Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

bende de adet duzensızlıgı var dubhaston kullanıosunz 10 gun sabah aksam 14 gun ıcınde kanama goruluo tedavı edıcı degıl ama ıse yarar ....yazz ılacını tavsıye etmıorum ıgrenc bı ılacc

merhaba kızlar , normal de ben düzenli adet oluyorum , bu ay nedense gecikti bugun 40. gun :KK43: karnım şişti .. şiştigiyle kaldı .. sizce beklemeli miyim yoksa ilac alsam mı , doktora gitsem mı ,

merhaba kızlar benimde adet sorunum var.kendimi bildim bileli adetim çok düzensiz.hep geç oluyorum.ama buna rağmen temmuz ayında 2 defa oldum.en son temmuz 20 de olmuştum.ama hala olamadım.sadece göğüslerimde şişlik ve ağrı var.başka bi belirti yok.ne yapabilirim.yardım edin bana lütfennn...cevap bekliyorum.

merhaba kızlar benimde adet sorunum var.kendimi bildim bileli adetim çok düzensiz.hep geç oluyorum.ama buna rağmen temmuz ayında 2 defa oldum.en son temmuz 20 de olmuştum.ama hala olamadım.sadece göğüslerimde şişlik ve ağrı var.başka bi belirti yok.ne yapabilirim.yardım edin bana lütfennn...cevap bekliyorum.

canım ara kanama yaşamış olabilirsin..ben de olmuştu geçen yıl mart ayında...ama sonrasında normal olması gereken günde gelmişti..bitkisel yöntemleri dene..benimde adetim baya gecikti bu ay adaçayı elimde geziyom..bi geleydi hayırlısıyla..

mrb ben yeni üye oldum bende aynı mevzulardan şikayetçiyim daha önce kist vardı düzensizligim çok oluyordu ilaçla düzelmişti taki geçen aya kadar yine küçük bir kist oldugunu söyledi doktor ama adet olamadım bitürlü eylülün 23 ünde bir gün adet oldum sonra kesildi doktorum bidahaki ayı beklememi söyledi dün yine aynı belirtilerle adet oldum ama çok az geliyor diye aspirin içtim sabah bişey yoktu kan pıgtılaşmış sanki tekrar içsem zararı olurmu??? tekrar kesilmesinden korkuyorum...

canım ara kanama yaşamış olabilirsin..ben de olmuştu geçen yıl mart ayında...ama sonrasında normal olması gereken günde gelmişti..bitkisel yöntemleri dene..benimde adetim baya gecikti bu ay adaçayı elimde geziyom..bi geleydi hayırlısıyla..
valla canım bende adaçayı maydonoz suyu ne bulursam içiyorum ama hala tık yok:KK43: kendimden emn olmasam hamileyim dicem ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa....

ben günde 2 tane x 6 gün kullanıyordum, ilaç bittikten 5 gün sonra adet görüyordum.. ama bünyeden bünyeye değişebilir.. 1 haftaya kadar normaldir sanırım..

ben en son mayıs ayında oldum daha sonra ramazan ayında farlutal içtim ve ozamanda olmadım bir damla geldi sadece ve ogundür bugündür gelmedi erken menepoz durumum var doktora korkudan gidemiyorum menepoza girmişsin der diye.

Arkadaşlar bana da bir ara adetim çok olmuştu o zaman verildi bu ilaç.Yalnız bu ilaç bonibon değil yan etkileri ağır olabilir dikkatli kullanın..:KK37:Anlamadım ki sürekli bunu mu kullanacaksınız?bende düzelme olmamıştı bıraktığım an eskisine dönüyordu başka bir yöntem denedi doktorum.:KK9:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende farlutap kullandım ama geçiçi çözüm bende o dertten muzdaribim napcam bilmiyom çok zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun civan perçemine iyi diyolar bakalım bende onu denicem .

Bayanların en büyük derdi!! Ben 2 yıldır düzensiz adet oluyorum doktora gittim 2 tane kist çıktı hem kist icin hem de duzenlemk icin diane 21 verdi 2 ay kullandıktan snra cyclo prognovia verdi ilac kullanirken her sey guzel her ay oluyorum ama bırakınca olmuyorum ilac kullanmakta istemiyorum artık vücuduma yazık ayrica yumurtaliklar tembellesiyo onceden kendi kendine 2 ayda da olsa olurdu ama simdi ilacsz olmuyo.. İlaci biraktim 2 ay regl olmadm snra farlutal kullandim civanpercemi aspirin hepsini ictim ancak 15 gün sonra oldum ama ne oldum yani ped yetistiremiyodum cok rahatladim insallah bu ay olurumm

ben en son mayıs ayında oldum daha sonra ramazan ayında farlutal içtim ve ozamanda olmadım bir damla geldi sadece ve ogundür bugündür gelmedi erken menepoz durumum var doktora korkudan gidemiyorum menepoza girmişsin der diye.

ama öyle olmaz ki gitmemekle.. bir an önce git ki; senin durumuna göre ilaç, tedavi vs versin.. çaresi olan bir şeyi doktora gitmemekle kendin çaresizleştiriyor olabilirsin..

Arkadaşlar bana da bir ara adetim çok olmuştu o zaman verildi bu ilaç.Yalnız bu ilaç bonibon değil yan etkileri ağır olabilir dikkatli kullanın..:KK37:Anlamadım ki sürekli bunu mu kullanacaksınız?bende düzelme olmamıştı bıraktığım an eskisine dönüyordu başka bir yöntem denedi doktorum.:KK9:

regli durdurmak için primolut-n verilir farlutal her ay regli gecikenler için :s
ben her türlüsünü kullandığım için uzmanı oldum :) pcos luyum farlutal uzun bi süre kullandım endokrin uzmanı vermişti ama şimdi kadın doğum uzmanı tekrar doğum kontrol hapı verdi belara kullanıyorum, kullandığım sürece regllerim düzenli :26:

Ay konuların tamamını okumadım. Kusuruma bakmayın ne olur. Benim ilk kez adet düzensizliğim oldu. 50 gündür adet görmüyorum. Doktorum farlutal kullanmamı söyledi. 6 gün kullandım. bitti. Biteli iki gün oldu. Acaba ne zaman adet olurum?

bendede cok kanama olmuyor ilk gün cok yoğun oluyor fakat daha sonraa kesiliyor bunun için önerebiilceğiniz bişey varmı

Forumda gezerken tesadüfen gördüm konuyu. Ben yıllardır adet düzensizliği ve sancılarını yaşayan biriydim. Doktora da gittim hiçbir sorun yok dedi. İlaç veririm ancak bazen yan etki yapıp kiste de neden olabiliyor kullanma bence dedi. Daha sonra markette doğadan'ın özel günler çayı dikkatimi çekti. İnanın her adet döneminde işe gidemiyor, evde ilaçlarla sancıdan ağlıyordum. Bu çay çok iyi geldi. Hem düzene sokuyor, hem sancıyı gideriyor hem de, abartmayacak derecede çoğaltıyor. Bana iyi geldiyse bu çay, herkese iyi gelir. :) Allah hepinizin yardımcısı olsun. :)

X