Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen neden etrafa karşı bu kadar nefret dolusun?Madem doktorların dediğini yapmayacaksın neden sağlık sistemini boşuna meşgul ediyorsun?
Yo gayet de sevecen güler yüzlü bir insanım :) beni görmeden nasıl böyle bir kanıya vardın? Zira dediğimde nefret dolu bir söylem yok. Haklı bir isyan var.sen neden etrafa karşı bu kadar nefret dolusun?
ama genel olarak yazdıklarına baktığımda hep sert bir üslup takınıyorsun, bu beni üzüyorYo gayet de sevecen güler yüzlü bir insanım :) beni görmeden nasıl böyle bir kanıya vardın? Zira dediğimde nefret dolu bir söylem yok. Haklı bir isyan var.
Evt ceylincim sağolAa cok tebrik ederim, zeytinagaci idin değil mi ? :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin canim benim sagolasinAyy valla canım bilirim Ne pis ağrır ya. Benimde öyle olurdu. Evlen geçer dediler geçmedi. Çocuk olunca geçer dediler ilk kızımı normal doğum yaptım gene geçmedi. İkici kızım da normal doğum. Aman tahtalara mi vursam bilemedim ama baya azaldı.
Ağrı kesicı her ay içerdim. Nasıl bi ağrıysa zamanla oda iyi gelmedi. Her ay acil her ay acil.
Sen kimsenin dediğine kulak asma canım. İçin rahat edecekse başka bi doktora daha git istersen.
He bide çevrenin herşeye karışması var ki... İnsanlar zaten neden tıp okumakla uğraşsın. Ne gerek var. Ne çok biliyorlar arkadaş. Korkuyom artık yakında bu bilmişler ameliyat falanda yapıcak.
Tedavine uy canım. Boşver herkesi. Rabbim şifa bide hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip etsin inşiallah
Majezige dikkat et canimi mideyi cok kotu ediyor bi sure sonraBen de 2 yıllık evliyim,evlenince geçer dediler ama daha da sancılı olmaya başladı.Ayağını mutlaka sıcak tut,İnan bu sıcakta ev botlarıyla dolaşıyorum evde.Dr bana Arveles verdi,ama artık onda fayda etmiyor.1 günde 3-4 tane içiyordum,bu ay değiştirdim.Majezik aldım.
Malesef kekige alerjim var :-(Kekik kaynat çok işe yarıyor.adeti söküyo hemen.ben bekarken çok sancım olunca içerdim.iç sonra kalın örtünüp terlet kendini.bir bardak suya bir tatlı kaşığı kekik koyup iki üç dakika kaynatıyorsun.geçmiş olsun.
Ben ultrason kan falan yaptim bi sorun yok. Rahim filmi cekinmedim. Ama korktum ya sen ole deyince. Mutalaka dr gidip solicem.D destik Allah yardımcın olsun.Seni çok iyi anlıyorum yıllardır aynı ağrıyı çekiyorum.Yaz günü tir tir titreyip.Soğuk terler döküp kustuğumu bilirim.Dediğin gibi ishal de eşlik ederdi her ay.Hamile kaldım şu an doğumdan sonra acaba yine devam edicek mi o ağrı diye kara kara düşünüyorum.Bazı arkadaşlar devam ediyo yazmış çok üzüldüm.Yıllardır ağrı kesici içmekten mide ülseri çıktı bende çünkü ilaç içmesem ağrıdan baygınlık geliyodu o derece şiddetli.Ama sonradan ögrendim normal deil bu kadar ağrı olması evlendikten sonra rahim filmi çektirdim doğuştan yarım rahimliymişim.Bu durumda olanlarda olabiliyomuş bu ağrılar zaman kaybetmeden bi rahim filmi çektir.Bu arada agrı kesici kullanmak hamile kalmaya engel deil ama çok zararı var.
Bende bekarken doktora gittiğimde herşeye bakıp normal demişti doktor.İnsanın aklına gelmeyen başına geliyo bebek tedavisinde rahim filmi istiyince doktor ortaya çıktı.Tabi inşallah sende böyle bişey çıkmaz.Ben çok yıprandım üzüldüm zor zamanlar geçirdim bu yüzden.Ben ultrason kan falan yaptim bi sorun yok. Rahim filmi cekinmedim. Ama korktum ya sen ole deyince. Mutalaka dr gidip solicem.
