Adet öncesi gebelik belirtileri

beyazgulhytt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
18
7
26
Merhaba kızlar adetime 4 gün var iki gündür bel ağrım var dün acile gittim parol verdi ama gebelik testi yapmadı eczaneden erken gebelik testi yaptim ilk başta negatif çıktı sabah baktim ikinci çizgi hafiften silik midemdede ara sıra aşırı değil ama hafif yanma var sizin belirtileriniz neydi

Eklentiler

• IMG20230915070548.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 520
Çizgi ilk başta çıkmayıp geceden sabaha kadar bekledikten sonra çıktıysa sizi yanıltabilir en iyisi yeni bir test alıp tekrar denemeniz ve 5dk sonrasında çıkan sonucu değerlendirmeniz.

Hiçbir vasfınız yokken,hiçbir bilgi sahibi değilken burda bir umut arayan insana nasıl böyle kesin konuşup kolayca umut veriyorsunuz ya ?
peki siz bana hangi vasıfla bunu yazabiliyorsunuz ? kimsiniz siz?, ben çift çizgiyi görünce hamilesiniz kan testi verin yazmışım, oda zaten bu şüpheyle konu açıp bizden fikir aldı. herkesin fikrine SAYGIN OLSUN !!!

Ben doktorum ve siz gibi insanların “ tebrikler hamilesiniz” demesiyle kaç insan hayal kırıklığı yaşıyor da hastaneye geliyor biliyor musunuz ? Sizinki fikir değil tanı !!!

Ben doktorum ve siz gibi insanların “ tebrikler hamilesiniz” demesiyle kaç insan hayal kırıklığı yaşıyor da hastaneye geliyor biliyor musunuz ? Sizinki fikir değil tanı !!!
hanımefendi, hastaneye gelmelerinin ne gibi zararı olabilir?!!! bunu bir hekimin yazması hele de??? ben kendi fikrimi sundum gayet özgür bir şekilde dile getirdim, sende getirebilirsin! herkesin düşüncesi kendine ben ön tanı olarak söyledim sen kesin tanı koyarsın alanınla ilgili belki!!!!! benim ki fikir?? saygı duyun insanların düşüncelerine !!!!!!!!!!!!!!

Psikiyatrist olmam dışında sorun yok.İnsanların psikolojilerinin bozulup hastaneye gelmelerini istemiyorum,para kazansam da bu işten insanların psikolojileri özellikle kadınların benim için paradan daha önemli.Senin fikrin insanların psikolojilerinden de önemli değil.Kendine sakla.

sana mı sorucam ya istediğim kişiye istediğim yorumu yaparım, bencede paradan daha önemli olması lazım yaptığın mesleğin. insanların fikirlerine saygı duymayıda ben öğretmiyim.

Hanımefendi insanların psikoloji sadece bu sayfada bozulmuyor..arkadaş çift çizgi çıkınca kan ver yazmış .ne var bunda?hepimizi herşeye yorum yapıyoruz burda.bende gidiyorum psikologa , 5 ay önce küvezde ki oğlum öldü.bir ay görebildim onu.kucağıma bile alamadım.bunun hesabını kime sorayım ben şimdi?

Allah kolaylık versin

burası zaten yorum sayfası, herkes herşeyi yazmakta söylemekle özgür saygı çerçevesinde. fikirler ona uymayınca iftira atmaya başlıyor bir de hekim kendisi. ama öğrenememiş bazı şeyleri hala

canııııım Rabbim sizi cennetinde buluşturacak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…