Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

slm arkadaşlar ben de 53 gündür olamıyorum dr bana da farlutal verdi benim birde prolaktin normal değerlerin 2 katı kadar yüksek çıktı:KK43:((
stres dedi dr. nisan aynda t. bebek denemiştim tutmadı:KK43:(
yani bende strese devam ediyorum:)):18:
umarım düzelir..
herkese geçmiş olsunnn...:80:

rabbım ıns en yakın zamanda bebıs verır canım sanada bende cok ıstemıstım gecıkınce hamıleyım sandım ama nasıp ıste Alllah yardımcımız olsun

Adet oldummmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnn:KK70:DDD buna bu kdr sevinceim hiç aklıma gelmezdi:)) Allahım sana şükürler olsun.. Darısı olamayanların başına inş.. Duacınızımmm...

Adet oldummmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnn:KK70:DDD buna bu kdr sevinceim hiç aklıma gelmezdi:)) Allahım sana şükürler olsun.. Darısı olamayanların başına inş.. Duacınızımmm...

mucuk muck cokk sevındım tatlım gozunaydın...benm bu adetım cok sancılı gecıkmıs olmamdan olabılırmı ınanılmaz bı agrı var...

Böyle şeyleri kullanma 2 ay bile geçikse bekle ben kullandım sonrasını daha düzensiz yapıyo ismini bilmiyorum ama sakın kullanma:KK37:

ben farlutal kullanmıştım bi kere.. çok iyi geldi o hap bana bi daha hiç adet gecikmem olmadı.. ama gene de adetiniz düzenli olsun istiyorsanız 1 yıl doğum kontrol hapı kullanmakta yarar var.. zaten 1 yıl doğum kontrol hapı kullanan kadınlarda yumurtalık ve rahim kanseri görülme olasılığı yüzde 80 azalıyor

ben farlutal kullanmıştım bi kere.. çok iyi geldi o hap bana bi daha hiç adet gecikmem olmadı.. ama gene de adetiniz düzenli olsun istiyorsanız 1 yıl doğum kontrol hapı kullanmakta yarar var.. zaten 1 yıl doğum kontrol hapı kullanan kadınlarda yumurtalık ve rahim kanseri görülme olasılığı yüzde 80 azalıyor

konuyu görünce yazmak istedim :) ben bekarım benim de adet düzensizliğim var yaklaşık 3yıldır devamlı kontrrol altına almaya calışıyorlar tam alıyorlar bi kaç sonra hop yine aynı..
farlutal bende kullandım cok ii bi hap gercekten bu yazıyı koplayamam da o sebepten oldu 1sene dogum kontrol hapıda kullandım sonra düzeldi diye bıraktık bi kaç sonra yine aynı yine hap derken insanın dengesi bozuluyo cok zor gercektende bende prolaktin yükseliyor suan tek sorun bu horman ne menen bişi ise artık güneşle yükseliyormuş doktorum demişti :) allah kolaylık versin hepimizin sifasını versin inş

kızımda farlutal bittikten 3 gün sonra adet gördü, bugün hormon testleri için kan aldılar bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum.

Son düzenleme:
bende dün doktora gittim birkaç aydır adet düzensizligim vardı farlutal verdi 6 gün kullan adet olunca gel dedi bakalım nolcak :KK6:

bu konuda bilgisi olan var mı?
aralık ayında norlevo kullandım ve adetlerim 3 5 gün gecşkmeli olmaya başladı ve nisan ayında 1ay gecikti ve dr. gittim enfeksiyon olduğunu söyledi bir antibiyotik ve farlutal önerdi. farlutalı kullandım. 5.gün kanama başlayınca kutu bitmeden bıraktım. fakat artık 15 günde bir adet görmeye başladım. hormon testi yapıldı. ilkindi iki homon yüksekti. ikincisinde herşey normaldi. ama ben hala 15 günde bir adet oluyorum böyle bişey yaşayan var mı? bu durum gebeliğe engel midir
teşekkürler

adet oldum ve doktora gıttım:S rahmımın normalden kucuk oldugunu ve yumurtallıklarımın yavas calıstıgını soledı:KK43:ya bu gebe kalmamı etkılermı rahmın kucuk olması

farlutal bittikten tam bi hafta sonra hasta oldum.çok şükür allahım:KK16:merak ettiğim bir sonraki ay ne olurki
bu hapın faydasını görürmüyüm acep?

