How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Adet sancilari yasayanlarin hamileligi kolaymi geciyor

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
merhaba arkadaslar.
ben 9 haftalik hamileyim. Hic bir belirtim yok,sancim yok,agrim ve migde bulantim yok. Söyle duymustum, eger adet dönemi coook sancili agrili gecen kadinlarin hamileligi cok kolay geciyormus. Ve adet dönemi sancilari olmayanlarin hamileligi de zor geciyormus. Nekadar dogru bu?
Tesekkür ederim

Ben bu konuda deneyimli değilim fakar bir arkadaşım vardı kız adet olurken resmen doğuruyordu sanki alnından terler akiyordu kıvranıyordu ama bende oldugumu bile anlamam cogu zaman
Demem o ki arkadaşımın doğumda daha az canının yanması olası çünkü zaten her adet oluşunda doğumun bir pratiğini yapmış gibi oldu ama benim bu şekilde bir acı sanci yaşamadığım için bana daha katlanılmaz gelebilir
Yani bu soylenilen olası bence

ben adet sancimda yerde emekliyordum. Ölüyordum. Ne okula gidebiliyordum,ne de calistigim büroya. imkansizdi. cok cok sancim vardi. Ilk 4 gün istifra ediyordum. Suan hamileyim. Hic belirtim yok. Bazen erken yatiyorum okadar. Merak ettim alakasu varmi diye.

merhaba arkadaslar.
ben 9 haftalik hamileyim. Hic bir belirtim yok,sancim yok,agrim ve migde bulantim yok. Söyle duymustum, eger adet dönemi coook sancili agrili gecen kadinlarin hamileligi cok kolay geciyormus. Ve adet dönemi sancilari olmayanlarin hamileligi de zor geciyormus. Nekadar dogru bu?
Tesekkür ederim
Ben daha 7 haftalık hamileyim adet dönemlerimde yataktan çıkamam en az 6 tane ağrı kesici alırım o bile etki etmez ama şu an koku hassasiyeti bel ağrısı kasık agrisi hepsi mevcut. Bu konuyla pek alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu biraz şans işi sanırım

Benm.adetlerim de agrili olur cok kotu olurum, 12 haftalik hamileyim ama hamileligim fena degil kasik agrim ve bel agrilarim oluyor ilk haftalarda koki hassasiyeti vardi onun disinda rahatim, bence kizlar bu konuda annelerine benziyor benm anneminde aynen boyle gecmis cogu arkadasmda ayni annesi gibi gecrmis

Hamileligin rahat gecmesiyle alakasi yok benimde cok asiri agrili olurdu igne kullanmadan imkani yok gecmezdi hamilelikte kasik agrim hic bitmiyor gerci bebegim cok asagida onunda etkisi var.. Hatta normalde adet olmam gereken hafta dahada artiyor kasik agrim suan.. Sadece agrilara aliskin oldugumuz icin dogum agrisi belki cok agir gelmeyebilir zaten her ay siddetli agri cekiyoruz belki bu konuda fark olur..

Benm.adetlerim de agrili olur cok kotu olurum, 12 haftalik hamileyim ama hamileligim fena degil kasik agrim ve bel agrilarim oluyor ilk haftalarda koki hassasiyeti vardi onun disinda rahatim, bence kizlar bu konuda annelerine benziyor benm anneminde aynen boyle gecmis cogu arkadasmda ayni annesi gibi gecrmis
Evet bu da olabi
Hamileligin rahat gecmesiyle alakasi yok benimde cok asiri agrili olurdu igne kullanmadan imkani yok gecmezdi hamilelikte kasik agrim hic bitmiyor gerci bebegim cok asagida onunda etkisi var.. Hatta normalde adet olmam gereken hafta dahada artiyor kasik agrim suan.. Sadece agrilara aliskin oldugumuz icin dogum agrisi belki cok agir gelmeyebilir zaten her ay siddetli agri cekiyoruz belki bu konuda fark olur..
Tesekkür ederim. Ben birde Vajinismusu yenmis biriyim. O sürec de cok zor du benim icin. Dogumdan cok cok korksamda cok mutluyum. Yarin yine kontrolum var. Altdan kontrol ettiremedim
cok korktugum icin. Yarin yine denencek. Insallah muane yi yaptirabilirim:(

