz, yanlış alınan kan testleri ve doktorun en son ''sen bilirsin istersen kistlerini eritmek için doğum kontrol hapı kullan,zaten devlet ödemiyor git al...'' demesi derken... En sonunda meşhur soğan kürünü yaptım.Sürekli geciken bir adet döngüsü vardı ne zaman olacağı belli olmayan sancılı bir süreçti.Az miktarda kanamalar,sancılar... Kist yüzünden olduğunu anlamıştım zaten...Neyse hastalığımdan 15 gün önce 15 gün boyunca sabah ve akşam aç karnına ( her defasında taze olarak) klorsuz bir bardak suya kahverengi kabuğu soyulmuş kuru soğanı 4 parçaya bölüp cezvede 5 dakika kapaklı bir şekilde kaynatıp içtim. Sonuç: Düzenli ve sancısız bir Regl.
Bu kadar kolay etki edeceğini tahmin bile etmedim.
Yüzümdeki sivilcelere R. isimli ilacı kullanmamak için ısrar ediyorum ve buarada denemediğim ilaç ve kozmetik ürün kalmadı gerçekten şuan en büyük sıkıntı sivilcelerim. Bunun için Maydonoz Kürü'nü de deneyeceğim denedikten sonra faydasını görürsem sizinle paylaşacağım umarım sivilcelerimden kurtulurum...
Sağlıklı günler diliyorum. Eğer kistlerden yana şikayetiniz varsa soğan kürünü bir deneyin derim.

Kızlaaar en sonunda tarlusal bittikten sonra 7. gün adet oldum.ama ne rahatladım.resmen sinir küpü olmuştum.eşim de tabi bundan payını aldı :KK22: doktorumu aradım çarşamba günü gidicem bakalım hormon tahlilleri için...Herkese ağlıklı günler dilerim :))

X