Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

öncelikle hepimize geçmiş olsun kızlarrrr ...
normalde 1 gün dahi gecikme yaşamayan ben ,bu ay adet olamadım.ha oldum ha olcam diye sancı içinde beklerken hergün az az gelen siyah renkli lekelenmemi görünce korktum,koşa koşa doktora gittim farlutal yazdı bana 6gün kullan 7.gün adet olucaksın adetin bitince de gel ultrason yapalım dedi.ben hapı bitireli 4 gün oldu hala olmadım.ayrıca hergün az az leke geliyor ama bi adet olamadım böyle bir durum yaşayan var mı ? bazı arkadaşlarda da haptan sonra bekleme skıntısı olmuş acaba biraz daha beklesem mi yoksa doktora tekrar mı gitsem ??

tıpatıp aynı durum içerisindeyim bende. ilacın ikinci günündeyim. daha bir şey yok.

Son düzenleme:
Pazar gunu tarlusalım bıttı,gunde 2 tane ıctım..ne kadar sure daha adet olmazsam doktora gıdeyım kızlar?

Pazar gunu tarlusalım bıttı,gunde 2 tane ıctım..ne kadar sure daha adet olmazsam doktora gıdeyım kızlar?

mrb;
farlutal bittikten en gec 10 gun ıcerisinde regl oluyorsun ben onu kullandıgım zamanlarda 6.yada 7. gunlerde oluyordum.
suan PKO var bende o yuzden primolut kullanıyorum

arkadaslar primolut icmeye basladım cumartesi gunu ve bugun 5. gunum ama ıcmeye basladıktan sonra her gun uykusuzluk ortaya cıktı daha once boyle olmamıstım
4 5 gundur gecelerı uyuyamıyorum ... . 3 te 4 te uyuuyorum ates basıyoo ayrıca... bu gece mesela 12 de uyudum 2 de uyandım :KK43:(( uyu uyuyabılırsenn... en son saat 4 tu uyyayakalmısım cok sukurr bı dengesızlık olustu bende
SİZE BI SORUM OLCAK:)
acaba bıraksammıki kullanmayı ?? 5 gun yetermı sızce dayanmak cok zorlasıyor uykusuzluga ve soyle bı durumda var .. bu ılac 10 gunluk bılıyorsunuz.. ılac bıttıkten 4 gun sonra hemen regl oluoyurum... regl olduktan sornada allahın ıznıylee asılamaya geccez ILKKEZ... bır an once regl olmak ıstıyorum aslında ne yapsamm sızce====

arkadaslar primolut icmeye basladım cumartesi gunu ve bugun 5. gunum ama ıcmeye basladıktan sonra her gun uykusuzluk ortaya cıktı daha once boyle olmamıstım
4 5 gundur gecelerı uyuyamıyorum ... . 3 te 4 te uyuuyorum ates basıyoo ayrıca... bu gece mesela 12 de uyudum 2 de uyandım :KK43:(( uyu uyuyabılırsenn... en son saat 4 tu uyyayakalmısım cok sukurr bı dengesızlık olustu bende
SİZE BI SORUM OLCAK:)
acaba bıraksammıki kullanmayı ?? 5 gun yetermı sızce dayanmak cok zorlasıyor uykusuzluga ve soyle bı durumda var .. bu ılac 10 gunluk bılıyorsunuz.. ılac bıttıkten 4 gun sonra hemen regl oluoyurum... regl olduktan sornada allahın ıznıylee asılamaya geccez ILKKEZ... bır an once regl olmak ıstıyorum aslında ne yapsamm sızce====

canım bana cevap yazmıssın sagol,ben bugun hastalandım ama bence aşılamaya gecılecekse sabret ve bırakma derım

arkadaslar bende adet olamıyorum doktorum farlutal verdi 3 ay kulla gel dedi düzelmedi ve yine geciktiiyumurtalıkta kistlerde var 3 ane cocuga engelmi bunlar hamile kalmak istiyorum lütfen cvp yazın

arkadaslar bende adet olamıyorum doktorum farlutal verdi 3 ay kullanmamı söledi sigara kullandım için dogum kontral hapı veremedi farlutalı kullandım halla gecikme var adetimde yine olmadı ve 3 tanede kistim var acaba cocuga engeli varmı bunların hamile olmak istiyorum ama olamıyorum lütfen cevap yazın bana çok ihtiyacım var :KK43:

arkadaslar bende adet olamıyorum doktorum farlutal verdi 3 ay kulla gel dedi düzelmedi ve yine geciktiiyumurtalıkta kistlerde var 3 ane cocuga engelmi bunlar hamile kalmak istiyorum lütfen cvp yazın

mrb canım hamile kalmayı etkiliyor regl olamamak; ilk basta farlutal iciyordum bende ama sonra primolut verdi doktorum duzene giriyor bunun sayesinde...ama 2 ay pespese ictim ekim kasım.. aralıkta icmedim kendim olcamm dedim 4 unde olmam gerekirken 20 sınde oldum regl.. rotar yaptı ama sorun degıl en azından kendi geldi :)
sabır et sende biraz doktorunun dedıgı gıbı kullan duzene girer insallah