Evet bu da olabi

Tesekkür ederim. Ben birde Vajinismusu yenmis biriyim. O sürec de cok zor du benim icin. Dogumdan cok cok korksamda cok mutluyum. Yarin yine kontrolum var. Altdan kontrol ettiremedim
cok korktugum icin. Yarin yine denencek. Insallah muane yi yaptirabilirim:KK43:
Cok daha zorlu sureclerden gectiginiz icin hamileliginiz kolay gecebilir mesela benimle ayni kasik bel agrisi yasarsiniz ben ölüyorum derken siz bu ne ki ben nelerini gordum dersiniz.. Birde hamileyseniz doktorunuz neden alttan muayene ediyor gerek yok istemediginizi belirtin..

Cok daha zorlu sureclerden gectiginiz icin hamileliginiz kolay gecebilir mesela benimle ayni kasik bel agrisi yasarsiniz ben ölüyorum derken siz bu ne ki ben nelerini gordum dersiniz.. Birde hamileyseniz doktorunuz neden alttan muayene ediyor gerek yok istemediginizi belirtin..
Nasil?? Altdan muaneye gerek yokmu????!!
Bana doguma kadar en az 10 kez olman lazim dedi?!? Ayyyy sevindirdin beni! Altdan muane hic olmadim olamadim vajinismusdan dolayi. Buyüzden cok cok korkuyorum .

Bana doguma kadar en az 10 kez olman lazim dedi?!? Ayyyy sevindirdin beni! Altdan muane hic olmadim olamadim vajinismusdan dolayi. Buyüzden cok cok korkuyorum .
Eger keseniz görunmedi ise bir sıkıntı varsa bakabilir ama onun harici kese kalp atisi hepsi karindan görunebiliyorsa tabiki gerek yok.. Bende rahim boyu kisaligi var yani rahim bebegi tasimiyor oyuzden dikis atiliyor 14. Haftamda rahime dikis atildigi halde doktorumuz alttan muayene gerek duymadi hic dedigim gibi bir sıkıntı olmadigi surece alttan bakilmiyor benim bildigim...

Doğuma üç hafta kala çatı muayenesi olana kadar hiç alttan muayene edilmedim. Sıkıntılı bir durumun olmadığı sürece buna mecbur değilsin.

Külliyen yalan!!!
Acillik olacak kadar sancılı geçer adet dönemlerim
Hamilelik bulantı kusma miğde yanması batma tansiyon velhasıl hepsini yaşadım
Alakası yok bence
Çok sıkıntılı geçti hamileliğim benim

Doğuma üç hafta kala çatı muayenesi olana kadar hiç alttan muayene edilmedim. Sıkıntılı bir durumun olmadığı sürece buna mecbur değilsin.
Gercekdenmi? dünden beri uyuyamadim yarinki muaneden cok korkuyordum. icimi cok rahatlattin. Insallah korkularimi yener bebege konsantre olabilirim. Herseyden cok korkuyorum. Allaha sükür hamileligimin basindayim ama sporda yapiyorum,geziyorumda. hic bir skntim yok. Insallah böyle kalir

Eger keseniz görunmedi ise bir sıkıntı varsa bakabilir ama onun harici kese kalp atisi hepsi karindan görunebiliyorsa tabiki gerek yok.. Bende rahim boyu kisaligi var yani rahim bebegi tasimiyor oyuzden dikis atiliyor 14. Haftamda rahime dikis atildigi halde doktorumuz alttan muayene gerek duymadi hic dedigim gibi bir sıkıntı olmadigi surece alttan bakilmiyor benim bildigim...
ben ilk 5. haftada gitmistim. kese görülmedi henüz yeni oldugu icin. Kan falan alinmisti.ultrason yapti karindan tam belli degil ama hamilesin dedi. ama kese belli degil dedi. Buyüzden yarin randevum var. Insallah altdan muane olmam.Beni cok rahatlattiniz. kabus görüyordum. Tesekkür ederim

Back