Merhaba çok ama çok teşekkür ederim Allah sizinle birlikte tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah. Benimde yumurtlamadan 2 gün sonra baş agrım oldu kısa sürdü benim ki ama sonradan baş agrım hep devam etti özellikle öğrenmeden bir kaç gün önce baya ağırdı. Yanı kasıklarda kasıkların alt kısmında falan olması normal heralde. Benimde ilk gebeliğim olduğu için yanlış bir şey söylemek istemem. Kimi insanlarda kasık ağrısı olmadan sadece bel ağrısı, kimilerinde bel ağrısı olmadan azcik kasık ağrısı oluyor. Inşallah belirtileriniz bebektendir. Bu arada eğer tutunamamış olsa bence kanama falan olurdu heralde o konuda bir bilgim yok. Siz yine de şüphe duyduğunuz ve değerlendirdiğiniz ayda çok ağır işler yapmayın.Merhaba öncelikle bebişiniz hayırlı uğurlu olsun sağsalim kucağınıza almak nasip etsin rabbimsizin bütün mesajlarınızı okudum çünkü benim şuanki belirtilerime çok benziyor. Benim yumurtlamadan sonra kaısklarım değilde kasıkşarımın altı yani genital bölge im tam ortası sağlı sollu her gün yaklaşık 10 güm boyunca batm ve sızlama oldu. Aynı dediğiniz gibi birden bire kesildi şuan yok mesela adetime 4 gün var. Acaba diyorum yanlış bişey yaptımda tutunmdımı şuandada tam yumurtalıklarım yine aynı bir sağ bir sol olarak ağrıyor ama aynı yer değil diğeri kasık altı bu yumurtalık olduğu yeri. Ben 2 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz inşallah olmuştur ya sizin yazdıklarınızla umutlandım. Bide yumuelamadan sonra baş ağrısı yaşadım 4 5 gün geçmedi.