arkadaslar bende adet olamıyorum doktorum farlutal verdi 3 ay kullanmamı söledi sigara kullandım için dogum kontral hapı veremedi farlutalı kullandım halla gecikme var adetimde yine olmadı ve 3 tanede kistim var acaba cocuga engeli varmı bunların hamile olmak istiyorum ama olamıyorum lütfen cevap yazın bana çok ihtiyacım var :KK43:

hulya farlutalı içtiğin halde mi gelmed i adetin tam anlayamadım.. bende gecikmeler başlamıştı sonraları öğrendim ki pko (polikistikover sendromu) oluşmuş bende.. kist sayın arttıkça çocuk sahibi olabilme ihtimaln düşer çünkü androjen hormonların artmaya başlar..lh ve testeron gibi.. en önemlisi lh fsh dengesinin bozulmasıdır.. bence iyi bir kan tahlili ve ultrason çektir.. eğer hormon tahlili sonuçların varsa değerlerini yazarsan daha iyi yorumda bulunabilirim.. bunları karamsar olmak için değil erken teşhis için söylüyorum

arkadaşlar,farlutal içtim bugün 9 uncu günüm hala olmadım ne zaman olurum sizce?

bir de 2 gündür su şeklinde beyaz akıntım oluyo bunun nedeni üşütmemidir yoksa adet olacaüım için midir fikri olan var mı?

merhaba arkadaslar bende polikistik over lıyım hemde yıllardır tuylenme kılo artısı adet duzensızlıgı hepsı belırtılerı adet duzensız olunca yumurtlama olmadıgı ıcın bebek zor oluyor ama ben hem korunmak amaclı hemde tedavı amaclı yıllarca yasmın kullandım hapı bıraktım bebek ıstedıgımız ıcın ama uzun zaamn bebek olmaz dıye alıstırdım kendımı 2 ay sonra bebegımın haberını aldım suan 8 aylık oğlusum var ama yıne olmuyor yıne gıttım doktora kıstler cogalmıs yıne farlutal verdı ama tık yok oldugu ılk gun yıne yasmıne baslıycam.arkadaslar bebek olmaz dıye sıkıntı yapmayın olmasa benım olmazdı herkesın bunyesı farklı :)

kesinlikle dr. Ender Saracoglunun sogan suyu kurunu denemelisiniz. ben ilk adet oldugumdan beri duzensizde o kadar dogum kontrol hapi kullandim birakinca yine ayni oldu. sogan suyu icmeye baslayali 7 gun oldu 3. gunde akinti geldi 5. gunde normal adet gormeye basladim. ayrica politistik overli bi tanidigimda kullandi bi kac ay sonra hamile kaldi. burda adet bitiminden 7 gun sonra diyor ama ben adet gormedigim ve ne zaman olacagimi bilmedigim icin basladim. Biz iyilesmek isteyelim Rabbim sifasini bi sekilde verir insallah.

Soğan Kürü:1 adet orta boy resimde görülen yemeklik beyaz soğanı (kırmızı , mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

İbrahim Saraçoğlu

dr ender sarac ve ibrahim saracoglundan ayri bi doktor cikartmissim:) kuru veren dr Ibrahim Saracoglu

arkadaşlar,farlutal içtim bugün 9 uncu günüm hala olmadım ne zaman olurum sizce?

bir de 2 gündür su şeklinde beyaz akıntım oluyo bunun nedeni üşütmemidir yoksa adet olacaüım için midir fikri olan var mı?

canım 10 güne beklenmeli
diyor doktorlar oolmazsa doktora başvur ya hamile ihtimali vardır ya da kist oluşmuştur

arkadaşlar ben de tam 2 aydır adet görmüyorum.doktora gittim ne kist var ne de hamileyim.farlutal verdi,kullandığım 3. gün akıtı ile beraber çok az kan geldi,pıhtı şeklinde.ama ben kullanmaya devam ettim.şimdi biteli 7. gün hala adet olmadım.kasıklarımda ağrı var.kafayı yicem...üstelik artık bebek sahibi de olmak istiyorum.aksi gibi şu an evli arkadaşlarımdan neredeyse hamile olmayan yok...psilolojim çok kötü...

canım 10 güne beklenmeli
diyor doktorlar oolmazsa doktora başvur ya hamile ihtimali vardır ya da kist oluşmuştur

teşekkür canım cvbın için.bnde kist vardı 5 cm hapa rağmen bu yüzden adet olmayabilir miyim. kisti olanlarda hapa rağmen oldurmama gibi bi şey oluyor mu canım?

Merhabalar .. Bende aralık 31 de adet olmuştum 5 gün sürüyor sanırım birkaçgün geçti test yaptm az önce negatif çıktı ve tarlusal aldım ama ne zaman başlamam gerekiyor ya da nasıl kullanıcam bilenler yardımcı olabilir mi teşekkürler

sabah öğle akşam tok karnına werdiler banada bugün ikinci günüm bişi yok hala testler pozitif ama ultrosnda gözükmüyo

X