Yok hatta az oluyor. Agri kesici icince kanamam artiyor ve rahatliyomKanaman cok mu oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hatta az oluyor. Agri kesici icince kanamam artiyor ve rahatliyomKanaman cok mu oluyor
Sagolun. Iyi gecelerİnşallah en hayırlı zamanda olur bebeğiniz iyi geceler :)
Ahh ahh sunu anneme teyzeme ablama kv me gorumceme kisacasi herkese bi anlatabilsemAdette ilaç kullanınca kısır olursun diye bişey yok rahat rahat kullanabilirsiniz.
Bir de kansızlıkta regl sancııs yapar. Sana imom öneririm. İçinde folik asir b12 demir gibi bir sürü vitamin var. Ben gebeliğimden 1 ay önce kullanmaya başlamıştım. Folbiol(tek folikasit olan) onu bırakmıştım imom omega en iyisiAmin canim benim sagolasin. Su an folik asid kullaniyom. Esim istiyor bebis. Bakalim insallah bi iko aya baslariz calismalara
Benim su an kullandigimda folik asit demir kalsiyum var. Adi folic trioBir de kansızlıkta regl sancııs yapar. Sana imom öneririm. İçinde folik asir b12 demir gibi bir sürü vitamin var. Ben gebeliğimden 1 ay önce kullanmaya başlamıştım. Folbiol(tek folikasit olan) onu bırakmıştım imom omega en iyisi
Bence imom kullan çünkü fazla folik asit yüklemesi sinir vs gibi sorunlara sebep olur. İmomun içinde her şey var akşam yatmadan önce tok karnına atıyorum. Sürekli kustuğum halde değerlerim iyi çıktı bu nedenle. Hayatımda ilk kez tırnaklarım falan uzadı :)Benim su an kullandigimda folik asit demir kalsiyum var. Adi folic trio
Cok sagol canim benim. Allah razi olsunAyy valla canım bilirim Ne pis ağrır ya. Benimde öyle olurdu. Evlen geçer dediler geçmedi. Çocuk olunca geçer dediler ilk kızımı normal doğum yaptım gene geçmedi. İkici kızım da normal doğum. Aman tahtalara mi vursam bilemedim ama baya azaldı.
Ağrı kesicı her ay içerdim. Nasıl bi ağrıysa zamanla oda iyi gelmedi. Her ay acil her ay acil.
Sen kimsenin dediğine kulak asma canım. İçin rahat edecekse başka bi doktora daha git istersen.
He bide çevrenin herşeye karışması var ki... İnsanlar zaten neden tıp okumakla uğraşsın. Ne gerek var. Ne çok biliyorlar arkadaş. Korkuyom artık yakında bu bilmişler ameliyat falanda yapıcak.
Tedavine uy canım. Boşver herkesi. Rabbim şifa bide hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip etsin inşiallah
Sagol canimDoğum kontrol hapları dediğimiz oral kontraseptifler kısırlık yapmaz. Öyle düşünmeyin. Ama başka başka ve çok fazla yan etkileri var. Yapılan araştırmalarda meme kanseri olan hastaların ciddi çoğunluğunda doğum kontrol hapı geçmişinin olduğu yapılan araştırmalarca kanıtlanmış. Mesela emboli pıhtı gibi riskleri artırıyor. Eğer ki bu gibi durumlardan genetik olarak yaşam şekli olarak risk altındaysanz daha çok tetikliyor. Ama kısırlık yapmaz korkmayın. Kilo alma tüylenme vs olabilir. Ağrı kesici alınca çocuğun olmayacağını 21 yıllık yaşamımda 4 yıllık sağlık bölümü hayatımda ilk defa duydum. Fazla ağrı kesici alımı midenizin yapısını bozar ve karaciğerinizi yorar. Ama kısırlık yapmaz. İçiniz serin olsun. Bende her ay değil ama dönem dönem bu kadar şiddetli geçiriyorum adetimi. Doktorum bana ponstan forte verdi. Adetten iki üç gün önce belirtilerle at dedi. Ama ben eğer sınavım okulum önemli bi işim yoksa atmıyorum. Adet olduğunda atınca da bi saate faydasını gösteriyor ve bi daha sonuna kadar hiç ağrım olmuyor
