Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Ben de çok üşümüştüm gebeliğimi öğrenmeden önce, embriyonun yerleşmesi için vücut sıcaklığının artması gerekiyormus, vücut sıcaklığı arttığı için de üşüme oluyor galiba, hadi hayırlısı 😊
Öyle mi, üşüme belirtisi çok göremedim. Sevindim şimdi. 2 gün sonra test yapıcam kısmetse, kahverengi akıntı regliye dönmezse tabii😊

Ben regli oldum canım biraz önce geldi. sen naptın verdin mi kan?
Sizde de lekenlenme olarak baslayıp devamında regliye döndü değil mi? Benimki de öyle olabilir, bir iki gün daha bekliycem. Hayırlısı olsun hakkınızda💕

Sizde de lekenlenme olarak baslayıp devamında regliye döndü değil mi? Benimki de öyle olabilir, bir iki gün daha bekliycem. Hayırlısı olsun hakkınızda💕
Benim öğlenden beri bir ağrı vardı karnımda regl olacak gibi ve belimde ama regl değidlidr belki ebbektir diye kafam da kuruyordum ama tuvalete gittim peçeteye geldi direk. şu anda da kasıklarım çok ağrıyor. hayırlısı olsun herkes için..

Benim öğlenden beri bir ağrı vardı karnımda regl olacak gibi ve belimde ama regl değidlidr belki ebbektir diye kafam da kuruyordum ama tuvalete gittim peçeteye geldi direk. şu anda da kasıklarım çok ağrıyor. hayırlısı olsun herkes için..
Ben
Yaaa😢ben verdim kan.persembeyi bekleyeceğim. Regl kanı olduğundan emin misin canım benim hala ara ara kahverengi lekelerim geliyor. Belki senin de oyledir
Canım seninki erken gebelik testinde çıktı di mi? Benim test gelse kesin bugün yapardım. Benim de henüz regliye dönmedi, kahverengi leke şeklinde

Merhaba arkadaşlar ben adetime 3 gün varken yani dün erken gebelik testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi ilk 5 dakika içinde çıktı aynı gün hastaneye gidip kan verdim kan sonucum 7,8 çıktı doktor bana adetin henüz gelmediğini gebelik olabilirde olmayabilirde dedi adetten ya da gecikince tekrar kan vermelisin iki katına çıkmalı dedi adet günüm 14 perşembe günü aranızda bu şekilde olup yükselen var mı yoksa kimyasal gebelik midir bu arada bugün tekrar test yaptım normal gebelik testiydi yine ikinci çizgi ilk dakikalarda çıktı soluk gibi ama düne nazaran daha koyu gibi çok belli olmuyor ekleyeceğim eke sizde durum nedir evet beklemek gerekiyor ama bekleyemiyor insan ☺️☺️ Birde dün ve bugün bel kasık ağırısı vuruyo sanki adet olacakmışım gibi pembe olan dünki test diğeri bugünki test

Eklentiler

• 36705B42-1695-44B7-9D6B-ED5F969ECDCD.webp
    36705B42-1695-44B7-9D6B-ED5F969ECDCD.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 284
  • 999A4355-02F8-477A-A4E1-86CF008DDAF2.webp
    999A4355-02F8-477A-A4E1-86CF008DDAF2.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 273
  • 849DDDFC-0059-456C-87A3-6428ADDAF178.webp
    849DDDFC-0059-456C-87A3-6428ADDAF178.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 254
  • 526465B3-0738-45CB-ADDF-5D5A33834215.webp
    526465B3-0738-45CB-ADDF-5D5A33834215.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 269
Yaaa😢ben verdim kan.persembeyi bekleyeceğim. Regl kanı olduğundan emin misin canım benim hala ara ara kahverengi lekelerim geliyor. Belki senin de oyledir
Yok regl kuzum belli yani kırmızı kırmızı olmaya başladı.ay hadi inşallah kan sonucun çok çok güzel çıkarrr:)

Kızlar acilll!!!

Bu yerleşme kanaması bat'tan kaç gün önce oluyor? Yarın bat günüm. Çok özür dileyerek söylüyorum, iç çamaşırımda leke gördüm. Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve akıntım vardı. Test yapmak için umutluydum, tam da günümün geçmesini bekliyordum.

