Adet öncesi erken gebelik testi

IMG-20220411-WA0017.jpeg

Bilmiyorum ama var gibi bide ucuz testlerden denesene benim onlardan daha net çıkmıştı
Gece olmazsa eğer yarın kan vermeye gidicem artık çünkü varsa eğer erken öğrenmem daha iyi benim için kan pıhtılaşması sorunu var ilaç kullanıyorum zaten

Bilmiyorum ki malesef bende her ne kadar 1 kızım olsa da ilk defa deneyimleyeceğim için acemiyim şuan ama acilden gidilince veriliyor diye biliyorum 😊
Randevu anca öğlenden sonraya bulabildim ama verilir sanırım sadece sonucu ertesi güne kalır diye düşündüm bakalım yarın gidip görürüm, sağolun 😊

Randevu anca öğlenden sonraya bulabildim ama verilir sanırım sadece sonucu ertesi güne kalır diye düşündüm bakalım yarın gidip görürüm, sağolun 😊
Rica ederim inşallah sizin de benim de vardır hayırlısı olsun artık sonucu burdan yazarsın artık bende yazıcam ☺️

Tamam canım yazarım mutlaka 1 nisanda 2.39 çıktı hala adet olmadım bende düşündüm ki eğer olmasa sıfırlanıp regl olurdum. Ondan dolayı bir daha kan vermek istedim. Yarın nasipse öğlenden sonra vericem bakalım
Rica ederim inşallah sizin de benim de vardır hayırlısı olsun artık sonucu burdan yazarsın artık bende yazıcam ☺️

Tamam canım yazarım mutlaka 1 nisanda 2.39 çıktı hala adet olmadım bende düşündüm ki eğer olmasa sıfırlanıp regl olurdum. Ondan dolayı bir daha kan vermek istedim. Yarın nasipse öğlenden sonra vericem bakalım
Acilde yada özelde verebilirsiniz özelde verdim 1 saatte çıkmıştı

X