Regl'in bittikten sonra hemen doktora gitmelisin. Yoğun ağrı sebepsiz değildir hiç bir zaman. Muhakkak kist falan gibi bişey vardır.Merhaba kizlar ben 22 yasinda bekarim ve adet donemimde asiri derecede sancim oluyor dayanamiyorum hem karnimda hemde bacaklarimda oluyor bu sanci...Bu donemlerde agri kesici kullanmak zararli diyorlar ozelliklede ilerisi icin cocuk faln olmaz diyorlar ama ben yinede dayanamiyorm arveles kullaniyorum bu cok zarar vermez diye duydum ama emin degilim bilgisi olan varsa yardim ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler...
Aynen bana da aynısını söylüyorlar. Ama alakayı kuramadim ben.Evet asiri derecede kesiliyor cogu insanda evlenmeden gecmez o sanci kizken hep olur diyorlar dogal yontemlerle mumkun degil gecmiyor
Merhaba kizlar ben 22 yasinda bekarim ve adet donemimde asiri derecede sancim oluyor dayanamiyorum hem karnimda hemde bacaklarimda oluyor bu sanci...Bu donemlerde agri kesici kullanmak zararli diyorlar ozelliklede ilerisi icin cocuk faln olmaz diyorlar ama ben yinede dayanamiyorm arveles kullaniyorum bu cok zarar vermez diye duydum ama emin degilim bilgisi olan varsa yardim ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?