• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet öncesi sinir ve stres:/

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
kızlar ben adet olmadan önce cok stresli ve sinirli oluyorum ya:S ne yapmam gerekli yardım edebilecek varmı:S sevgilim alttan alıyo anlıyo ama yazık artık ben bile bazen yaptığım triplere gülüyorum sonra o derece normalde cok güleryüzlüyümdür adet öncesi resmen şeytanlaşıyorum herşeye ağlayasım geliyo vala:D

aynısı bendede o kadar sinirli oluyorum ki kimse o süre zarfında yanıma yaklaşamıyor.Durmadan çikolata yemekte işe yaramıyor vallahi:)

harbiden ya ben bunu yeni yeni fark ettim.hem kavga çıkarmaya çalışıyorum salak gibi:22:

size katılıyorum bende aynı şekildeyim:) peki ne yapmalıyız böle içebilceğimiz bi çay filan bilen:D ben cok rahatsız oluyorum bu halimden ya:/

harbi ne yapmalyız elimizde olmadan bir patlama yapıyoruz işte.

hasta oldugumuzda da rahatlama oluyor dimi:9:

arkadaşlar geçen gün saba tümerin programında ibrahim saraçoğlu adet günlerini ağrılı sancılı ve en önemliside stresli geçiren bayanlar için PAPATYA çayını önerdi...
çok iyi geliyomuş sinir ve stresi azaltıp rahat geçirmeyi sağlıyomuş..bende görümcemle paylaştım oda çok kötü geçiriyomuş..sinir ve stres hat safhadaymış adet günlerinde..inş hepinize iyi gelir..deneyin paylaşın yorumlarınızı....

evet ya böyle resmen diken üstündeyim hep naz yapıyım birileri ilgilensin ben gıcıklık yapıyım filan:D hasta oluncada yaptığım triplerin ettiğim kavgaların pişmanlığını yaşıyorum:D bu kadar gergin olmakta çabasııı

arkadaşlar geçen gün saba tümerin programında ibrahim saraçoğlu adet günlerini ağrılı sancılı ve en önemliside stresli geçiren bayanlar için PAPATYA çayını önerdi...
çok iyi geliyomuş sinir ve stresi azaltıp rahat geçirmeyi sağlıyomuş..bende görümcemle paylaştım oda çok kötü geçiriyomuş..sinir ve stres hat safhadaymış adet günlerinde..inş hepinize iyi gelir..deneyin paylaşın yorumlarınızı....

teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim:) cok da ağrım oluyodu ya inşallah iyi gelir

kızlar, bu konuda adaçayının, civanperçemi çayının iyi geldiğini duymuştum.
bir de marketlerde özel günler için bitki çayları var. (üzerinde özel günler için olduğu yazıyor zaten)
ama hiçbirini araştırmadan, yanlış şekilde kullanmayın.

Son düzenleme:
kızlar papatya çayı içtim cok kötü ya resmen bide içinde papatya vardı tiksindim cafede:D hiçte bi fark olmadı yine sinir küpüydüm:1:

Ah kızlar bana bir çözüm yolu bulun. Regl öncesi 1 hafta ve regl olduğum zamanlarda ağlayıp her şeye dertlenmekten bıktım:5:
3 gündür kendimi balkondan atmadığıma şükrediyorum. Sürekli sevdiğim adamın beni sevmediği aklıma geliyor, normal zamanda bunu pek dert etmem.Sınavlarım başlıyor yarın, nasıl kurtulacağım bu durumdan ben:2:

canım aynı seyı bendede var ben ay halı olunca cok sınırlı oluyorum ve benım de esım altan alıyo ama nereye kadar ama.Bende onu mumkunse kırmamaya calısıyorum elemden geldıkce bence arkadasım sende yapma sonucta hastalandıktan sonra gecıyo sınırın

kızlar ben adet olmadan önce cok stresli ve sinirli oluyorum ya:S ne yapmam gerekli yardım edebilecek varmı:S sevgilim alttan alıyo anlıyo ama yazık artık ben bile bazen yaptığım triplere gülüyorum sonra o derece normalde cok güleryüzlüyümdür adet öncesi resmen şeytanlaşıyorum herşeye ağlayasım geliyo vala:D

ben adet öncesi dönemimde kayıp balık nemo adlı animasyonda hüngür hüngür ağlamayı başarabilen bir insana dönüşüyorum :)) kapı çalsa gözüm dolar bu daha mı iyi sence :)) bayan olmanın çocuk sahibi olmanın hormonlarla yönetiliyor olmanın verdiği sıkıntılar bunlar :)

Back