Canim ya bu rahim filmi dediginin tam olarak adi ney.Bende bekarken doktora gittiğimde herşeye bakıp normal demişti doktor.İnsanın aklına gelmeyen başına geliyo bebek tedavisinde rahim filmi istiyince doktor ortaya çıktı.Tabi inşallah sende böyle bişey çıkmaz.Ben çok yıprandım üzüldüm zor zamanlar geçirdim bu yüzden.
Hsg deniyo kısaca.Rahimde bi sorun var mı tüpler açık mı hepsi gözüküyo.Canim ya bu rahim filmi dediginin tam olarak adi ney.
Biliyorum canim o testi. AmaHsg deniyo kısaca.Rahimde bi sorun var mı tüpler açık mı hepsi gözüküyo.
biliyom canim o testi. Ilacla cekiliyor. Ve spekulum da takiliyor. Nasil cektiririm bilemiyorum:-( ama sen soleyince icime kurt dustu. Tekrar gidicem komiscam bahsedicem dr aHsg deniyo kısaca.Rahimde bi sorun var mı tüpler açık mı hepsi gözüküyo.
Bi sor bakalım ne diyicek.Ben uyutularak çekildim benim için çok zordu iyki de öyle yapmışım uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı hemşirelerden ağrı kesici iğne yapmalarını istedim dayanamadım ağrıyaBiliyorum canim o testi. Ama
biliyom canim o testi. Ilacla cekiliyor. Ve spekulum da takiliyor. Nasil cektiririm bilemiyorum:-( ama sen soleyince icime kurt dustu. Tekrar gidicem komiscam bahsedicem dr a
Adetim bitsim gidip konuscam artik canim. Bakalim artik:-((Bi sor bakalım ne diyicek.Ben uyutularak çekildim benim için çok zordu iyki de öyle yapmışım uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı hemşirelerden ağrı kesici iğne yapmalarını istedim dayanamadım ağrıya
Meraba kizlar. Benim her ay ki cilem adet sancisi. 21 yasindayim 9 aydir evliyim. Evlenince gecer derlerdi ama gecmedi. Adet sancisiyla birlikte kusma ishalde oluyor. Dr a gittim tetikler yapildi bi sorum yok dedi dr. tedavi olarak dogum kontrol hapi ve agri kesici verdi bekarken dogum kontrol hapini kullanmak istemedim. Evlenince esime kullanayim hem korunma olur hem tedavi dedim olmaz dedi. Haplara karsi bende cok sicak bakmiyordum vazgectim. Ama su 4 gundur hap ve hapta yetmeyince serumla geciyor. Yatak dosek yatiyom. Sabah oglen aksam ve hatta gece agri kesiciyle geciyor. Ictigim agri kesiciler canimi cok sıkıyor daha sonra. Dr um zarari olmaz sancin olunca ic dedi. Ama etraftaki herkes adet doneminde agri kesici kullanirsam cocugun olmaz kisir olursun v.s diyor. Belki kulaktam dolma bir bilgi ama icimi kemiyor yinede :-(
Meraba kizlar. Benim her ay ki cilem adet sancisi. 21 yasindayim 9 aydir evliyim. Evlenince gecer derlerdi ama gecmedi. Adet sancisiyla birlikte kusma ishalde oluyor. Dr a gittim tetikler yapildi bi sorum yok dedi dr. tedavi olarak dogum kontrol hapi ve agri kesici verdi bekarken dogum kontrol hapini kullanmak istemedim. Evlenince esime kullanayim hem korunma olur hem tedavi dedim olmaz dedi. Haplara karsi bende cok sicak bakmiyordum vazgectim. Ama su 4 gundur hap ve hapta yetmeyince serumla geciyor. Yatak dosek yatiyom. Sabah oglen aksam ve hatta gece agri kesiciyle geciyor. Ictigim agri kesiciler canimi cok sıkıyor daha sonra. Dr um zarari olmaz sancin olunca ic dedi. Ama etraftaki herkes adet doneminde agri kesici kullanirsam cocugun olmaz kisir olursun v.s diyor. Belki kulaktam dolma bir bilgi ama icimi kemiyor yinede :-(
sagol canim. Ben aslan pencesi iciyorym sancim olunca oda iyi geliyor. Denicem inshayıt tohumu kullanın en az 3-4 ay ara vermeden. ne ağrı kalır ne kist