- 19 Şubat 2020
- 5.329
- 2.892
- 40
-
- Konu Sahibi beyazgulhytt
amin canımAllah kolaylık versin
inşallah canımcanııııım Rabbim sizi cennetinde buluşturacak inşallah
saygı olduktan sonra her şeye yorum yapabiliriz.sonuçta paylaşım yapılıyor ve soru soruluyor.burda yanlış bilgi verecek psikolıji bozacak bir durum yok ortadaburası zaten yorum sayfası, herkes herşeyi yazmakta söylemekle özgür saygı çerçevesinde. fikirler ona uymayınca iftira atmaya başlıyor bir de hekim kendisi. ama öğrenememiş bazı şeyleri hala
allah sabır versin bazen diyorum keşke daha erken olsaydı hiç görmeden gitseydi.ağlayısını. gözlerini açıp açıp kapatmasını hiç görmeseydim. saçını okşamasaydım diyorumBende 5 aylık erken doğum yaptım ölü doğdu anlıyorum acınızı
canııııım Rabbim sizi cennetinde buluşturacak ....
Sizinki daha zor bana göstermediler etkilenirsin diye 6 ay oldu hata unutamıyorum yeniden bebek sahibi olmak istiyorum inşallah bu sefer olur ve sağlıkla kucağımıza alırız sizde aynı şekildeallah sabır versin bazen diyorum keşke daha erken olsaydı hiç görmeden gitseydi.ağlayısını. gözlerini açıp açıp kapatmasını hiç görmeseydim. saçını okşamasaydım diyorum
benimde 4ay oldu emin ol daha kötü.tabiki hepsinin acısı aynı sonuçta evlat.bir ay boyunca haftada iki defa görüyorduk.Allahım onların acılarını hafifletecek yeni bebekler versin bize.Sizinki daha zor bana göstermediler etkilenirsin diye 6 ay oldu hata unutamıyorum yeniden bebek sahibi olmak istiyorum inşallah bu sefer olur ve sağlıkla kucağımıza alırız sizde aynı şekilde
Başka çocuğunuz var mı ilk miydibenimde 4ay oldu emin ol daha kötü.tabiki hepsinin acısı aynı sonuçta evlat.bir ay boyunca haftada iki defa görüyorduk.Allahım onların acılarını hafifletecek yeni bebekler versin bize.
maalesef yok canım. 3 defa tüp bebek yaptırdım .onlarda düşmüştü. buda kendiliğinden olmuştu .Başka çocuğunuz var mı ilk miydi
maalesef yok canım. 3 defa tüp bebek yaptırdım .onlarda düşmüştü. buda kendiliğinden olmuştu .
inşallah canım .aminnnn yaş gidince ümidim kayboluyorBenim de ilkti inşallah yine güzel günler görürüz içimizi ferah tutalım
merhaba ben 4 yıldır çocuk bekliyorum ve ir sürü tedaviler gördüm almayada devam ediyorum ben test verebilirisniz yazdım bence pozitif gibiydi yanılma olabilir tabi ki kadın doğum doktoru değiliz hoş. ama bu şekilde tepki vermek hoş değil. kaldı ki konuyu açan arkadaşım bişe dememiş size ne oluyor yani? çünkü onun psikolijisini defalarca negatif sonuç alan ben anlayabilirim. lütfen yani istediğimi yazarım değil yaşadıkalrımdan yola çıakrak yorum yapabilirim demek istiyorum.? ben dedim diye test vermedi o zaten biz yorum yapsakta yapmasakta test verecekti. lütfen sığ düşünmeyin iyi günler.Burada haliyle bilmeyen bilmediğini danışıyor. Eğer bilmiyorsak yorum yapmak zorunda değiliz hatta bilmediğimiz şeye bilmiyorum demek de bir erdemlilik. Öncelikle gebelik testlerinde belirtilen süreden sonraki oluşan çizgi değerlendirilmez. Bu kutusunda da yazar zaten. Ilk 5 veya 10 dk neyse sonraki sonuç geçersizdir, yanıltıcı olur. Bu sebeple her çizgi gördüğümüze tebrikler hamilesiniz dememeliyiz. Çünkü yıllarca bebek bekleyenler de var aramızda. Herkes özgür, her şeyi yazabilirim, istediğim yorumu yaparım gibi bir düşünce sizce sağlıklı mı? Başkasına faydanız olsun diye mi yazıyorsunuz yoksa ben özgürüm istediğimi yazarım diye mi? Eğer faydanız olsun diye ise biraz daha düşünüp tartarak yazmanızı tavsiye ediyorum. Diyelim bu hanımefendi 5 senedir uğraşıyordu 1 gün sonra çıkan çizgiye sizin hamilesiniz demenize sevindi. Gitti kan testi verdi negatif, yıkıldı, psikolojisi bozuldu. Yine özgürüm, istediğimi yazarım mı diyeceksiniz?
