- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.504
- 333
- Konu Sahibi streshanim
Neyse ki yalnız değilmişim. Paragrafta yazdığınız şeylerin aynılarını ben de yaşıyorum konu sahibi. Hatta tahammülsüzlük seviyem o kadar artıyor ki ben kendime bile tahammül edemiyorum. Elimden gelse kendimi bir kaşık suda boğacağım yani o derece. Yüz yıl önce yaptığım veya söylediğim saçma sapan bir şeye takılıp ben onu niye yaptım ki, üff bunu da nasıl söylemişim ne salakmışım diyorum kendi kendime. Sonra pms dönemi geçince de buna niye takıldım ben ya diye hayıflanıyorum
Bir de bende gözlemlediğim şu şekilde çalışıyor pms dönemi. Eğer regl döneminden önce fiziksel ağrılarım erken başlar ve çok olursa psikolojik belirtileri çok yaşamıyorum. Ama şayet ağrım sancım çok olmazsa bu sefer ruh halim bitiriyor beni. Aşırı bir gerginlik, her şeye patlama, herkesin her dediğinin gözüme batması, tartışmaya girme(istemsiz) ne ararsanız var yani. Fizyolojik belirtilerin çözümünü bir şekilde buluyoruz da bizi asıl mahveden ruh hali gel gitleri bence.
Bir de bende gözlemlediğim şu şekilde çalışıyor pms dönemi. Eğer regl döneminden önce fiziksel ağrılarım erken başlar ve çok olursa psikolojik belirtileri çok yaşamıyorum. Ama şayet ağrım sancım çok olmazsa bu sefer ruh halim bitiriyor beni. Aşırı bir gerginlik, her şeye patlama, herkesin her dediğinin gözüme batması, tartışmaya girme(istemsiz) ne ararsanız var yani. Fizyolojik belirtilerin çözümünü bir şekilde buluyoruz da bizi asıl mahveden ruh hali gel gitleri bence.