Adet öncesi pozitif test

birtebessumm27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
5
2
1
25
Kızlar banada yardımcı olurmusunuz. Adetimden 4 gün önce test yaptım negatif die atıım ertesi gün baktım silik çizgi adetime 2 gün kala tekrar yaptım yine ertesi gün baktım oda silik çizgi üstüne adet gördüm ama 3 gün sürdü adetim bitince tekrar test aldım yaptım yine silik çizgi sizce??? kaset test adetimden
Önce strip test adetimden sonra

Eklentiler

• 1000011158.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 250
  • 1000010960.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 223
İlk 10 dakikadan sonra çıkan çizgi kuruma çizgisidir. Siz yinede emin olmak adına kan verin

10 dk sonra çıkan çizgileri dikkate almayınız şüpheniz varsa kan verin

Merhaba şuan hamile misiniz? Bende adet gördüm ama adet sonrası pozitif çıktı testim

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum adetime 3 gün var bu sabah ilk idrarala test yaptım ve hemen böyle çıktı ilk 5 dakika içinde sizce varmı gebelik

Eklentiler

• IMG_20250217_124039.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20250217_124023.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar merhaba bu ay ovulasyın testiyle pik görünce şansımı denedim adetime 3 gün var kaset test yaptım bugün çok silik çizgi gördüm teste yorum yapar mısınız sizce bosuna mı umitleniyorum

Eklentiler

• IMG_1865.jpeg
    207,4 KB · Görüntüleme: 77
Bi yorumda gördüm kuruma çizgisi oldugunu dusunup su damlattım şuan tekrar atıyorum test fotosunu

Eklentiler

• IMG_1868.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba 4 gün sürdü adetim. Adet bitiminde beta degerin arttı. 20 58 ve 99 çıktı doktor gebelik var dedi. Siz verdiniz mi test
Merhaba test vermedim. Adetin 4. Günü erken gebelik testi yaptım akşam saati. Hafif var gibi geldi ama yoktu çıksa belirgin çıkar diye düşündüm . Benimde 3 gün sürdü 2 gün yoğun 3. Gün kahverengi olacak şekilde şuanda çok az arada beyazla karışık açık kahve akıntım geliyor hala ve aşırı uykum var. Akşam direk uykum geliyor gerginim anlam veremiyorum. Siz kaçıncı gün öğrenmiştiniz 20 değerini. Yani nasıl yorumladı geç döllenmemi oldu? Belirtileriniz neydi adet olmanıza rağmen neyden şüphelendiniz

Aslında belirtim hiç kalmamıştı. Sadece doktorum antibiyotik yazdı enfeksiyon için ben de ne olur ne olmaz diye adet bitiminde beta baktirayim öyle kullanayım diye düşündüm ve o şekilde dusmedigini fark ettim. Doktorum çok erken bir kimyasal gebelik yüzde 90 düşüş olacak dedi. Benimde dünden beri kahverengi akıntım geliyor ve aşırı uykum var. Pazartesi veya cumartesi günü beta vereceğim . Bakalım nasıl olacak sonuç.

Benim sat 10 ocakti o ay değerlendirdik. Adete bir hafta kala aşırı göğüs ağrısı geldi ben de gittim kan verdi o şekilde öğrendim ki o zamanlar değerim sırasıyla iki gün arayla 7.5 sonra 9.9 sonra 7.5 olarak çıktı. Sonra adet oldum bütün belirtilerim gitti ama bu seferde betam artmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…