bende aynı sizin gibiyim kaç kere tedavi gördüm ama olmadı... bizim psikolijimizi yaşayan anlar. burda boş yorum yapanlar değilinşallah canım .aminnnn yaş gidince ümidim kayboluyor
Komik geliyor yazdıklarınız. Eğer 4 senedir çocuk deniyorsanız gerçekten esas sizin böyle şeylerde daha temkinli ve de empati içinde yazmanız gerekir. Ve de böyle küçük bir şeyi bile bilmemeniz enteresan. Hiiiç umrumda değil bana sığ vs demeniz. Ancak nasıl da lafı dolandırdığınızı görüyorum ve adınıza üzüldüm. Yaptığı hatayı görmezden gelip daha bir de başkalarını bir şeyler uydurup suçlamaya çalışan ve de kendi hatasını bu şekilde örtüp, başkalarında kusur bulmaya çalışan kişilere hep üzülmüşümdür. Benim ne demek istediğim ortada. 4 senedir çocuk deneyen biri olarak da 1 gün sonra oluşan çizginin kaale alınmaması gerektiğini bilmeniz gerekir ya da yalan söylüyor olabilirsiniz bilemem. Üstelik burası bir forum özgürce fikrimi paylaşıyorum derken bana size ne oluyor da karışıyorsunuz diyebiliyorsunuz. Özgürlük fikir paylaşma hakkı bir tek size mi ait? Yine böyle cahilce bir yorum görsem, yine uyarımı yaparım. En yakın sürede psikoloğa gitmeniz temennisiyle.bende aynı sizin gibiyim kaç kere tedavi gördüm ama olmadı... bizim psikolijimizi yaşayan anlar. burda boş yorum yapanlar değil
uzatmayın canım herkes farklı algılara sahip, kimse burda birinin lafıyla gidip kan testi vermez zaten.burda okuya okuya bilinçlendik artık.bende aynı sizin gibiyim kaç kere tedavi gördüm ama olmadı... bizim psikolijimizi yaşayan anlar. burda boş yorum yapanlar değil
ben zaten temkinli ve empati içinde yorum yapıyorum. lafı dolandırmıyorum siz öyle algılamak istediğiniz için öyle okuyorsunuz. ve inanır mısınız bende sizin gibilere çok gülüyorum. bana psikolog önerdiyseniz sizin direk psikiyatriye ilaçlı tedavi yöntemi almanız gerekiyor. sizin adınıza üzgünüm. iyi günlerKomik geliyor yazdıklarınız. Eğer 4 senedir çocuk deniyorsanız gerçekten esas sizin böyle şeylerde daha temkinli ve de empati içinde yazmanız gerekir. Ve de böyle küçük bir şeyi bile bilmemeniz enteresan. Hiiiç umrumda değil bana sığ vs demeniz. Ancak nasıl da lafı dolandırdığınızı görüyorum ve adınıza üzüldüm. Yaptığı hatayı görmezden gelip daha bir de başkalarını bir şeyler uydurup suçlamaya çalışan ve de kendi hatasını bu şekilde örtüp, başkalarında kusur bulmaya çalışan kişilere hep üzülmüşümdür. Benim ne demek istediğim ortada. 4 senedir çocuk deneyen biri olarak da 1 gün sonra oluşan çizginin kaale alınmaması gerektiğini bilmeniz gerekir ya da yalan söylüyor olabilirsiniz bilemem. Üstelik burası bir forum özgürce fikrimi paylaşıyorum derken bana size ne oluyor da karışıyorsunuz diyebiliyorsunuz. Özgürlük fikir paylaşma hakkı bir tek size mi ait? Yine böyle cahilce bir yorum görsem, yine uyarımı yaparım. En yakın sürede psikoloğa gitmeniz temennisiyle.
Başınız sağolsun da ne alaka benim söylediğimle anlamadım ? Yıllardır çocuğu olmayan insanlar var onlara direkt “hamilesin tebrikler” yazmak hoş mu ? Hasta olan bir çocuğun annesi de buraya çocuğundaki iyileşme belirtilerini yazsa biri gelip “ tebrikler oğlunuz/kızınız kurtuldu “ dese çocuk bir hafta sonra daha fena olsa ? Böyle şeyler yorumla olacaksa “hamilesiniz” denmez “Hamile olabilirsiniz “ denir.Psikoloğa gitmek kötü bir şey değil zaten ama gerçek hastalar gelmiyor psikoloğa böyle gerçek hastaların hasta ettikleri geliyor.Hanımefendi insanların psikoloji sadece bu sayfada bozulmuyor..arkadaş çift çizgi çıkınca kan ver yazmış .ne var bunda?hepimizi herşeye yorum yapıyoruz burda.bende gidiyorum psikologa , 5 ay önce küvezde ki oğlum öldü.bir ay görebildim onu.kucağıma bile alamadım.bunun hesabını kime sorayım ben şimdi?
Herkes her şeyi söylemekte özgürse şunu söylüyorum “cahilliğin getirdiği özgüven tamamen bedenini sarmış” sen gerçekten iflah olmazsın.burası zaten yorum sayfası, herkes herşeyi yazmakta söylemekle özgür saygı çerçevesinde. fikirler ona uymayınca iftira atmaya başlıyor bir de hekim kendisi. ama öğrenememiş bazı şeyleri hala