Adet öncesi gebelik belirtileri

saygı olduktan sonra her şeye yorum yapabiliriz.sonuçta paylaşım yapılıyor ve soru soruluyor.burda yanlış bilgi verecek psikolıji bozacak bir durum yok ortada
Psikoloji bozacak durumu da bırakın ben bileyim ya gerçekten her şeyde fikir beyan etmek yorum yapmak zorunda mısınız ?

Haklısınız ama zaten sürekli takip ediyoruz siteyi,bir konu hakkında yüz kere araştırma yapıyoruz. arkadaş öyle dedi diye aa ben hamileyim diye düşünmez kimse ki.gider kanını verir.

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim bir doktorun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir adet gününe kadar ilişkiye girmemiz gerekiyormu

bir haftadır bu yorumu yazmayı mı düşünüyordun :)yani daha psikolog musun psikiyatr misin onu bile bilmiyorsun ikilemde kaldın sanırım .. ah ah neyse bu yorumu burda kapatıyorum sana daha asla cevap vermicem haftaya yazarsın yorum.

Bence bunu sadece gereklilik olarak görmeyin öncelikle. Ama evet yani eğer yumurtalık takibi veya ovülasyon testi ile yumurtlamayı takip etmediyseniz doktorunuzun önerdiği günler dışında da ilişkiye girebilirsiniz. Belki geç yumurtluyor da olabilirsiniz buradan bilemeyiz. Adet döngünüze ve son adet tarihinize göre doktorunuz tahmini yumurtlama olasılığı yüksek günlerde ilişkiye girmenizi tavsiye etmiş. Bazen yumurtlama olasılığı düşük görülen günlerde de yumurtlama olabiliyor. Kısacası siz bilirsiniz. Aktif cinsel hayatı olmayan ve çocuk düşünen kişilere ovülasyon testi ile takip edilmesini öneriyorlar. Ama zaten aktif ise gerek yok, tercihen kullanılabilir.

İki gündür de karın ağrısı var hamile olabilir miyim

İki gündür de karın ağrısı var hamile olabilir miyim
Bende böyle bir kabiliyet olsaydı kendimde de kullanırdım. Hani kimin hamile kalma olasılığı kaç veya hamile mi diye bilemeyiz ki buradan. Ancak tahminde bulunuruz onda da çok seçenek yok ya var ya yok zaten. Anlıyorum hemen öğrenmek isteminizi çoğumuz aynı sabırsızlıkla hemen öğrenmek istiyoruz. Ama daha çok erken. Şimdiden öğrenmenin bir yolu yok maalesef. Inşallah hayırlısıyla olur.

Bi yanlışı daha düzelteyim psikolog değilim psikiyatristim.İyi günler.
Merhaba size özelden bir mesaj yazmak istedim ama malesef kapalı siz bana mesaj atabilirmisiniz acaba bi konuda sorum olucaktı, yardım isticektim. Sadece tek bir soru, dönüş yaparsanız çok sevinirim

Sen gerçekten çok cahilsin ya yazılanı da doğru düzgün okuyamıyorsun en başından beri DOKTORUM,PSİKİYATRİSTİM diyorum ama illa göstercem cahilliğimi diyorsun buyur göster meydan senin

Merhaba size özelden bir mesaj yazmak istedim ama malesef kapalı siz bana mesaj atabilirmisiniz acaba bi konuda sorum olucaktı, yardım isticektim. Sadece tek bir soru, dönüş yaparsanız çok sevinirim
Merhaba eğer branşımla ilgili bir soruysa tek bir soru ve cevapla tanı koymam mümkün değil böyle yazılarak uzun uzun da etik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…