• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi sendromu

_Heidiii_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
4
2
36
33
Yıllardır adet öncesi sendromu pms yaşıyorum doktorlar hormon tedavileri denemediğim hiç bir sey kalmamıştı taki hayıt tohumu mucizesi ile tanisana kadar internette yaptığım araştırmalar da karşıma çıkan son çare bunu da deneyeyim ki diyip başladığım ve iyiki başladığım bir kür kendim çok çektiğim icin benim gibi olanlara da faydam olsun diyerek buraya yazmak istedim aktardan aldigim bir şişe hayit suyu ile gerçekten kendime geldim benim gibi sıkıntı yasayan sinirlilik depresyon aglama krizleri tatlı krizleri deride döküntü egzama ağrı şişkinlik seboreik dermatit bütün herseyime deva oldu benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum 🤗

Hayıt suyu 👍🏻
Geçmiş olsun.
Kullanılması gereken miktar nedir?
Kaç gün süreyle ictiniz âdet öncesinde?
Âdet olunca da iciliyor mu?

Hayıt suyu 👍🏻
Geçmiş olsun.
Âdet olunca da ic

Hayıt suyu 👍🏻
Geçmiş olsun.
Âdet olunca da iciliyor mu?
4/1 cay bardağı üzerine su eklenerek içiliyor evet adet doneminde de içiliyor 3 ay sureyle kullanılması gerekiyormus fakat ikinci gunde bile etkisini hemen hissediyorsunuz teşekkür ederim 🤗

Yıllardır adet öncesi sendromu pms yaşıyorum doktorlar hormon tedavileri denemediğim hiç bir sey kalmamıştı taki hayıt tohumu mucizesi ile tanisana kadar internette yaptığım araştırmalar da karşıma çıkan son çare bunu da deneyeyim ki diyip başladığım ve iyiki başladığım bir kür kendim çok çektiğim icin benim gibi olanlara da faydam olsun diyerek buraya yazmak istedim aktardan aldigim bir şişe hayit suyu ile gerçekten kendime geldim benim gibi sıkıntı yasayan sinirlilik depresyon aglama krizleri tatlı krizleri deride döküntü egzama ağrı şişkinlik seboreik dermatit bütün herseyime deva oldu benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorumormon tedavisine başlamak isterdx

Yıllardır adet öncesi sendromu pms yaşıyorum doktorlar hormon tedavileri denemediğim hiç bir sey kalmamıştı taki hayıt tohumu mucizesi ile tanisana kadar internette yaptığım araştırmalar da karşıma çıkan son çare bunu da deneyeyim ki diyip başladığım ve iyiki başladığım bir kür kendim çok çektiğim icin benim gibi olanlara da faydam olsun diyerek buraya yazmak istedim aktardan aldigim bir şişe hayit suyu ile gerçekten kendime geldim benim gibi sıkıntı yasayan sinirlilik depresyon aglama krizleri tatlı krizleri deride döküntü egzama ağrı şişkinlik seboreik dermatit bütün herseyime deva oldu benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum 🤗
Hormon tedavisini düşünüyordum madem öyle önce hayıt tohumu deneyeyim. Bir de yumurtlama sonrası cinsel isteksizlik başlıyor bende. Adet günümden bir gün önce isteğim bi tık artıyo. Sizin bu konuda sıkıntınız ya da tecrübeniz oldu mu?

Back