arkadaşlar merhaba..1 yaşında oğullarım var doğumdan sonra adetlerim gayet düzenliydi geçen ay 1 hafta gecikti...ultrasonda doktor polikistik görünüm var dedi ama tahliller normal çıktı..gebelikte yok.stresten dedi doktor farlutal verdi ve 2 tablet kullandım adet gördüm...bu ayda yine 3 gün geçti..yine mi stres yanii:KK43:( bi de pko da hangi hormon tahlilleri isteniyo???..doktor sadece 3 hormon baktı zaten biri beta-hcg di...diğer ikisi tsh ve prolaktindi yanlış hatırlamıyosam(test sonuçlarını da bulamıyorum kaybettim) sonuçlar normaldi ama bana bakılan hormon sayısı az gibi geldi..yardımcı olursanız çok sevinirim..

arkadaşlar nisan 27de adetim bitti 29unda norlevo kullandım ve 6 mayısta regl oldum. fakat 6 mayıstan beri hala regl olamıyorum. kişisel test yaptım negatif çıktı. ağrıdan yerimde duramıyorum nerdeyse, sinir stresde cabası... neden gelemedi sizce ya da ne yapmalı? bu ağrı beni öldürecek. :KK43:

arkadaşlar nisan 27de adetim bitti 29unda norlevo kullandım ve 6 mayısta regl oldum. fakat 6 mayıstan beri hala regl olamıyorum. kişisel test yaptım negatif çıktı. ağrıdan yerimde duramıyorum nerdeyse, sinir stresde cabası... neden gelemedi sizce ya da ne yapmalı? bu ağrı beni öldürecek. :KK43:

Tatlım hapın yan etkisinden olabilir ama bir ayı geçmiş adetin.Yani bazen norlevonun yaptığı ara kanama yeni regl tarihin oluyor ama senin o tarih de geçmiş.En iyisi en kısa zamanda jinekoloğa görün.Ve içinin rahat etmesi için yarın hemen bir kan testi yaptır.

Burada ve başka yerlerde okuduğum yorumlara göre kist yapabiliyormuş bu hap.En iyisi doktora gitmek derim.

Umarım en kısa zamanda regl olursun.

Acil yardım lütfen :KK43:

Ben yazz 24+4 dogum kontrol hapı kullanıyorum 2. kutunun 3. hapını icicem bugün 2 gün evvel bir iki damla kanamam oldu ve kesildi bende bugün eczaneden Farlutal aldım her iki ilacıda kullanmamda bir sakınca olurmu ? yoksa Farlutalı hiç kullanmadan regl olmayımı bekleyeyim? Felaket stresteyim tatile cıkacagız hafta sonu ne yapacagımı bilmiorum lütfen yardım edin :KK43:(

adet düzenim çok iyidir fakat son 2 ay çok az damla damla oldum ama tam gününde başlamıştı.hatta ihtimal olmamasına rağmen gebelik testi bile yaptım geçen ay.hayatımda bir kere geciktim onda da hamileydim zaten.bu ay 12-13ü gibi olmam gerekiyordu.içmediğim bitki soğan suyu asğirin kalmadı ama tık yok.20sinde birkaç yıldır çeşitli problemlerden dolayı gidemediğim tatile çıkacağız Allah nasip ederse.doktora gitmekten korkuyorum kötü bir problem çıkacak diye..hamile olma ihtimalim yok.son 2 ay böyle az olunca çok itinalı davrandım bu ay.napacam bilmiyorum.tek istediğim kötü bir hastalık falan çıkmaması.bir anda neden bozulur yoksa.bana dua edin çok korkuyorum.başına böyle bişey gelen var mı daha önce

adet düzenim çok iyidir fakat son 2 ay çok az damla damla oldum ama tam gününde başlamıştı.hatta ihtimal olmamasına rağmen gebelik testi bile yaptım geçen ay.hayatımda bir kere geciktim onda da hamileydim zaten.bu ay 12-13ü gibi olmam gerekiyordu.içmediğim bitki soğan suyu asğirin kalmadı ama tık yok.20sinde birkaç yıldır çeşitli problemlerden dolayı gidemediğim tatile çıkacağız Allah nasip ederse.doktora gitmekten korkuyorum kötü bir problem çıkacak diye..hamile olma ihtimalim yok.son 2 ay böyle az olunca çok itinalı davrandım bu ay.napacam bilmiyorum.tek istediğim kötü bir hastalık falan çıkmaması.bir anda neden bozulur yoksa.bana dua edin çok korkuyorum.başına böyle bişey gelen var mı daha önce

bence ihmal etmden bi doktora git sonuçta geç kalmamış olursun inşallah bişey çıkmaz cnm

biraz önce birazcık gelmeye başladı benim.sabahtan beri daha doğrusu 3 gündür içmediğim kalmadı bitki olarak.inşallah devamı gelir tatil dönüşü giderim ve inşallah önemli bir problem çıkmaz.:KK66:

X