- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
Eskiden böyle değildi ama kızlar ciddi ciddi beni son yıllarda bu pms dediğimiz adet öncesi sendrom sarsmaya başladı. 30 yaşından sonra daha beter oluyormuş cidden. Adet dönemi çektiğim ağrıları geçtim, bir hafta öncesinde başlayan hormonal değişim psikolojimi alt üst ediyor. Her ayın 1 haftası depresyon geçiriyorum resmen. Sanki dünya başıma yıkılmış. Mutsuz, sinirli, tahammülsüz berbat bir insan haline geliyorum. Dışarıya yansıtmamaya çalıştıkça da kendimi yiyip bitiriyorum. Bu dönem herkese ayrı gıcık oluyorum dengesizlesiyorum. Bi de durduk yere cok alakasız saçma şeylere ağlama var. Gerçekten kendime bile tahammülüm kalmıyor. Psikolojik dalgalanmalar beni mahvediyor.
Var mı benim kadar ağır geçirenler bu dönemi? Ne yapmamız lazım? Bunun bir çözümü yok mudur? Yumurtalıklarımı aldırasım var o derece. Doğum yapmadım diye mi cezalandırıyor bünyem beni nedir bu ya ;(
Var mı benim kadar ağır geçirenler bu dönemi? Ne yapmamız lazım? Bunun bir çözümü yok mudur? Yumurtalıklarımı aldırasım var o derece. Doğum yapmadım diye mi cezalandırıyor bünyem beni nedir bu ya ;(