doktor 3 yıl önce bana da farlutal vermişti, adetimin gelmesi uzun sürdü ama nihayetinde geldi. O zamanlar çok kiloluydum ama bir taraftan da diyet yapıyordum. Kilomun belli bir kısmını verince ve sporu da eksik etmeyince her ay adet olmaya başladım, bazen birkaç gün gecikiyor, bazen çok ağrılı filan oluyor ama sonuçta ilaç kullanmadan adet oluyorum. Kilo verme aşamasında başka bir kadın doğum uzmanına gittim, o da şimdilik adet oluyorsun hem de kilo vermeye çalışıyorsun o yüzde kadın doğum hapı vermeyeyim, kilo veremezsin ve moralin bozulur dedi. Ama şimdi burada okuyorum, daha önce adetin gelmediği zamanlarda çatlamamış bir şekilde yumurtalıkta kalan yumurtalardan kurtulmak için bu doğum kontrol haplarını kullanmak gerekiyormuş. Birkaç güne kadar doktora gidicem ama bir taraftan da korkuyorum, yumurtalıktaki ufak kist halindeki çatlamamış yumurtalar için herkes doğum kontrol hapı mı kullandı arkadaşlar? Yoksa benim gibi sadece diyet ve egzersiz yap, başka bir şeye ihtiyacın yok denen oldu mu?