Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar benimde adet sorunum var.kendimi bildim bileli adetim çok düzensiz.hep geç oluyorum.ama buna rağmen temmuz ayında 2 defa oldum.en son temmuz 20 de olmuştum.ama hala olamadım.sadece göğüslerimde şişlik ve ağrı var.başka bi belirti yok.ne yapabilirim.yardım edin bana lütfennn...cevap bekliyorum.
valla canım bende adaçayı maydonoz suyu ne bulursam içiyorum ama hala tık yok kendimden emn olmasam hamileyim dicem ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa....canım ara kanama yaşamış olabilirsin..ben de olmuştu geçen yıl mart ayında...ama sonrasında normal olması gereken günde gelmişti..bitkisel yöntemleri dene..benimde adetim baya gecikti bu ay adaçayı elimde geziyom..bi geleydi hayırlısıyla..
ben en son mayıs ayında oldum daha sonra ramazan ayında farlutal içtim ve ozamanda olmadım bir damla geldi sadece ve ogundür bugündür gelmedi erken menepoz durumum var doktora korkudan gidemiyorum menepoza girmişsin der diye.
Arkadaşlar bana da bir ara adetim çok olmuştu o zaman verildi bu ilaç.Yalnız bu ilaç bonibon değil yan etkileri ağır olabilir dikkatli kullanın..Anlamadım ki sürekli bunu mu kullanacaksınız?bende düzelme olmamıştı bıraktığım an eskisine dönüyordu başka bir yöntem denedi doktorum.