Sagol canim bakiyim dr uma daniscamBence imom kullan çünkü fazla folik asit yüklemesi sinir vs gibi sorunlara sebep olur. İmomun içinde her şey var akşam yatmadan önce tok karnına atıyorum. Sürekli kustuğum halde değerlerim iyi çıktı bu nedenle. Hayatımda ilk kez tırnaklarım falan uzadı :)
Bak sende sağlıkcıymışsın. Ailen neden bu kadar müdahale ediyor ben biliyorum bunun eğitimini aldım diyin. Sizinde daha bilinçli olmanız gerekir ayrıca. Tamam büyükleri kırmak istemiyorsanız saygısızlık etmek istemiyorsanız içmedim kullanmıyorum deyin. Her şeyi bilmelerine gerek yok neticede bu mahreminizSagol canim
Ben meslek lisesi hemsirelim mezunuyum unidem devam ediyom saglik olumaya
Yillarca her ay agrikesici ictim ve cevremdeki bir çok kişi hicbirimiz kısırlıkla ilgili sıkıntı yaşamadık ama adet sancisi her zaman sebepsiz değildirMeraba kizlar. Benim her ay ki cilem adet sancisi. 21 yasindayim 9 aydir evliyim. Evlenince gecer derlerdi ama gecmedi. Adet sancisiyla birlikte kusma ishalde oluyor. Dr a gittim tetikler yapildi bi sorum yok dedi dr. tedavi olarak dogum kontrol hapi ve agri kesici verdi bekarken dogum kontrol hapini kullanmak istemedim. Evlenince esime kullanayim hem korunma olur hem tedavi dedim olmaz dedi. Haplara karsi bende cok sicak bakmiyordum vazgectim. Ama su 4 gundur hap ve hapta yetmeyince serumla geciyor. Yatak dosek yatiyom. Sabah oglen aksam ve hatta gece agri kesiciyle geciyor. Ictigim agri kesiciler canimi cok sıkıyor daha sonra. Dr um zarari olmaz sancin olunca ic dedi. Ama etraftaki herkes adet doneminde agri kesici kullanirsam cocugun olmaz kisir olursun v.s diyor. Belki kulaktam dolma bir bilgi ama icimi kemiyor yinede :-(
Benimde agrim cok oluyor rahmim ters normalde on tarafa mesanenin ustune dogru olur benimki bagirsaklarin ustune dogru ve kendi icinde kivrilmis sekildeymis bende agri kesici içmeden duramiyorum ponstan diye bir agri kesici var iyi geliyor banaMeraba kizlar. Benim her ay ki cilem adet sancisi. 21 yasindayim 9 aydir evliyim. Evlenince gecer derlerdi ama gecmedi. Adet sancisiyla birlikte kusma ishalde oluyor. Dr a gittim tetikler yapildi bi sorum yok dedi dr. tedavi olarak dogum kontrol hapi ve agri kesici verdi bekarken dogum kontrol hapini kullanmak istemedim. Evlenince esime kullanayim hem korunma olur hem tedavi dedim olmaz dedi. Haplara karsi bende cok sicak bakmiyordum vazgectim. Ama su 4 gundur hap ve hapta yetmeyince serumla geciyor. Yatak dosek yatiyom. Sabah oglen aksam ve hatta gece agri kesiciyle geciyor. Ictigim agri kesiciler canimi cok sıkıyor daha sonra. Dr um zarari olmaz sancin olunca ic dedi. Ama etraftaki herkes adet doneminde agri kesici kullanirsam cocugun olmaz kisir olursun v.s diyor. Belki kulaktam dolma bir bilgi ama icimi kemiyor yinede :-(
Amin canım.Allah hepimizden razı olsunCok sagol canim benim. Allah razi olsun
Aa cok tebrik ederim, zeytinagaci idin değil mi ? :)Doktoru dinlemeyip etrafı dinliyosun biz sana ne diyelim?
6 sene Doğum kontrol hapı içip bıraktıktan sonra ilk denemede hamile kaldım
Yani millete bakarsak ben kısır olmuştum
Doktoruna git kist mi var ne var onu öğren
Bu kader ağrı normal değil