Yok regl kuzum belli yani kırmızı kırmızı olmaya başladı.ay hadi inşallah kan sonucun çok çok güzel çıkarrr:)
Ben de regli oldum😁 bu ay sizle aynı gelişti, regli olup hamile kalan da oluyomuş ama %3 falandır😂 istediğimiz zaman, hayırlısı olsun🌸

Ben de regli oldum bu ay sizle aynı gelişti, regli olup hamile kalan da oluyomuş ama %3 falandır😂 istediğimiz zaman, hayırlısı olsun🌸
Evet artık önümüzde ki ayalara bakacağız inşallah.. şimdi bu arada yumurta kalitesini arttırıcı ve sperm kalitesini arttırıcı şeyler yapmak lazım😁 onlara bakacağım biraz onları yapayım diyorum bir.masajlar falan varmış onları gördüm geçen onu denicem😂 bize o da vurmaz ya sanmam yani o konuda hiç umudum yok bak bu ay o kadar kişi yazdı yine kalan biz her ay aynı şey 4 senedir😂 neyse vardır bir hayır tabiki de inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler o zaman takipte kalalım birbirimizi bence:))

Evet artık önümüzde ki ayalara bakacağız inşallah.. şimdi bu arada yumurta kalitesini arttırıcı ve sperm kalitesini arttırıcı şeyler yapmak lazım😁 onlara bakacağım biraz onları yapayım diyorum bir.masajlar falan varmış onları gördüm geçen onu denicem😂 bize o da vurmaz ya sanmam yani o konuda hiç umudum yok bak bu ay o kadar kişi yazdı yine kalan biz her ay aynı şey 4 senedir😂 neyse vardır bir hayır tabiki de inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler o zaman takipte kalalım birbirimizi bence:))
Bir de regli günü tam gelmeden moda girmeyelim.Bu işin nihai noktası test ama insan belirti olunca acaba mı diyor😂 instagramda birgebenin günlüğü var, o tarz masajlar falan gösteriyor. Bakabilirsin canım. İnşallah sağlıkla olsun. Haberleşiriz🖐🏼

Bir de regli günü tam gelmeden moda girmeyelim.Bu işin nihai noktası test ama insan belirti olunca acaba mı diyor😂 instagramda birgebenin günlüğü var, o tarz masajlar falan gösteriyor. Bakabilirsin canım. İnşallah sağlıkla olsun. Haberleşiriz
bencede ben uzun zamandır bu moda girmiyordum hatta buralarada pek uğramıyordum çünkü hemen bir sebep bulyordum kendime ama bu ay nedense pek umutlandım ondan oldu:)) evet evet bende onu dicektim ond gördüm zaten şmdi bu ay şu masaj vs denicem bakalım hayırlısı.. amin inşallah görüşürüz🖐🏼

Kızlar bir kaç gün önce göbegimden aşağıya kahverengi çizgi indiğini fark etmiştim bazı kadınlarda 1. Ayda başlıyormuş hatta hamilelik belirtisi diyorlar bugünde tesadüfen gobek deligimin renginin koyulastıgini fark ettim bir de göğüs halkasi icinde ele gelen pütürler var sizce hamilelik var mıdır. Bata 5 gün kaldı. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Tam vazgeçtim artık hasta olucam derken hep bir şey oluyor ve yeniden umutlanıyorum. Acaba psikolojik mi nedir bu 😥

Kızlar bir kaç gün önce göbegimden aşağıya kahverengi çizgi indiğini fark etmiştim bazı kadınlarda 1. Ayda başlıyormuş hatta hamilelik belirtisi diyorlar bugünde tesadüfen gobek deligimin renginin koyulastıgini fark ettim bir de göğüs halkasi icinde ele gelen pütürler var sizce hamilelik var mıdır. Bata 5 gün kaldı. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Tam vazgeçtim artık hasta olucam derken hep bir şey oluyor ve yeniden umutlanıyorum. Acaba psikolojik mi nedir bu 😥
O erken gebelik testleri güvenilir olmuyor bende yaptım negatif ti 3 gün öncesi sonra adet günü pozitif gördüm hamileydim

Back
X