Adet sancısımı, hamilelikmi?

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
Kızlar aranızda adet sancısı gibi sancı çekip hamile kalanınız oldu mu? İki gündür kasıklarımda ara ara batma zonklama şeklinde ağrım oluyor adet günüm bir gün gecikti, hamile olabilirmiyim acaba? Test yaptır diyeceksiniz negatif çıkınca üzülüyorum yapmaya cesaretim yok normalde günü gününe olur adetim böyle bi gün gecikince bi umut doğdu yine, sizce olabilirmi varmı sancı çekip hamile kalan?

Ben varım:anneadayı: hatta o sancı hala ara ara devam ediyor... Başka bir belirti hissetmediysen bence dişini sık ve en azından günün 1 hafta 10 gün geçmeden test yapma canım. Negatifi görmek beni de çok yıpratıyordu...

Bildiğimiz adet sancısı gibi dimi ? Her an olcakmış gibi hissediyorum bişey akıyor gibi gidip bakıyorum yok, midemde bi acayip ama o bu kadar erken başlarmıki çok çabuk acıkıyorum ve sürekli bulantım var heveslnmycm oluruna bırakcm diyorum ama olmuyor:)

Bildiğimiz adet sancısı gibi dimi ? Her an olcakmış gibi hissediyorum bişey akıyor gibi gidip bakıyorum yok, midemde bi acayip ama o bu kadar erken başlarmıki çok çabuk acıkıyorum ve sürekli bulantım var heveslnmycm oluruna bırakcm diyorum ama olmuyor:)

Benim bildiğin adet sancısından biraz daha sertti canım olduğum yerde çakılıp kalıyordum ya da ahhh diye bağırmak geliyordu ama ben de geciktiya heralde baya gümbür gümbür gelecek diye yoruyordum :KK70: göğüslerde de aşırı hassasiyet olmuştu..

Bir de normalde aşırı iştahlı değilimdir ama iştahım çok açılmıştı ne görsem yemek istiyordum.

Son olarak idrara da normalden daha sık ihtiyaç hissediyorsan bence bir ümit var :) inşallah Allah senin de mucizeni en hayırlı zamanda sana nasip etsin...

Bide şişlik var karnımda adetten önce şişerya, o da varmıydı sende canım

Şişkinlik,kabızlık,gaz üçlüsü vardı ve hala daha var :)

Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı zaten ya.. Bu arada bulantı hissi başka sebepten olabilir çünkü normalde 6. Hafta olmadan bulantı olmuyor diye biliyorum. Benim hiç olmadı gerçi o yüzden emin değilim tam

Göğüslerde hassasiyet geçen ay olmuştu canım:) hem çok acıyordu hemde acayip büyümüşlerdi tamam dedim bu sefer oldu ama olmadı işte
Bu ayda sadece şişlik var hassasiyet pek yok
İdrara dört kez falan çıktım bugun meyve suyunu çok içtim ondan belkide
Amin canım çok istiyorum tesekkür ederim verdiğin bilgiler için

Göğüslerde hassasiyet geçen ay olmuştu canım:) hem çok acıyordu hemde acayip büyümüşlerdi tamam dedim bu sefer oldu ama olmadı işte
Bu ayda sadece şişlik var hassasiyet pek yok
İdrara dört kez falan çıktım bugun meyve suyunu çok içtim ondan belkide
Amin canım çok istiyorum tesekkür ederim verdiğin bilgiler için

Bu arada testi erken yaparsan hamile olduğun halde negatif çıkabilir benim öyle oldu boşu boşuna ağlamışım, 3 hafta sonra tekrar test yaptım ve süpriiiizz :KK73:

Insallah hamilesindir canim bende dun öğrendim bebegimi 9 yıllık evliyim iki düşügum var Insallah kucağıma alirim melegimi...
Belirtilerime gelecek olursak cuma günü 1 hafta geçmişti adetim carsidaydim adet oldum sandım hem sandım vardı hem akintim eve geldim bi sey yok, polikistik over var bende düzensiz hep zaten oksurdukce falan kasiklarima bi sey saplaniyodu sanki arada baş dönmeside oluyodu bulantida kiminde erken baslayabiliyomus bulantilar, bi de doydgumu hisstmuydm sofraya oturnc da yiyemiyordum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende sağ salim kucağıma alirim Insallah

Doydugunu hissetmeme olayı bendede var sanırım iki saat önce yarım ekmek yedim acıktım kalktım şimdi bi yarım daha yuttum:) bilmiyrmki pskljkmi bugunde olmazsam iyice umutlancm inşallah bu sefer husrana ugramam

Benimde adet sancisi gibi sancim vardi aha geldi diyodum hic bsy yoktu ama gögüslerim asiri sismisti yüzüstü yatamiodum o derece agriyordu adetim 1hafta mi 10günmü gecti yalan olmasin test yapmistim cikmisti. Dr.a gittigmde 5haftalik hamileyedim megersem ondan önceki adetimde hamileymisim.

Kızlar aranızda adet sancısı gibi sancı çekip hamile kalanınız oldu mu? İki gündür kasıklarımda ara ara batma zonklama şeklinde ağrım oluyor adet günüm bir gün gecikti, hamile olabilirmiyim acaba? Test yaptır diyeceksiniz negatif çıkınca üzülüyorum yapmaya cesaretim yok normalde günü gününe olur adetim böyle bi gün gecikince bi umut doğdu yine, sizce olabilirmi varmı sancı çekip hamile kalan?
batma varsa hamıle olabılırsın , ılk zamanlar adet olacakmıs hıssı yaratır ınsanda zamanla gecıyor o hıs, ama emın olmak ıcın kan testı yaptırman lazım ..

Bende senin gibi günü gününe olurum canım bir gün bile gecikmezdim hiç bu sefer gecikince işte dedim oldu galiba üst üste yiyo doymak bilmiyodum kasıklarım adettekinden çok daha fazla ağrıyodu 15 gün geceleri hiç uyuyamadığımı bilirim sancıdan batmadan ama bulantım yok diye seviniyordum o da 6.haftada başladı ben adetim 4 gün gecikince öğrenmiştim inş sende hamişsindir :KK66: :KK66:

Ayyy inşallahhh
bak şu anda bıçak saplanır gibi bi agrı girio bide arada bir dediğim gibi zonklama oluyor, bugunde geçsinde olmazsa yaptrcm canım testi

X